09 Kasım 2013, Cumartesi 15:30:18

'SEFER BAŞLARSA ANTALYA MARKA OLUR'

Çavuşoğlu, golf turizminin gelişmesi adına Türk Hava Yolları (THY) ile Antalya-Londra arası direkt uçuş seferleri için görüşme yapacaklarını belirtti...
  • adamdaki komplekse bak, Tiger Woods Turkiye'ye hayran kalmis. Sanki cok umrumdaydi. Hayaldi gercek oldu, Tiger Woods Turkiye'ye hayran kaldi!
  • Herkese Merhaba, golf sporu ile uğraşan insanlar genelde ekonomik yönden ortalama üstündedir. THY maalesef Antalya dan direkt olarak uçtuğu birkaç hattı kapattı. Ama Londra prestijli bir hat olur yolcu garantisini tur şirketi neden sağlayacak? Afrika da birçok 3-4 saat mesafede olan ülkeler THY ye garantimi verdiler. THY yeni ikram menüleri ve ince belli bardakta semaverden çay keyfini inculuzlara yaşatmalıdır.Saygılarımla, Murka
  • Antalya base: Zaten uçaklar birer birer SunExpress e geçiyor. Hazır base var...
  • Thy gazipasa?
  • Hazirlan sunex bi ucus daha gelio
  • Antalya marka ama golf te değil. Golf'te marka yapmak için AYT-Londra istiyorlar. Potansiyel varsa niye olmasın...
  • La gazipasa thy nezaman basilacak
  • Thy gazipasa nezaman basilacak bi soyleyin ya
  • Antalyaya base açarlarsa süper olur... İnşallah gerçekleşir yakın bir gelecekte. Bu operasyona, destinasyona ve markaya bir katmadeğer sunacaktır.
  • bu Antalya Londra hattında bilet fiatları çok önemli çok ucuza charterlar sefer yaparken, thy nin sefer koyması öncelikle fiat politikası yapması lazım.. mayıs- ekim arası seferlerde doluluk oranı yüksek olabilir ancak sonraki dönemlerde yolcu potansiyeli olur mu olur ancak düşük olabilir. eminim bir çalışma vardır bu konuda..

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Tiger Woods’un Türkiye’ye hayran olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, golf turizminin gelişmesi adına Türk Hava Yolları (THY) ile Antalya-Londra arası direkt uçuş seferleri için görüşme yapacaklarını belirtti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Kadir Turan ve dernek başkanları, Grida City Otel'de kahvaltıda bir araya geldi. Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada Antalya’dan Londra’ya doğrudan uçuş seferleri konulması için görüşmeler yapacaklarını belirterek, "Antalya’dan Londra’ya doğrudan sefer konulması için Temel Kotil ile birlikte İngiltere’den gelen bir tur şirketi ile bir görüşme yapacağız. Geçen yıl bir tur şirketi Türkiye’ye 25 bin golfçü göndermiş. THY’nin yüzde 70 yolcu kapasitesini de teminat ediyor. Dünyaya 500 bin sporcu gönderiyor ama Türkiye’ye sadece 20 binini gönderebiliyor çünkü doğrudan uçuş seferleri yok. Bunları yaparsak o zaman Antalya, marka şehir olur" dedi.

'SEFER BAŞLARSA ANTALYA MARKA OLUR'

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Abuziddin ~ 10 yıl önce
adamdaki komplekse bak, Tiger Woods Turkiye'ye hayran kalmis. Sanki cok umrumdaydi. Hayaldi gercek oldu, Tiger Woods Turkiye'ye hayran kaldi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Golf ~ 10 yıl önce
Herkese Merhaba, golf sporu ile uğraşan insanlar genelde ekonomik yönden ortalama üstündedir. THY maalesef Antalya dan direkt olarak uçtuğu birkaç hattı kapattı. Ama Londra prestijli bir hat olur yolcu garantisini tur şirketi neden sağlayacak? Afrika da birçok 3-4 saat mesafede olan ülkeler THY ye garantimi verdiler. THY yeni ikram menüleri ve ince belli bardakta semaverden çay keyfini inculuzlara yaşatmalıdır.Saygılarımla, Murka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
murka sana bı cay koyalım, sen cayını ıc kardes anlamadıgın seylere yorum yazma lutfen...
Murka ~ 10 yıl önce
Sayın :) Merhaba, Ben kişisel düşüncemi belirttim Sizde bildiğiniz argümanlar ile destekliyerek neden bu uçuşun olmayacağı konusunda ya da kendi düşünceniz ne ise onu belirtmenizi isterdim. Bu konuda Sizin görüşünüz nedir? Antalya Londra uçuşları Sizce karlı olmaz mı? İnculuzlar biliyorsunuz çay içerler ve severler güzel bir espri var burda.Y-Unutmayalım ki Her Birey Düşüncesini Özgürce Bildirebilir bu Anayasal Haktır.Özetle belirtmek istediğim Londra uçuşunun THY lehine olacağıdır.Saygılarımla,Murka
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Antalya base: Zaten uçaklar birer birer SunExpress e geçiyor. Hazır base var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy gazipasa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reviv ~ 10 yıl önce
Hazirlan sunex bi ucus daha gelio

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Antalya marka ama golf te değil. Golf'te marka yapmak için AYT-Londra istiyorlar. Potansiyel varsa niye olmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
La gazipasa thy nezaman basilacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy gazipasa nezaman basilacak bi soyleyin ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sas var yetmez mi :D ~ 10 yıl önce
scandinaviaan varya la
Antalya Base ~ 10 yıl önce
Antalyaya base açarlarsa süper olur... İnşallah gerçekleşir yakın bir gelecekte. Bu operasyona, destinasyona ve markaya bir katmadeğer sunacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b ~ 10 yıl önce
acmayı dusunduler ama sunexpress yuzunden acmaktan vazgectıler... daha da acmazlar
B'ye ~ 10 yıl önce
Sunexpress ile olayın alakası nedir acaba? Yani base açılmamasının sunexpress ile alakası nedir bizi aydınlatırmısınız?
cmaroth ~ 10 yıl önce
bu Antalya Londra hattında bilet fiatları çok önemli çok ucuza charterlar sefer yaparken, thy nin sefer koyması öncelikle fiat politikası yapması lazım.. mayıs- ekim arası seferlerde doluluk oranı yüksek olabilir ancak sonraki dönemlerde yolcu potansiyeli olur mu olur ancak düşük olabilir. eminim bir çalışma vardır bu konuda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000