23 Haziran 2009, Salı 14:22:01

Sabiha Gökçen rekorları alt üst etti!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 22 Haziran 2009 Pazartesi günü toplam 20.714 yolcuya ev sahipliği yaparak tarihindeki en yüksek yolcu sayısına ulaştı...
  • inşallah herşey düzelicek arkadaşlar inşallah
  • kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaparmış açılışından bu güne kadar sendikanın S si geçmezken şimdi buraya sendika gelirse bunu başaran yöneticiler olmuştur
  • ortada körük yok ama işçileri 1 ay önce körük sistemine geçirdiler merdivenciler otobuscüler yok nedenmi çünkü körük sisteminde bunlara ihtiyaç yok ama ortada körük de yok :) bunları getiren zihniyet hangi akla hizmet veriyor anlamış değilim . 8 senedir hiç bir problem yaşanmaz iken bu işi bilmez kişilerin kağıt üzerinde yaptıkları hesaplardan dolayı her gün sıkıntılar yaşanmaya başladı Sn. Nihat Özdemir'in bu yöneticilere sorması gereken bir soru var "KİMDEN YANASINIZ ? "
  • Sabiha Gökçen havalimanı sivil havacılığa darbe vurmaktadır. Gerek hizmetleri gerekse kalitesi ile ülkemize gelen turistlere karşı bizleri mahçup durumda bırakmaktadır. Dün yapılan iş yavaşlatma eylemi buna tuz biber ekmiştir. Derhal bu havalimanına SHGM tarafından el atılmalı ve gözlem altına alınmalıdır.
  • buğday sayınmıdır değilmidir bilmem ama mal meydanda.sayın olsa böle olmazdı.meydan müdürünün de cehaletine tanık olduk.al takke ver külah yandı gülüm keten helva.bi de karagöz oynattık mı tam olur bu cahil sayınlara.bide merhumenin sabiha hanımın kemiklerini sızlatıyosunuz 8 yıldır.size körük ne gerek ateş yakarsınız siz o körüklerle harala gürele.böle yöneticilerle liseyi dışardan mı okumuşlar napmışlar.zaten iki tali yoldaki dandik kasislerinizden belli kargo terminali yolundaki kasislerinizden belli
  • sayın buğday sabah 06ve 07 saatlerinde lutfedip havalimanına bi gelseniz.sanki sirkeci garı bir çalışan olarak utanıyorum.her tarafdan birileri nara atıyor.pegasus burdan sun işte şurdan şirketlere söyleyinde birer kahya tutsunlar.birde şu işçilere bi kulak verin
  • KISKANANLAR ÇATLASIN :>)
  • Bu zihniyetle kesinlikle profesyonel olunamaz. Höt zçt ile şirket yönetilmez. San SG yetkilileri artık çağdaş bir yönetim uygulayacak birilerini bulsanız iyi olacak. Yoksa havaalanı mecbur kalındıkça seyahat edilecek havalimanları kategorisine girecek.
  • http://www.havais.org.tr/ ye bi göz gezdirin biz şunu yaptık çalışanlara şöyle yarar sağladık diye bir şey görebilecekmisiniz.ben son 10-12 yılını biliyorum.sendikacı tis imzalarsa kendini kurtarır.senin benim hakkımı kurtarmaya uğraşırsa kendini bile kurtaramaz geçti o delikanlı sendikacılar.atilay ağa sözü bizim ödediğimiz paraların karşılığıdır yeter be kardeşim senden başka boğuk sesli adam mı kalmadı memlekette bıyıklarına yazık.anlat anlat sonuçta gene kendine yontuyon.parasını ödemişim bari yazayım diyorum.
  • hava iş hayırlı olsun.benim için hayırlı olmadı atilay ayçin sayesinde 10 yılımı thy ye bırakıp ayrıldım.geçim dünyası.atilay gene atıp tutmaya kendine ortam bulmuş, emekliliği de gelmiştir artık sol söylemleriyle çalışanların aidatları ile geçinip dursun np.bu ne biçim dünya kardeşim birileri çalışanları eziyo ötekide dost görünüp yoluyo.karşılığı ne tis imzalanıyo hava iş bikaç yılını garanti altına alıyo haram olsun.iki elim yakalarında olacak ne atilay ne kaya ne munzur topunuzun..

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 22 Haziran 2009 tarihinde bir rekora imza attı.

Gün boyunca gerçekleşen uçuşlarda toplam 20.714 yolcu havalimanından geçiş yaparken, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarihindeki en yüksek yolcu rakamına da ulaşmış oldu. 20.714 yolcunun 8.889’unu iç hat, 11.825’ini ise dış hat yolcuları oluşturdu. İç hat yolcularındaki artış oranı geçen yılın aynı gününe oranla yüzde 38.24 olurken, dış hat yolcu sayısı ise yüzde 116.75 oranında yükseldi. Toplam yolcu sayısı ise yine geçen yılın aynı gününe oranla yüzde 63.76 arttı.

Havalimanındaki yolcu trafiğinin her geçen gün arttığını dile getiren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. Genel Müdürü Gökhan Buğday, halen terminalden 4’ü Türk 36’sı yabancı toplam 40 havayolu şirketinin dünyanın 28 ülkesindeki toplam 68 farklı noktaya uçuş gerçekleştirildiğini vurguladı.

22 Haziran tarihinde yaşanan rekorda Pegasus’un ilk kez gerçekleştirdiği Brüksel seferinin yanı sıra AnadoluJet’in yine ilk kez düzenlediği Ankara ve Bodrum uçuşlarının da etkili olduğunu söyleyen Buğday “Havalimanımızı seçen yolcularımıza teşekkür ediyoruz. Yeni terminal açılıncaya kadar doğabilecek aksaklıkları ortadan kaldırmak için Sunexpress ve THY için ek bir terminal yapılarak hizmete soktuk. Ayrıca CIP salonunun kapasitesini artırma çalışmaları da devam ediyor. Yapımı devam eden yeni iç ve dış hatlar terminali 29 Ekim 2009 tarihinde hizmete girecek ve toplam yolcu kapasitemiz 25 milyona ulaşacak” diye konuştu.

Sabiha Gökçen rekorları alt üst etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
inşallah herşey düzelicek arkadaşlar inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaparmış açılışından bu güne kadar sendikanın S si geçmezken şimdi buraya sendika gelirse bunu başaran yöneticiler olmuştur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ortada körük yok ama işçileri 1 ay önce körük sistemine geçirdiler merdivenciler otobuscüler yok nedenmi çünkü körük sisteminde bunlara ihtiyaç yok ama ortada körük de yok :) bunları getiren zihniyet hangi akla hizmet veriyor anlamış değilim . 8 senedir hiç bir problem yaşanmaz iken bu işi bilmez kişilerin kağıt üzerinde yaptıkları hesaplardan dolayı her gün sıkıntılar yaşanmaya başladı Sn. Nihat Özdemir'in bu yöneticilere sorması gereken bir soru var "KİMDEN YANASINIZ ? "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçen havalimanı sivil havacılığa darbe vurmaktadır. Gerek hizmetleri gerekse kalitesi ile ülkemize gelen turistlere karşı bizleri mahçup durumda bırakmaktadır. Dün yapılan iş yavaşlatma eylemi buna tuz biber ekmiştir. Derhal bu havalimanına SHGM tarafından el atılmalı ve gözlem altına alınmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
buğday sayınmıdır değilmidir bilmem ama mal meydanda.sayın olsa böle olmazdı.meydan müdürünün de cehaletine tanık olduk.al takke ver külah yandı gülüm keten helva.bi de karagöz oynattık mı tam olur bu cahil sayınlara.bide merhumenin sabiha hanımın kemiklerini sızlatıyosunuz 8 yıldır.size körük ne gerek ateş yakarsınız siz o körüklerle harala gürele.böle yöneticilerle liseyi dışardan mı okumuşlar napmışlar.zaten iki tali yoldaki dandik kasislerinizden belli kargo terminali yolundaki kasislerinizden belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın buğday sabah 06ve 07 saatlerinde lutfedip havalimanına bi gelseniz.sanki sirkeci garı bir çalışan olarak utanıyorum.her tarafdan birileri nara atıyor.pegasus burdan sun işte şurdan şirketlere söyleyinde birer kahya tutsunlar.birde şu işçilere bi kulak verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KISKANANLAR ÇATLASIN :>)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu zihniyetle kesinlikle profesyonel olunamaz. Höt zçt ile şirket yönetilmez. San SG yetkilileri artık çağdaş bir yönetim uygulayacak birilerini bulsanız iyi olacak. Yoksa havaalanı mecbur kalındıkça seyahat edilecek havalimanları kategorisine girecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
http://www.havais.org.tr/ ye bi göz gezdirin biz şunu yaptık çalışanlara şöyle yarar sağladık diye bir şey görebilecekmisiniz.ben son 10-12 yılını biliyorum.sendikacı tis imzalarsa kendini kurtarır.senin benim hakkımı kurtarmaya uğraşırsa kendini bile kurtaramaz geçti o delikanlı sendikacılar.atilay ağa sözü bizim ödediğimiz paraların karşılığıdır yeter be kardeşim senden başka boğuk sesli adam mı kalmadı memlekette bıyıklarına yazık.anlat anlat sonuçta gene kendine yontuyon.parasını ödemişim bari yazayım diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hava iş hayırlı olsun.benim için hayırlı olmadı atilay ayçin sayesinde 10 yılımı thy ye bırakıp ayrıldım.geçim dünyası.atilay gene atıp tutmaya kendine ortam bulmuş, emekliliği de gelmiştir artık sol söylemleriyle çalışanların aidatları ile geçinip dursun np.bu ne biçim dünya kardeşim birileri çalışanları eziyo ötekide dost görünüp yoluyo.karşılığı ne tis imzalanıyo hava iş bikaç yılını garanti altına alıyo haram olsun.iki elim yakalarında olacak ne atilay ne kaya ne munzur topunuzun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000