13 Ocak 2009, Salı 20:02:35

SHGM'de AB toplantısı yapıldı

AB Yatay Anlaşma Sektör Bilgilendirme Çalıştayı öncesinde SHGM’de toplantı düzenlendi.
  • ya arkadaşlar KARAKUTU programının videosunu niye koymuyorsunuz. kaçırdık programı. KTHY genel müdürü vardı. saygılar acil video bekliyoruz. arkadaşlarla oturduk.

AB Yatay Anlaşma konusunda havacılık sektörünün bilgilendirilmesi amacıyla Avrupa Komisyonu tarafından 19-20 Ocak 2009 tarihinde İstanbul’da yapılacak çalıştay öncesinde ilgili kurum ve kuruluşların katılımı ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde bir ön hazırlık toplantısı düzenlendi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali ARIDURU ve Dışişleri Bakanlığı Denizcilik ve Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Basat ÖZTÜRK’ün başkanlığında 12 Ocak 2009 tarihinde SHGM Turkuaz Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ön toplantıya, TÖSHİD Başkanı İzzet TÜKENMEZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, THY A.O Uluslararası İlişkiler ve İttifaklar Başkanı Lale KAPLAN, Genel Kurmay Başkanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Yetkilileri ile DHMİ Yetkilileri katıldı.

Çalıştay öncesinde özel sektör temsilcilerinin bilgilendirildiği toplantıda, Yatay Anlaşma ile ilgili özel sektör ve kamu temsilcileri tarafından dile getirilmesinde fayda görülen konular hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

SHGM'de AB toplantısı yapıldı

Yorumlar

videoo ~ 15 yıl önce
ya arkadaşlar KARAKUTU programının videosunu niye koymuyorsunuz. kaçırdık programı. KTHY genel müdürü vardı. saygılar acil video bekliyoruz. arkadaşlarla oturduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000