27 Haziran 2009, Cumartesi 08:06:23

"Seferlerin artması aradaki bağı kuvvetlendirir"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çin Devlet Başkanı Hu Jintao, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinde kararlı...
  • Şangay, Pekin ve Hong Kong'tan sonra Guangzhou'ya da seferlerin başlayacak olması güzel bir şey.. Ancak Çin'e bağlı Doğu Türkistan'ın Urumçi ve Kaşgar kentlerine de seferlerin başlatılmasını yakın zamanda umuyorum.. Saygılarımla..
  • Cümlesinin anlamida budur.Ulasim artikca insanlar daha yakinlasmaktalar.Dolayisiyle ilskilerde artmakta,karsilikli menfaatlerin dogmasina sebep oluyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hızla büyüyen ekonomisi ile dünyanın önemli güçlerinden biri olan Çin'e tarihî bir ziyaret gerçekleştiriyor. 14 yıl aradan sonra Pekin'i ziyaret eden ilk Türk cumhurbaşkanı olan Gül, dün Çin Devlet Başkanı Hu Jintao ile heyetler arası görüşmelere başkanlık etti. Liderler, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi üzerinde durdu.

Taraflar, ikili ilişkilerin geliştirilmesi için Türk Hava Yolları'nın (THY) uçuş seferlerinin artırılmasına, karşılıklı kültürel tanıtım günlerinin düzenlenmesine ve karşılıklı kültür merkezlerinin açılması gerektiğine karar verdi. Turizm konusunda Türkiye'nin tanıtılması için de Çin devlet olarak öncülük edecek. Ekonomi alanında kararların takibi ve uygulanması için eylül ayında Pekin'de Karma Ekonomik Komisyon toplantısı yapılacak.

"Seferlerin artması aradaki bağı kuvvetlendirir"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Şangay, Pekin ve Hong Kong'tan sonra Guangzhou'ya da seferlerin başlayacak olması güzel bir şey.. Ancak Çin'e bağlı Doğu Türkistan'ın Urumçi ve Kaşgar kentlerine de seferlerin başlatılmasını yakın zamanda umuyorum.. Saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cümlesinin anlamida budur.Ulasim artikca insanlar daha yakinlasmaktalar.Dolayisiyle ilskilerde artmakta,karsilikli menfaatlerin dogmasina sebep oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000