12 Mart 2011, Cumartesi 08:32:42

SAVCILIKTAN ÇIKTI, ŞANLI'YA YÜKLENDİ

İş Adamı Halis Toprak, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanvekili Cemal Şanlı hakkındaki şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdi.
  • vayy anasini sayin seyirciler
  • Takunyalilar halis agamizi bitirdi kimse bunun varkinda degil. Halis agtamda derdini kimselere anlatamiyor,ulkede savcilar takunyalilarin kontrolunde olunca her sey olur.
  • bence halis toprak son derece mağdur oldu bu tmsf konusunda!!! adamcağızın mallarını bedava denecek fiatlara sattılar.... üstelik alanlarda nedense hep birilerinin eş ,dost, arkadaşı:))) son olan olaya bakın birde adamın avukatı bile tmsf ile pazarlık edip malını ucuza kapatmış, müvekkilinin mallarını savunup kurtaracağına bir parçada kendisi indirmiş :)))) gelde güven böyle avukatlara vekalet ver ::(((
  • ortaklıktan öte duygusal bağları var uçak ihallerinde yüzde beş komisyon alıyolar ulaştırma bakanı ne diyebilirki tamamen duygusal baltutan takunya giyer ?
  • Thy nin icra kurulunda ve hukuk hocasi da bunu yaparsa ??? Pes dogrusu! Konuyla ilgili ilk haberiniz neden apar topar yokedildi, merak ettik? Cumhurbaskanimizin danismanlarindan olan kisinin konuyla bagi incelenirse tablo daha netlesecek.
  • Sanli ve topcu eski ortak bildim kadar bence yeni ulastirma bakani bu duruma el koymali.
Şişli Adliyesine avukatıyla birlikte gelen Toprak’ın, Cumhuriyet Savcısı Altan Şahin tarafından yaklaşık bir saat süreyle ifadesine başvuruldu.

Adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Toprak, Cemal Şanlı’nın bir dönem kendisinin avukatlığını yaptığını söyledi.

Toprak, şöyle devam etti:

"Onu avukatlığımızı yapsın diye tuttuk. Ona, ’TMSF mallarımızı satıyor, sen bizim bu durumumuzu konuş. Danıştaydan karar gelene kadar satmasın’ dedik. Bizim için yargının kestiği parmak acımaz. Bizi müdafaa etsin diye bir meblağa anlaştık. Aradan birkaç ay geçti, Osmanbey’deki binamız TMSF tarafından satışa çıktı. Cemal Bey’e, ’Hani satışları yaptırmayacaktın?’ dedim. Aradan 1-2 ay daha geçti, öğrendik ki Cemal Şanlı’nın ortağı Mehmet Tutan bizim binamızı almış. Demek ki buranın satışını Cemal Şanlı yaptırdı. Kendisi hukukçu olduğu için ortağına aldırdı. 6 ay sonra da kendi namına tapuda üzerine geçiriyor. Sonunda biz işittik ki bu şekilde beleş fiyatına burayı almış. Güya bizim hukukçumuzdu. Bize karşı yaptığı bu hareketlerden dolayı şikayetçi olduk. O da avukatlık parasının bir kısmını vermediğimizi ileri sürerek şikayetçi olmuş. Yargı bunun en güzel cevabını verecek."

Gazetecilerin, "Köşkten apartman dairesine geçtiniz, alışabildiniz mi?" şeklindeki sorusu üzerine de Toprak, "O köşk Türkiye’nin en güzel köşküdür. Yani orayı bir daireyle karşılaştırmak mümkün değildir. Bir de dünyadaki tarihine baksan, en ucuz satılan köşktür büyük ihtimalle. Hayatımda bir sürü değişiklik oldu. Apartman dairesinin ne garajı var, ne şusu ne busu var. Aklımda kalan bir yer Aslanlı Köşk, Allah’ın kudretine emanet olsun. Allah’ın kudretiyle hak yerini bulacaktır" diye konuştu.

(Vatan)

SAVCILIKTAN ÇIKTI, ŞANLI'YA YÜKLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
vayy anasini sayin seyirciler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Takunyalilar halis agamizi bitirdi kimse bunun varkinda degil. Halis agtamda derdini kimselere anlatamiyor,ulkede savcilar takunyalilarin kontrolunde olunca her sey olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence halis toprak son derece mağdur oldu bu tmsf konusunda!!! adamcağızın mallarını bedava denecek fiatlara sattılar.... üstelik alanlarda nedense hep birilerinin eş ,dost, arkadaşı:))) son olan olaya bakın birde adamın avukatı bile tmsf ile pazarlık edip malını ucuza kapatmış, müvekkilinin mallarını savunup kurtaracağına bir parçada kendisi indirmiş :)))) gelde güven böyle avukatlara vekalet ver ::(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ortaklıktan öte duygusal bağları var uçak ihallerinde yüzde beş komisyon alıyolar ulaştırma bakanı ne diyebilirki tamamen duygusal baltutan takunya giyer ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy nin icra kurulunda ve hukuk hocasi da bunu yaparsa ??? Pes dogrusu! Konuyla ilgili ilk haberiniz neden apar topar yokedildi, merak ettik? Cumhurbaskanimizin danismanlarindan olan kisinin konuyla bagi incelenirse tablo daha netlesecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sanli ve topcu eski ortak bildim kadar bence yeni ulastirma bakani bu duruma el koymali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000