20 Eylül 2012, Perşembe 09:14:23

SCHWAIGER GELECEK PLANLARINI AÇIKLADI

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığındaki SunExpress, Almanya’da filosunu küçültme kararı aldı.
  • Liebe SunExpress- Vorstandsmitglieder, Einzige Lösung in diesem Zustand ist, als Geschaeftsführer den Michail Buck zu berufen, Nähmlich ist er einziger, der diese Firma retten kann.
  • Almanlar ( Schwaiger u. Co) , Almanyada Türklere döner satmakta israr etmeye devam ederse, TK yönetimi de seyretmeye devam ederse kaciilmaz son, cok uzak degil...
  • Ein Management-Wechsel ist bereits überfällig !!!
  • Almanya da açtıkları dükkanın zarar etmesi sebebiyle geri çektikleri bu 2 uçak nereye gidecek, onu da zahmet edip söyleseymiş...
  • Ey Paul Schwager sirket batirma konusunda uzman. Sirada Sunexpress var
  • Sonun baslangici. Hoyratca alinan ucaklar, bas havaalani olan antalyada bos kalmayan otellere ragmen, bos kalan sunexpress ucaklari, yapilan yönetim yanlisliklari, tepeleme doldurulan müdürlük kadrolari ne yazikki bu güzel ucak sirketinin sonunu getirecek.
  • Isviçre'den ara sira Izmir ve Antalya'ya SunExpress ile uçuyorum. Ama bu uçuslarda SunExpress'i yalniz zorunlu oldugum zaman tercih ediyorum çünkü her uçusumda mutlaka SunExpressle bir terslik yasiyorum. Sunexpress'in Türkiye Yönetimi de bence Almanya Yönetimi gibi kötü, çok yazik...
  • Es kann ja wohl nicht sein, das eine Fluggesellschaft von selbst abbauen möchte, wo andere Gesellschaften aufbauen... Air Berlin u. Lufthansa als Grund für Konkurrenz anzugeben, ist einfach nur lächerlich, jahrelang ging es doch gut. Herr Schwaiger hat seine Hausaufgaben nicht gemacht. Er hätte liebermal auf die regelmässigen Reklamationen und die ganzen Beschwerden der Passagiere oder auch des Personals mehr Beachtung schenken sollen. Wenn irgendwo aufgeräumt werden müsste, dann nicht beim kleinen Mann sondern in einer höheren Ebene.
  • Sunexpress te bu yonetim oldugu surece boyle gider Faturayi bir schwaiger iki cebeci kesmeleri gerkiyor. Sirket batiyor beyler dikkatli olun.
  • SCHWAIGER in yaptigi aciklamalari ukudum ve bi berlinli olarak cok sasirdim berlinden türkiye ye ucmanin zor oldugunu bu günmü anlamis bu piyasa sartlari dünde böyleydi bu günde ve yarinda böyle olacak bana göre sunexpressin ucus planlamasi yapan kisiyi ilk önce türkiyeye götürüp hangi sehir nerde bunu ögretmelerei gerekiyor adamin türkiyeden haberi yok gecen yil berlinden 2 ankara ucagi koyuyor 1 tanesinin bile dolma imkani yokken!! sunexpress dua etsinki yaninda Öger Türk Tur gibi bi partneri vardi yoksa simdiye kadar ucmasi bile imkansizdi.. saygilarimla

 

Alman medyasına açıklamada bulunan SunExpress CEO’su Paul Schwaiger, SunExpress Almanya’da uçak sayılarını 7’den 5’e indireceklerini söyledi.

Kış sezonunun zorlu geçeceğini belirten Schwaiger, iki uçaklarının kiralama sözleşmelerinin yıl sonunda biteceğini ve bu uçakların Antalya’da bakıma alınacağını, kış sezonunda bu durumu değerlendirerek, 5 uçakla bu dönem operasyonlarını gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yaz kontratları tamam, ek uçaklar gelecek

Ancak 2013 yaz sezonunda Almanya filosuna yeniden 2 uçak daha  ekleyeceklerini kaydeden Schwaiger, yaz sezonu için tur operatörleri ile yaz sözleşmelerini tamamladıklarını ve yaz sezonu için son derece umutlu olduklarını söyledi.

Bakım merkezi Antalya oluyor

Almanya filosunun küçültülmesi ile Almanya’daki bakım ünitesinde 10-15 personelin azalacağını ve bu alanda yeni personel alımı yapacaklarını kaydetti. Schwaiger, uçak bakım ünitesinde Frankfurt ve Antalya arasındaki dengenin Antalya lehine bozulacağını ve bakımda Antalya merkezli çalışacaklarını bildirdi.

Berlin’de rekabet zor

Berlin’deki uçaklarını Köln’e kaydırdıklarını söyleyen Schwaiger, Berlin’de işlerin iyi gitmediğini, bu kentte Air Berlin ve Lufthansa gibi güçlü rakiplerle rekabetin zor olduğunu dile getirdi. Schwaiger, ek maliyetlerin yükünü kış sezonunda taşımanın zor olduğunu vurguladı.

Schwaiger, 2013 yaz sezonunda SunExpress’in filosuna yeniden 2 uçak eklenmesiyle ana firmalar THY ve Lufthansa’nın Frankfurt ve Düsseldorf’ta birer uçaklarını devreden çıkaracakları bilgisini de verdi.

SCHWAIGER GELECEK PLANLARINI AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Lösung ~ 12 yıl önce
Liebe SunExpress- Vorstandsmitglieder, Einzige Lösung in diesem Zustand ist, als Geschaeftsführer den Michail Buck zu berufen, Nähmlich ist er einziger, der diese Firma retten kann.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 12 yıl önce
Almanlar ( Schwaiger u. Co) , Almanyada Türklere döner satmakta israr etmeye devam ederse, TK yönetimi de seyretmeye devam ederse kaciilmaz son, cok uzak degil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anton ~ 12 yıl önce
Ein Management-Wechsel ist bereits überfällig !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir planları olması sevindirici ~ 12 yıl önce
Almanya da açtıkları dükkanın zarar etmesi sebebiyle geri çektikleri bu 2 uçak nereye gidecek, onu da zahmet edip söyleseymiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ey Paul Schwager sirket batirma konusunda uzman. Sirada Sunexpress var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali yilmaz ~ 12 yıl önce
Sonun baslangici. Hoyratca alinan ucaklar, bas havaalani olan antalyada bos kalmayan otellere ragmen, bos kalan sunexpress ucaklari, yapilan yönetim yanlisliklari, tepeleme doldurulan müdürlük kadrolari ne yazikki bu güzel ucak sirketinin sonunu getirecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Isviçre'den ara sira Izmir ve Antalya'ya SunExpress ile uçuyorum. Ama bu uçuslarda SunExpress'i yalniz zorunlu oldugum zaman tercih ediyorum çünkü her uçusumda mutlaka SunExpressle bir terslik yasiyorum. Sunexpress'in Türkiye Yönetimi de bence Almanya Yönetimi gibi kötü, çok yazik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panda ~ 12 yıl önce
Es kann ja wohl nicht sein, das eine Fluggesellschaft von selbst abbauen möchte, wo andere Gesellschaften aufbauen... Air Berlin u. Lufthansa als Grund für Konkurrenz anzugeben, ist einfach nur lächerlich, jahrelang ging es doch gut. Herr Schwaiger hat seine Hausaufgaben nicht gemacht. Er hätte liebermal auf die regelmässigen Reklamationen und die ganzen Beschwerden der Passagiere oder auch des Personals mehr Beachtung schenken sollen. Wenn irgendwo aufgeräumt werden müsste, dann nicht beim kleinen Mann sondern in einer höheren Ebene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iflas ~ 12 yıl önce
Sunexpress te bu yonetim oldugu surece boyle gider Faturayi bir schwaiger iki cebeci kesmeleri gerkiyor. Sirket batiyor beyler dikkatli olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berlin ~ 12 yıl önce
SCHWAIGER in yaptigi aciklamalari ukudum ve bi berlinli olarak cok sasirdim berlinden türkiye ye ucmanin zor oldugunu bu günmü anlamis bu piyasa sartlari dünde böyleydi bu günde ve yarinda böyle olacak bana göre sunexpressin ucus planlamasi yapan kisiyi ilk önce türkiyeye götürüp hangi sehir nerde bunu ögretmelerei gerekiyor adamin türkiyeden haberi yok gecen yil berlinden 2 ankara ucagi koyuyor 1 tanesinin bile dolma imkani yokken!! sunexpress dua etsinki yaninda Öger Türk Tur gibi bi partneri vardi yoksa simdiye kadar ucmasi bile imkansizdi.. saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000