02 Kasım 2008, Pazar 08:42:02

Reha Muhtar'a THY eleştirisi!

Vatan Gazetesi yazarlarından Reha Muhtar'ın "THY uçaklarında neden Doğan Yayın Grubu'nun gazeteleri satılmıyor" şeklindeki yazısına bir eleştiri de Vakit Gazetesi yazarlarından Hüseyin Öztürk'ten geldi. İşte Öztürk'ün o yazısı...
  • bunlar vatanı 50 kuruşa satmaktalar.. büyükbabaları ahmet emin yalman gibi..
  • ASIL CUMHURIYET DUSMANLARI CUMHURIYET MASKESI VE LAIKLIK MASKESI ALTINDA DEVLETI SOYAN INSANLARDIR REHA MUHTARLA BUNUN NE ALAKASI VAR VATAN GAZETESININ NE KADAR YALANCI OLDUGU MAHKEME KARARIYLA BELGELENMEDIMI YALANCI GAZETEYI SAVUNMAKTA ONUN GIBI YALANCILARA KALMIS ANLASILAN..
  • Neden kendini büyük sanan küçük insanların, herşeyden de önemlisi Cumhuriyet va Türkiye düşmanı insanların basın kuruluşlarının haberlerini yayınlıyorsunuz ki? Demokrasi kötülerin ekmeğine yağ mı sürmektir? Bence akıllıca olan onları kaale almamak, malzeme yapmamaktır... Bir dost, Türkiye Cumhuriyeti dostu...
  • Keser döner sap döner....Aslında fazla söze gerek yok ama bazı kas kafalılar anlamıyor işte.Kardeşim uğraşacak şey bulamadınız şimdide THY yemi sataşıyorsunuz.REha sen kim oluyorsun da böylesine bir kurumu TÜM DÜNYADA TAKDİR EDİLEN BİR KURUMU ELEŞTİRiyorsun!!Sen git paparazi dergilerinde manşet olmaya bak.
  • Cumhuriyet düşmanlarının medyasının haberlerini neden yayınlarsınız ki ? Yakışıyor mu size ? Yazık çok yazık
  • Reha Muhatar2ın haberiyle ilgili THY açıklama yaptı ve o gün bahsedilen gazetelerin olmadığını kabul etti.Şimdi, THY'nın nasıl bir kadrolaşma içinde olduğu, basının bir kısmının nasıl yandaş hale getirildiği ve vakİT denen yayın organının ne olduğu bilinirken hala bu konuda haber yapmak hatta buna basın özgürlüğü yorumları yapmak gerçekten komil.
  • THY ile ilgili neden Vakit Gazetesi savunma yapiyor, siracinin sahidi bozaci mi? Ayni deniz feneri ile mi aydinlaniyorlar ki?
  • Arkadaşlar burada airporthaberi suçlamanın hiç anlamı yok bence etik olanı yapmışlar. Karşı tarafın görüşüne yer verilmiş sadece bu olayı bu kadar büyütmek yersiz diye düşünüyorum. Ben vakit gazetesini asla savunmuyorum ve savunmam da! Ancak yine de karşı görüşlü birisinin ne gibi düşüncelere sahip olduğunu da bilmek isterim; o yüzden airporthaber doğrusunu yapmış bence
  • bu gibi haberleri buraya taşımanızı size hiç yakıştıramıyoruz airporthaber.lütfen daha kaliteli yayın.lütfen.böyle saçma yazıları görmek istemiyoruz sitemizde.saygılar
  • Bu hal onlarda iken kalkipta REHA ile ugrasmalari,kendi camialarinin calan ve edepsizin en iyisi oldugunumu ispatlamaga calismaktadirlar.AIRPORT HABER'e bu haberi cidden yakistiramadim.Takiyye ile adamlarini kurtaran ve destekleyenlerin,lütfen arkasinda bulunmayin.Deniz Feneri Olayi,Yimpasi,Kombassani daha neler neler.Ben utaniyorum Müslümanim demege,Elhamdülillah müslümanim,mantiga ve inandigim uygun bir sekilde yasarim.

THY uçağına biniyoruz. Uçak görevlileri yolculara ulusal gazeteleri dağıtıyor, insanlar da okumak istediği gazeteleri alarak yerine geçiyor ve kemerlerini bağlayarak, gazetelerini okumaya başlıyorlar. Benim arka koltuğumda da Cemal Uşşak oturuyordu. Bir müddet sonra Cemal Uşşak omzuma dokundu ve Reha Muhtar adındaki kişinin o günkü yazısını gösterdi.

İlgili kişi; kendi yazdığı gazete başta olmak üzere, Doğan medyası ve diğer kartelci gazetelerin, THY yurtdışı seferlerinde dağıtılmadığını yazıyordu.

Yazıyı hostesler de gördü, pilot da gördü. "Dağıtılmıyor" diye yazılan bütün gazeteler yolcuların elindeydi. Ama yazıyı yazan malum şahıs olunca normal karşılandı.

Çünkü bu şahıs, araba bagajına kilitlenen bir kişiye; "içeride ne görüyordunuz" diye sorup haber sunan biriymiş ve bu yazısı da normalmiş. Türkiye'ye dönünceye kadar epey bir komedi malzemesi oldu.

Hüseyin ÖZTÜRK
VAKİT

Reha Muhtar'a THY eleştirisi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

emr ~ 15 yıl önce
bunlar vatanı 50 kuruşa satmaktalar.. büyükbabaları ahmet emin yalman gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALANCI VATAN ~ 15 yıl önce
ASIL CUMHURIYET DUSMANLARI CUMHURIYET MASKESI VE LAIKLIK MASKESI ALTINDA DEVLETI SOYAN INSANLARDIR REHA MUHTARLA BUNUN NE ALAKASI VAR VATAN GAZETESININ NE KADAR YALANCI OLDUGU MAHKEME KARARIYLA BELGELENMEDIMI YALANCI GAZETEYI SAVUNMAKTA ONUN GIBI YALANCILARA KALMIS ANLASILAN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panzer ~ 15 yıl önce
Neden kendini büyük sanan küçük insanların, herşeyden de önemlisi Cumhuriyet va Türkiye düşmanı insanların basın kuruluşlarının haberlerini yayınlıyorsunuz ki? Demokrasi kötülerin ekmeğine yağ mı sürmektir? Bence akıllıca olan onları kaale almamak, malzeme yapmamaktır... Bir dost, Türkiye Cumhuriyeti dostu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLY ~ 15 yıl önce
Keser döner sap döner....Aslında fazla söze gerek yok ama bazı kas kafalılar anlamıyor işte.Kardeşim uğraşacak şey bulamadınız şimdide THY yemi sataşıyorsunuz.REha sen kim oluyorsun da böylesine bir kurumu TÜM DÜNYADA TAKDİR EDİLEN BİR KURUMU ELEŞTİRiyorsun!!Sen git paparazi dergilerinde manşet olmaya bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medyacı ~ 15 yıl önce
Cumhuriyet düşmanlarının medyasının haberlerini neden yayınlarsınız ki ? Yakışıyor mu size ? Yazık çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Reha Muhatar2ın haberiyle ilgili THY açıklama yaptı ve o gün bahsedilen gazetelerin olmadığını kabul etti.Şimdi, THY'nın nasıl bir kadrolaşma içinde olduğu, basının bir kısmının nasıl yandaş hale getirildiği ve vakİT denen yayın organının ne olduğu bilinirken hala bu konuda haber yapmak hatta buna basın özgürlüğü yorumları yapmak gerçekten komil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siraci ~ 15 yıl önce
THY ile ilgili neden Vakit Gazetesi savunma yapiyor, siracinin sahidi bozaci mi? Ayni deniz feneri ile mi aydinlaniyorlar ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl yani? ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar burada airporthaberi suçlamanın hiç anlamı yok bence etik olanı yapmışlar. Karşı tarafın görüşüne yer verilmiş sadece bu olayı bu kadar büyütmek yersiz diye düşünüyorum. Ben vakit gazetesini asla savunmuyorum ve savunmam da! Ancak yine de karşı görüşlü birisinin ne gibi düşüncelere sahip olduğunu da bilmek isterim; o yüzden airporthaber doğrusunu yapmış bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cougar ~ 15 yıl önce
bu gibi haberleri buraya taşımanızı size hiç yakıştıramıyoruz airporthaber.lütfen daha kaliteli yayın.lütfen.böyle saçma yazıları görmek istemiyoruz sitemizde.saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Bu hal onlarda iken kalkipta REHA ile ugrasmalari,kendi camialarinin calan ve edepsizin en iyisi oldugunumu ispatlamaga calismaktadirlar.AIRPORT HABER'e bu haberi cidden yakistiramadim.Takiyye ile adamlarini kurtaran ve destekleyenlerin,lütfen arkasinda bulunmayin.Deniz Feneri Olayi,Yimpasi,Kombassani daha neler neler.Ben utaniyorum Müslümanim demege,Elhamdülillah müslümanim,mantiga ve inandigim uygun bir sekilde yasarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000