17 Ocak 2013, Perşembe 09:33:36

SERHAT ÇEÇEN UÇUŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

ICF Yönetim Kurulu Başkanı ve IC Holding Turizm Grubu Başkanı Serhat Çeçen, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Zafer Havalimanı'na yurt dışından direkt seferlerin başlayacağı tarihi açıkladı.
  • Ayranimiz yok icmeye ucakla gideriz hamama...
  • ıskandınav ulkelerınden her sene termal turızm amacıyla ızmır balcova ya paket programlar uygulanmaktadır..otellerde doluluk oranı da oldukca fazladır. bu başarı tabıkı ıstıkrarlı bır tanıtımın sonucudur. benzerı bır reklam tanıtımı, gerek turızm bakanlıgımızca yada tur operatorlerınce afyon ve yoresı ıcın yapılmadıgı surece avrupadan bu hava lımanına termal turızm amacıyla yabncı yolcu beklmek hayal olcaktır. avrupadan garantı yolcu potansıyelı olarak sadece , bruksel de ıkamet eden afyon emırdaglı vatandaşlarımızdır. bunlarıda zaten THY getırecektır . buyuk beklentılerle bolgeye hıtabedecek uluslararası nıtelıkte bı hv lım olarak hızmete sokulan zafer hv lım na yabancı ucaklarında sefer planlamaları ıcın ,gerek hv lım.nın gerekse yorenın uluslararası fuarlarda tanıtımının yapılması buyk onem arz etmektedır. notam ıle sadece hv yoları ışletıcılerı bılgılendırılır. toplumlarda bılgılendırlmelı kı oraya talepler olsun.buda tantmlrla olur

NG Güral Afyon Wellness & Spa'da gerçekleştirilen "Uluslararası Luxury Thermal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi"nde konuşan ICF Yönetim Kurulu Başkanı ve IC Holding Turizm Grubu Başkanı Serhat Çeçen önemli açıklamalar yaptı.

 

Kasım ayının sonunda Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açılan Zafer Havalimanı'nın bölgenin termal turizm potansiyelini ortaya çıkartmada önemli bir rolü olacağını söyleyen Serhat Çeçen, "Termal kaynak yönünden Avrupa'da ikinci, dünyada ise yedinci sırada olan bölgenin turizm pastasından hak ettiği payı almasını ve yurtdışında yaşayan bölge insanının kolayca ulaşımlarını amaçladık" diye konuştu.

Zafer Havalimanı'na Türk Hava Yolları ve Pegasus Havayolları'nın yurt içinden seferlere başladığını dile getiren Serhat Çeçen, önümüzdeki nisan ayında yurt dışı uçuşların da start alacağını belirtti. Çeçen, "Zafer Havalimanı'na; THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Pegasus Havayolları da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan haftada dört sefer düzenliyor. Nisan ayı ile birlikte Belçika, Almanya ve Fransa'dan direkt yurtdışı seferleri başlayacak" değerlendirmesinde bulundu. (Turizmdebusabah)

SERHAT ÇEÇEN UÇUŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

Yorumlar

hamama ~ 11 yıl önce
Ayranimiz yok icmeye ucakla gideriz hamama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
ıskandınav ulkelerınden her sene termal turızm amacıyla ızmır balcova ya paket programlar uygulanmaktadır..otellerde doluluk oranı da oldukca fazladır. bu başarı tabıkı ıstıkrarlı bır tanıtımın sonucudur. benzerı bır reklam tanıtımı, gerek turızm bakanlıgımızca yada tur operatorlerınce afyon ve yoresı ıcın yapılmadıgı surece avrupadan bu hava lımanına termal turızm amacıyla yabncı yolcu beklmek hayal olcaktır. avrupadan garantı yolcu potansıyelı olarak sadece , bruksel de ıkamet eden afyon emırdaglı vatandaşlarımızdır. bunlarıda zaten THY getırecektır . buyuk beklentılerle bolgeye hıtabedecek uluslararası nıtelıkte bı hv lım olarak hızmete sokulan zafer hv lım na yabancı ucaklarında sefer planlamaları ıcın ,gerek hv lım.nın gerekse yorenın uluslararası fuarlarda tanıtımının yapılması buyk onem arz etmektedır. notam ıle sadece hv yoları ışletıcılerı bılgılendırılır. toplumlarda bılgılendırlmelı kı oraya talepler olsun.buda tantmlrla olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000