07 Haziran 2011, Salı 12:40:32

SEÇİMDEN SONRA UÇUŞ ZOR!

12 Haziran seçimlerinden sonra yurt içi uçak biletlerinin yarı yarıya zamlanacağı, bu artışla birlikte yurt içi seferlerinin Avrupa'nın birçok kentinden daha pahalı hale geleceği açıklandı...
  • Dikkatinizi cekerim, thy bileti 269, pegasus 266. Neymiş, 3-5 bileti 40-50 tl'den vermekle ucuz olunmuyormuş, sadece ucuz "reklami" oluyormuş. Üstelik pegasus'ta uçakta tek bedava şey tuvalet..
  • Milletimiz duyarlı olsa, arabaya binmez.
  • YAZ GELMİŞ ADAMLAR SADECE BU DÖNEMDE PARA KAZANACAK HER ZAMAN BU BÖYLE SEÇİMLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOOK BİRAZ DAHA OLUMSUZ HABER YAPIN AZ KALDI NASIL OLSA
  • yaa bizim millette biraz düşünce olsa uçak kullanmaz şu fırsat düşkünü tatlı su sazan havayollarına öyle bir tokat atar ki bir daha ayağa bile kalkamazlar....amaaaa nerde öyle duyarlı yurdum insanı?????
  • ''Türkiyede uçmayan kalmadı'' diyen devlet büyüklerimiz bu olayı da halleder; işlerine gelirse (!)...
 12 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimden sonra Antalya ve Bodrum’da tatil yapmayı planlayanları uçak bileti sürprizi bekliyor. Uçak bileti fiyatları talebin yoğunlaştığı 13 Haziran’dan itibaren yüzde 50 ila 80 arasında arttı.
 
Böylece Antalya’ya uçmak Avrupa’nın birçok kentinden daha pahalı hale geldi.
 
Habertürk gazetesinin haberine göre, 17 Haziran’da ilk ve orta dereceli okulların tatile girmesiyle birlikte uçak biletlerindeki artış yüzde 100’ü bulacak. Buna rağmen uçaklarda yer kalmayacağı, birçok şirketin ek seferlere başlayacağı öngörülüyor.
 
13 Haziran’da İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş ücreti Türkiye’den Avrupa’daki birçok destinasyona gidişten daha pahalı olacak. Bilet fiyatları arasında Türk Hava Yolları (THY) ile normal dönemde 179 TL olan Antalya tek yön bilet fiyatı 13 Haziran Pazartesi günü 269 TL’ye kadar çıkıyor.
 
Pegasus’ta bu rakam 266, Atlas Jet’te 224 TL’ye yükseliyor. Bu dönemde en ucuz bilet 119 TL ile Sky Havayolları’nda satılıyor.
 
Aynı tarihte Easy Jet şirketi ile Londra’ya uçmanın maliyeti ise 243 TL. Onur Air’in tek yön Paris bileti 149 Euro, Pegasus’un Berlin bileti 247 TL, Milan bileti ise 352 TL’ye satılıyor.
 
SEÇİMDEN SONRA UÇUŞ ZOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Dikkatinizi cekerim, thy bileti 269, pegasus 266. Neymiş, 3-5 bileti 40-50 tl'den vermekle ucuz olunmuyormuş, sadece ucuz "reklami" oluyormuş. Üstelik pegasus'ta uçakta tek bedava şey tuvalet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Milletimiz duyarlı olsa, arabaya binmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAZ GELMİŞ ADAMLAR SADECE BU DÖNEMDE PARA KAZANACAK HER ZAMAN BU BÖYLE SEÇİMLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOOK BİRAZ DAHA OLUMSUZ HABER YAPIN AZ KALDI NASIL OLSA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa bizim millette biraz düşünce olsa uçak kullanmaz şu fırsat düşkünü tatlı su sazan havayollarına öyle bir tokat atar ki bir daha ayağa bile kalkamazlar....amaaaa nerde öyle duyarlı yurdum insanı?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
''Türkiyede uçmayan kalmadı'' diyen devlet büyüklerimiz bu olayı da halleder; işlerine gelirse (!)...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000