18 Temmuz 2011, Pazartesi 08:20:24

SHGM'DEN ATIL HAVAALANI AÇIKLAMASI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, atıl havaalanları için kurduğu komisyon hakkında açıklamada bulundu...
  • Transavıa Havayolları, Amsterdam-Gazipaşa Seferlerini Haftada İkiye çıkardı.Boeıng 737-700 ,149 yolcu ile paşa paşa inip-kalkıyor.Çok rahat Pas da geçiyor.Biletler Neckermann.nl sitesinde şu an satışta.
  • Atıl havaalanları düşünüldüğünde bu konuda yön gösterecek olan adı sayılı şirketler yerine bölgesel havacılık yapanlar daha doğru olmazmıydı ? Şimdi Gazipaşa'ya hangisi uçabilecek ki ? Ya da kapasitesi (talep) yetersiz olan bir havaalanına bu şirketler napabilir ki? Bu konunun çözümü bölgesel havacılık ve bölgsel teşvik planıdır.Gerisi gazetelere poz....
  • Adı atıl havanlarını inceleme komisyonu görevi Gazi Paşa Hava Alanına zorla uçak indirme komisyonu. Bu komisyonu kuranda bu komisyonda görev alanda ne yaptığını bilmiyor.
  • EEE SONUÇ KAÇYIL DAHA İNCELEYECEKSİNİZ MADEM İZİN VERMEYECEKTİN NİYE İHALE ETTİN YOKSA ENGELLEMELER DOGRU CIKIYOR DEMEKTİR. BEYLER MECLİS İŞİNE DÖNMÜŞ KOMİSYON KURALIM ONLAR İNCELESİN SVSAKLAMNIN BAŞKA YOLUNU BULUN ARTIK AYIP
  • kel başa şimşir tarak. hem merak etmeyin, Ali Demirağa yaptıkları gibi bunu önler malum güçler...

SHGM şu açıklamayı yaptı:

Gazipaşa Havaalanı'nın "Havaalanı Referans Kodu 4C olacak şekilde Hassas Yaklaşmasız Aletli Pist Statüsünde İşletilmesine" yönelik nihai durumun ve sefer düzenleyecek uçak tiplerinin belirlenmesindeki kısıtlamaların uçuş, can ve mal emniyetinin sağlanabilmesini teminen 09/05/2011 tarihli ve 6304 sayılı Bakanlık Makam Oluru kapsamında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, DLHİ Genel Müdürlüğü, DHMİ Genel Müdürlüğü, Anadolu Üniversitesi SHYO, THY A.O., TALPA, TÖSHİD, SIK-AY, Hürkuş,  Atlasjet, Güneş Ekspres, Onur Air ve Pegasus Hava Taşımacılık A.Ş. uzman personelinin katılımı ile 01-03 Haziran 2011 tarihlerinde mahallinde bir inceleme yapılmıştır. 

Söz konusu inceleme ekibinin,  konuyla ilgili olarak bir alt komisyon kurulması konusundaki görüşü çerçevesinde, havayollarının  ve Anadolu Üniversitesi’nin uçuş performans uzmanlarından oluşan bir komisyon kurulmuş olup, bu komisyonun görevi Gazipaşa’ya sefer yapacak havayollarının Gazipaşa Havaalanı ile ilgili uçuş prosedürlerinin incelenmesi ve uygunluğunun değerlendirilmesidir.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla saygıyla duyurulur.

SHGM'DEN ATIL HAVAALANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Transavıa Havayolları, Amsterdam-Gazipaşa Seferlerini Haftada İkiye çıkardı.Boeıng 737-700 ,149 yolcu ile paşa paşa inip-kalkıyor.Çok rahat Pas da geçiyor.Biletler Neckermann.nl sitesinde şu an satışta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atıl havaalanları düşünüldüğünde bu konuda yön gösterecek olan adı sayılı şirketler yerine bölgesel havacılık yapanlar daha doğru olmazmıydı ? Şimdi Gazipaşa'ya hangisi uçabilecek ki ? Ya da kapasitesi (talep) yetersiz olan bir havaalanına bu şirketler napabilir ki? Bu konunun çözümü bölgesel havacılık ve bölgsel teşvik planıdır.Gerisi gazetelere poz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adı atıl havanlarını inceleme komisyonu görevi Gazi Paşa Hava Alanına zorla uçak indirme komisyonu. Bu komisyonu kuranda bu komisyonda görev alanda ne yaptığını bilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EEE SONUÇ KAÇYIL DAHA İNCELEYECEKSİNİZ MADEM İZİN VERMEYECEKTİN NİYE İHALE ETTİN YOKSA ENGELLEMELER DOGRU CIKIYOR DEMEKTİR. BEYLER MECLİS İŞİNE DÖNMÜŞ KOMİSYON KURALIM ONLAR İNCELESİN SVSAKLAMNIN BAŞKA YOLUNU BULUN ARTIK AYIP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kel başa şimşir tarak. hem merak etmeyin, Ali Demirağa yaptıkları gibi bunu önler malum güçler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000