28 Ocak 2010, Perşembe 11:50:07

ŞAM, ARTIK ÇOK DAHA YAKIN

Türk Hava Yolları iki başkenti birbirine bağlıyor...
  • bu fiyatlar diyorum.. artık inse biraz. ve uçuşun saatleri gerçekten anormal.
  • Gecenin yarısında ben Şam'da nereye gideyim. Otele gitsem, boşuboşuna yatak parası vereceğim. Şu uçuşu sabah akıllı bir saatte yapsaydınız da gelen uçak gidcek yolcuyu alıp geri dönseydi olmaz mıydı? Uyumayacağım iki gece için boşu boşuna 250 x 2 = 500 Euro para ödeyeceğim. Bu paradan daha azına New York uçuşu var yahu!
  • YORUM YAPTIGINI SANANLAR THY'NIN DIGER ORTADOGU SEFERLERININ SAATLERINI BILMIYORLAR GALIBA
  • sanirim thy, ankara-sam baglantili yolcularin uyumayan, yemeyen ve icmeyen, robotik varliklar oldugunu dusunuyor. ankara cikisli tum uluslararasi ucuslarin benzer bir sekilde uygulandigini gorunce, insanin aklina cin fikirler geliyor dogrusu. ankara-amsterdam, ankara-paris vs. tum ucuslarin anlami ne? thy'nin ankara yolcusuna garezi mi var?
  • Sabahın köründe Ankara'ya gelen Şam yolcusu ne yapsın? Ancak mecbur olursa biner işte.
  • Şam 03.05 kalkış. Ne diyeyim ben size yahu? Yolcu o gün hiç uyumayacak. Öğleden sonra işlerini bitirdiyse, gece saat 01:00 e kadar Şam'da oyalanacak sonra havalanına gidecek. Otele gdip yatsa bir dert, 2 yada 3 saat için oda parası ödeyecek. Yarın başka bir şirket gelip ben Şam'da 07:00 de kalkıyorum derse, siz boş uçarsınız o hatta. Uçuş değil eziyet olacak bu planlama ile.

Türk Hava Yolları resmi sitesinden yaptığı duyuruda Ankara-Şam seferlerinin başlayacağını duyurdu. Uçuşların, Türkiye ile Suriye arasındaki vize uygulamasının kaldırılmasından dolayı başlaması bekleniyor.

İşte Türk Hava Yolları tarafından yapılan o açıklama:

27 Şubat 2010 tarihi itibarıyla Ankara-Şam-Ankara seferlerimiz haftada 3 frekans olarak planlanmış olup, programı aşağıdaki gibidir:

Sefer No Günler Kalkış Varış

TK1256 Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi

Ankara 22:00 Şam 23:40

TK1257 Salı, Perşembe, Pazar

Şam 03:05 Ankara 04:45

ŞAM, ARTIK ÇOK DAHA YAKIN

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu fiyatlar diyorum.. artık inse biraz. ve uçuşun saatleri gerçekten anormal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gecenin yarısında ben Şam'da nereye gideyim. Otele gitsem, boşuboşuna yatak parası vereceğim. Şu uçuşu sabah akıllı bir saatte yapsaydınız da gelen uçak gidcek yolcuyu alıp geri dönseydi olmaz mıydı? Uyumayacağım iki gece için boşu boşuna 250 x 2 = 500 Euro para ödeyeceğim. Bu paradan daha azına New York uçuşu var yahu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YORUM YAPTIGINI SANANLAR THY'NIN DIGER ORTADOGU SEFERLERININ SAATLERINI BILMIYORLAR GALIBA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanirim thy, ankara-sam baglantili yolcularin uyumayan, yemeyen ve icmeyen, robotik varliklar oldugunu dusunuyor. ankara cikisli tum uluslararasi ucuslarin benzer bir sekilde uygulandigini gorunce, insanin aklina cin fikirler geliyor dogrusu. ankara-amsterdam, ankara-paris vs. tum ucuslarin anlami ne? thy'nin ankara yolcusuna garezi mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabahın köründe Ankara'ya gelen Şam yolcusu ne yapsın? Ancak mecbur olursa biner işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şam 03.05 kalkış. Ne diyeyim ben size yahu? Yolcu o gün hiç uyumayacak. Öğleden sonra işlerini bitirdiyse, gece saat 01:00 e kadar Şam'da oyalanacak sonra havalanına gidecek. Otele gdip yatsa bir dert, 2 yada 3 saat için oda parası ödeyecek. Yarın başka bir şirket gelip ben Şam'da 07:00 de kalkıyorum derse, siz boş uçarsınız o hatta. Uçuş değil eziyet olacak bu planlama ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000