25 Mart 2015, Çarşamba 18:24:19

RİZELİLER DHMİ'DE BİR ARAYA GELDİ

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin yeni Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.
  • Güvenlik personeli Üniversite mezunu olursa kalitesi artar. Artık her mesleğin Üniversitesi var. Çıtayı yükseltmek şart.
  • Havalimanlarında bayan güvenlikçi sayısı çok az. Erkek güvenlikçi sayısına göre yok denecek kadar az.Yeni dönemde bayan güvenlikçi sayısı artırılmalı. Trabzon Havalimanında yaşanan olayın perde arkasında X RAY cihazında bayan güvenlikçi olmaması var. X Ray da devamlı bayan güvenlik olmak zorunda. Orada bayan güvenlik olsaydı bu hadise hiç yaşanmaz dı.
  • Genel Müdür yardımcımız Funda OCAK Hanımefendi gerekeni yapacaktır. Bir bayan olarak bu bayan personelimize yapılan saygısızlığın hesabını mutlaka soracaktır.
  • Bayan personele terbiyesizlik ten hakkında mahkeme kararı olan bir kişiyi neden halen orada çalıştırıyorlar. Trabzon Başmüdürü Ahmet Aydın bu işin takipçisi ol. Kendi Baş müdürlüğünde olan olaylardan haberin yok mu neden gereğini yapmıyorsun. Adalet neyi emrediyorsa onu yap. Sadece adil davran fazla bir şey yapmana gerek yok. Siyasi referanslar kanundan üstün değildir.
  • Kadına sahip çıkmak sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tebrik mesajı yollamakla olmaz. Kadına sahip çıkmak ona kalkan olmakla olur. Kadına terbiyesizlik yapanlara haddini bildirmekle olur. Genel Müdürümüz gereğini yapacaktır. Gereğini yapmayanlar hakkında da gereğini yapacaktır. Artık gözümü kaparım işimi yaparım dönemi bitmiştir.
  • Sayın Genel Müdürüm. Airport Haber de yer alan Trabzon Havalimanında meydana gelen bir olay var. Özel Güvenlik görevlisinin bayan personele yaptığı bir saygısızlık sonucu mahkeme bir karar vermiş. Lütfen bu olayla yakinen ilgilenin ve konunun takipçisi olun. Bunu bütün bayan personeller adına rica ediyorum. Airport habere de hassasiyetinden dolayı Teşekkür ederim.
  • Eğer KPSS kaldırılırsa sen o zaman gör kurumlarda ki kaliteyi. İktidar partisinden referansı olmayan hiç kimse devlet kurumlarında çalışamayancak. İşte o zaman devlet kurumlarının kalitesi sıfıra düşecek. İnşallah böyle bir şey olmaz. Yoksa adaletsizlik başını alır gider. Türkiye 20 yıl geriye gider. Şimdi ki durumu dahi mumla ararsın.
  • Taşeron personel çalıştırmak DHMİ nin kalitesini düşürüyor. Taşeron personelin tamamı Havalimanının bulunduğu memleketten oluyor. Personel o ilin siyasileri ile bir yolunu bulup bağlantı kuruyor. İşe giriyor. Fakat Havalimanı müdürünün onun üzerinde çok kısıtlı bir otoritesi oluyor. Çünkü personel hakkında en ufak işlem yapsanız hemen parti devreye giriyor. O zaman Müdürün otoritesinin ne anlamı var. İl Başkanları veya ilçe başkanları gelsin koltuğa otursun...
  • Havalimanlarına özel güvenlik veya özel teknik personel alınacağı zaman Havalimanı Müdürlerinin eli kolu bağlanıyor. İl Başkanı diyor benim adamımı alacaksın. Milletvekili diyor benim adamımı. Sadece bu yüzden başı yanan onlarca müdür var. Bu şekilde işe giren bir personel daha kimseyi dinlermi. Ne müdürü dinliyor nede bir başkasını.
  • DHMİ tamamen özel olsa o zaman şirket elemanları şimdiki gibi rahat olamazlar. Çünkü görünüşte şirket elemanı gibi gözüküyor ama sirketineelemanları üzerinde hiçbir gücü yok. Şirkete eleman alınırken şirketin sorumlusu dahi söz sahibi değil. O bölgenin siyasileri karar veriyor kimin işe alınacağına. Tamamen özel olsa siyasilerin hiç bir müdahalesi olamaz o zaman.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin yeni Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

8 yıl DHMİ'nin başında bulunan ancak geçtiğimiz ay görevinden alınan Orhan Birdal'ın yerine atanan Serdar Hüseyin Yıldırım'a Bilal Ekşi ve Temel Kotil, başarı diledi.

Aslen Rizeli olan Yıldırım'ı ziyaret eden Türk Havacılığının zirvedek isimleri Ekşi ve Kotil'in buluşması 3 Rizeli'yi bir araya getirdi. SHGM'nin başında bulunan Bilal Ekşi, THY'nin Genel Müdürü Temel Kotil ve DHMİ'nin çiçeği burnunda Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, DHMİ Genel Merkezi'nde buluştu.

3 Rizeli yöneticinin buluşmasında iyi dileklerde bulunulurken, Bilal Ekşi ve Temel Kotil, Yıldırım'a başarı diledi.

İşte buluşmadan kareler:



RİZELİLER DHMİ'DE BİR ARAYA GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Security ~ 9 yıl önce
Güvenlik personeli Üniversite mezunu olursa kalitesi artar. Artık her mesleğin Üniversitesi var. Çıtayı yükseltmek şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayan Güvenlik ~ 9 yıl önce
Havalimanlarında bayan güvenlikçi sayısı çok az. Erkek güvenlikçi sayısına göre yok denecek kadar az.Yeni dönemde bayan güvenlikçi sayısı artırılmalı. Trabzon Havalimanında yaşanan olayın perde arkasında X RAY cihazında bayan güvenlikçi olmaması var. X Ray da devamlı bayan güvenlik olmak zorunda. Orada bayan güvenlik olsaydı bu hadise hiç yaşanmaz dı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FUNDA HANIM ~ 9 yıl önce
Genel Müdür yardımcımız Funda OCAK Hanımefendi gerekeni yapacaktır. Bir bayan olarak bu bayan personelimize yapılan saygısızlığın hesabını mutlaka soracaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başmüdür Aydın ~ 9 yıl önce
Bayan personele terbiyesizlik ten hakkında mahkeme kararı olan bir kişiyi neden halen orada çalıştırıyorlar. Trabzon Başmüdürü Ahmet Aydın bu işin takipçisi ol. Kendi Baş müdürlüğünde olan olaylardan haberin yok mu neden gereğini yapmıyorsun. Adalet neyi emrediyorsa onu yap. Sadece adil davran fazla bir şey yapmana gerek yok. Siyasi referanslar kanundan üstün değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayan Personel ~ 9 yıl önce
Kadına sahip çıkmak sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tebrik mesajı yollamakla olmaz. Kadına sahip çıkmak ona kalkan olmakla olur. Kadına terbiyesizlik yapanlara haddini bildirmekle olur. Genel Müdürümüz gereğini yapacaktır. Gereğini yapmayanlar hakkında da gereğini yapacaktır. Artık gözümü kaparım işimi yaparım dönemi bitmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GENEL MÜDÜRÜM ~ 9 yıl önce
Sayın Genel Müdürüm. Airport Haber de yer alan Trabzon Havalimanında meydana gelen bir olay var. Özel Güvenlik görevlisinin bayan personele yaptığı bir saygısızlık sonucu mahkeme bir karar vermiş. Lütfen bu olayla yakinen ilgilenin ve konunun takipçisi olun. Bunu bütün bayan personeller adına rica ediyorum. Airport habere de hassasiyetinden dolayı Teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KPSS ~ 9 yıl önce
Eğer KPSS kaldırılırsa sen o zaman gör kurumlarda ki kaliteyi. İktidar partisinden referansı olmayan hiç kimse devlet kurumlarında çalışamayancak. İşte o zaman devlet kurumlarının kalitesi sıfıra düşecek. İnşallah böyle bir şey olmaz. Yoksa adaletsizlik başını alır gider. Türkiye 20 yıl geriye gider. Şimdi ki durumu dahi mumla ararsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siyasi müdahale ~ 9 yıl önce
Taşeron personel çalıştırmak DHMİ nin kalitesini düşürüyor. Taşeron personelin tamamı Havalimanının bulunduğu memleketten oluyor. Personel o ilin siyasileri ile bir yolunu bulup bağlantı kuruyor. İşe giriyor. Fakat Havalimanı müdürünün onun üzerinde çok kısıtlı bir otoritesi oluyor. Çünkü personel hakkında en ufak işlem yapsanız hemen parti devreye giriyor. O zaman Müdürün otoritesinin ne anlamı var. İl Başkanları veya ilçe başkanları gelsin koltuğa otursun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eleman ~ 9 yıl önce
Havalimanlarına özel güvenlik veya özel teknik personel alınacağı zaman Havalimanı Müdürlerinin eli kolu bağlanıyor. İl Başkanı diyor benim adamımı alacaksın. Milletvekili diyor benim adamımı. Sadece bu yüzden başı yanan onlarca müdür var. Bu şekilde işe giren bir personel daha kimseyi dinlermi. Ne müdürü dinliyor nede bir başkasını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özelleştirme ~ 9 yıl önce
DHMİ tamamen özel olsa o zaman şirket elemanları şimdiki gibi rahat olamazlar. Çünkü görünüşte şirket elemanı gibi gözüküyor ama sirketineelemanları üzerinde hiçbir gücü yok. Şirkete eleman alınırken şirketin sorumlusu dahi söz sahibi değil. O bölgenin siyasileri karar veriyor kimin işe alınacağına. Tamamen özel olsa siyasilerin hiç bir müdahalesi olamaz o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000