24 Kasım 2015, Salı 22:15:37

Rusya Türk yolcuları ülkeye sokmadı!

Bugün Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağının yankıları havayoluna da yansıdı.
  • Şimdi bu platform ağırlıklı olarak havacılık sektöründe çalışan insanların yorum yazdığı bir platform.Demek ki yorum yapanların çoğu en az lise mezunu.Irkçılık ararsan var,kafatasçılık ararsan var,muhakeme edememe,neden-sonuç ilişkisi kuramama var.Cehalet paçadan akıyor.. 3-5 kişi mantıklı,insanca şeyler yazmış.Onlara da seviyesiz cevaplar gecikmemiş.Oldu tüm Rusları gaz odalarına dolduralım yok yok saha iyisi sabun yapalım !! kafayı yemişsizniz,az insan olun.Hükümet politikalarının,ayak takımında masum insanların kanını içme isteği yaratması olacak iş değil.Bazılarınız ağır hastasınız evet psikoloji değil psikiyatri vakasısınız.
  • Yorunların bir çoğunu okudum da nasıl insanlarsınız aq ulan adam hava sahanı ihlal ediyor niye vurdun rusyasız yapamayız falan filan o rus yarın gelir ananıda yataktan alır varsın alsın aman turistler kaçmasın mı diceksin. Yazıklar olsun bu rus sevdalılarına bu topraklarda onca şehidin kanı var kemikleri sızlıyor sizin gibi ibler yüzünden. Bir kere olsun devletimizin yanındayız deyin yahu dışa karşı bunu yapın hiç yoktan chp zihniyetide bu kadar olmaz ki kardeşim.
  • İnsanlık anlayışımızın çoktan olmuş olduğunun göstergesidir dursa yazılanlar. Aşağılık komplekslerinin tatmini.
  • Ucagin dusmesine kotu oldu diyenler bu yorumu begensin
  • Ucagin dusmesi iyi oldu diyenler bu yorumu begensin
  • Tr yanlış politika izliyor tr abd ve avrupaya yaltaklanmayıp ta rusya ve iranla bir olsa sen o zaman bak ortadoğuda savaş filan kalıyormu tr süper güç olur en geç 7yıl içinde .
  • Biz zaten istemiyorduk seni gidin burdan
  • Hava sahasi tayip Erdoganin gotune girsin. Turizimdeki kayip buyuk olacak
  • Hava sahasi tayip Erdoganin gotune girsin. Turizimdeki kayip buyuk olacak
  • Ruslar can'dır. Ruslara selam yola devam. Vurur yüze ifadesi, üzme Rusları bitanesi. Rus gibi yaar Rusya gibi diyaar olmaaaz. Rus dostun varsa hayat sana güzeldir. Ey Rusya seni de, insanını da seviyorum. Maalesef tatsız böyle bir olay oldu. İnşallah çabucak normale döneriz. Eski mesud günler geri gelir. BIZDOROVIA DARAGOY

Bugün Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağının yankıları havayoluna da yansıdı. THY'nin bugün Moskova'ya giden uçağındaki Türk yolcularından bir kısmının ülkeye alınmadığı öğrenildi.

THY'nin bugün TK415 sefer sayısıyla Atatürk Havalimanı'ndan Moskova'ya giden yolcu uçağının Türk yolcularına zorluk çıkarıldığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre; Türk Hava Yolları'na ait uçağın ülkeye inişinin ardından pasaport kontolüne giren Türk yolcularından bir çoğu Rus gizli servis elemanları tarafından sorguya alındı.

Sorgunun ardından bazı yolcuların basit nedenlerle ülkeye girişine izin verilmediği ve geri gönderildiği öğrenildi.

Ayrıca Rus güvenlik görevlilerinin 'Türkler'e artık vize uygulayacağız. Sizi ülkeye sokmayacağız' dedikleri iddia edildi.

NE OLMUŞTU?

Bu sabah Suriye sınırında Türkiye hava sahasını ihlal eden Su-24 tipindeki Rus savaş uçağı uyarılara rağmen hava sahasını ihlale devam edince Türk jetleri tarafından vurulmuştu.

Konuyla ilgili Rusya kanadından yapılan açıklamalarda, Türk Hava sahasının ihlal edilmediği ifade edilmiş ve Türkiye'ye tepki gösterilmişti.

©AirportHaber Özel

Rusya Türk yolcuları ülkeye sokmadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

erfjerıj ~ 8 yıl önce
Şimdi bu platform ağırlıklı olarak havacılık sektöründe çalışan insanların yorum yazdığı bir platform.Demek ki yorum yapanların çoğu en az lise mezunu.Irkçılık ararsan var,kafatasçılık ararsan var,muhakeme edememe,neden-sonuç ilişkisi kuramama var.Cehalet paçadan akıyor.. 3-5 kişi mantıklı,insanca şeyler yazmış.Onlara da seviyesiz cevaplar gecikmemiş.Oldu tüm Rusları gaz odalarına dolduralım yok yok saha iyisi sabun yapalım !! kafayı yemişsizniz,az insan olun.Hükümet politikalarının,ayak takımında masum insanların kanını içme isteği yaratması olacak iş değil.Bazılarınız ağır hastasınız evet psikoloji değil psikiyatri vakasısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dangalak sürüsü ~ 8 yıl önce
Yorunların bir çoğunu okudum da nasıl insanlarsınız aq ulan adam hava sahanı ihlal ediyor niye vurdun rusyasız yapamayız falan filan o rus yarın gelir ananıda yataktan alır varsın alsın aman turistler kaçmasın mı diceksin. Yazıklar olsun bu rus sevdalılarına bu topraklarda onca şehidin kanı var kemikleri sızlıyor sizin gibi ibler yüzünden. Bir kere olsun devletimizin yanındayız deyin yahu dışa karşı bunu yapın hiç yoktan chp zihniyetide bu kadar olmaz ki kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
İnsanlık anlayışımızın çoktan olmuş olduğunun göstergesidir dursa yazılanlar. Aşağılık komplekslerinin tatmini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kotu ~ 8 yıl önce
Ucagin dusmesine kotu oldu diyenler bu yorumu begensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi ~ 8 yıl önce
Ucagin dusmesi iyi oldu diyenler bu yorumu begensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayhan arslan ~ 8 yıl önce
Tr yanlış politika izliyor tr abd ve avrupaya yaltaklanmayıp ta rusya ve iranla bir olsa sen o zaman bak ortadoğuda savaş filan kalıyormu tr süper güç olur en geç 7yıl içinde .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydi ruslar gidin burdan ~ 8 yıl önce
Biz zaten istemiyorduk seni gidin burdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp ~ 8 yıl önce
Hava sahasi tayip Erdoganin gotune girsin. Turizimdeki kayip buyuk olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp ~ 8 yıl önce
Hava sahasi tayip Erdoganin gotune girsin. Turizimdeki kayip buyuk olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruslar ~ 8 yıl önce
Ruslar can'dır. Ruslara selam yola devam. Vurur yüze ifadesi, üzme Rusları bitanesi. Rus gibi yaar Rusya gibi diyaar olmaaaz. Rus dostun varsa hayat sana güzeldir. Ey Rusya seni de, insanını da seviyorum. Maalesef tatsız böyle bir olay oldu. İnşallah çabucak normale döneriz. Eski mesud günler geri gelir. BIZDOROVIA DARAGOY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000