06 Mart 2009, Cuma 08:25:53

Prontotour'la ucuz uçma şansı!

Prontotour'un büyük yatırımlar yaptığı internet sitesinden artık THY iç hat biletlerini satın almak mümkün olacak.
  • uçak bileti ararken bu haberle karşılaştım.Kredi kartıyla taksitli bilet almak güzel.Bu haber için teşekkürler Prontotour a teşekkürler...
  • Bu haber biraz yanlış oldu sanırım. Şimdi bu uygulamayı prontotur mu yapıyor. THY nin kampanyasını bu şekilde lanse etmek ne demek? Reklam kokan bir haber olmus. bunun yeri burası mı olmamalıydı. THY nın tum acentalarına geçtiği iç hat promasyon bültenini bulup, bakarsanız daha iyi anlaşılacaktır.Umarım bülteni temin edip burada yayınlarsınız. Sonuçta prontotur ile ucuza uçma şansı başlığı dogru olmamıştır.Aynı şartlarda Tüm THY acentalarından da bilet alınıp,uçulabilir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız.

Prontotour konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Türk Havayolları tüm iç hat biletlerini ister ekonomi, ister Business olarak yolcular kredi kartlarıyla, vade farksız olarak alabilir veya opsiyonlu olarak ön rezervasyon yaptırabilirler. Yolcuların, 31 Mart'a kadar olan uçuşları için 5 gün önceden işlemlerini yaptırmaları halinde, THY biletlerinde uygun rezervasyon sınıfları için %20 indirim şansını elde edecekler.

Prontotour, internet sitesinden haftanın bilet satış promosyonlarını yayınlıyor. Yolcuların Prontotour sitesini takip ederek güncel promosyonlar hakkında bilgi edinmeleri mümkün. Bilet satış promosyonlarına ek olarak internet sitesinde tüm destinasyonlar için fırsat haberleri yer alıyor, sürekli güncellenen haliyle çok uygun fiyatlı turlar tatilcilere son dakika fırsatları olarak sunuluyor.

Prontotur, sitesindeki tüm alışverişlerde en gelişmiş sistemlerden olan 3D secure şifreleme sistemi kullanılarak alışveriş güvenliği en üst seviyede tutuluyor.

Prontotour'la ucuz uçma şansı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
uçak bileti ararken bu haberle karşılaştım.Kredi kartıyla taksitli bilet almak güzel.Bu haber için teşekkürler Prontotour a teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu haber biraz yanlış oldu sanırım. Şimdi bu uygulamayı prontotur mu yapıyor. THY nin kampanyasını bu şekilde lanse etmek ne demek? Reklam kokan bir haber olmus. bunun yeri burası mı olmamalıydı. THY nın tum acentalarına geçtiği iç hat promasyon bültenini bulup, bakarsanız daha iyi anlaşılacaktır.Umarım bülteni temin edip burada yayınlarsınız. Sonuçta prontotur ile ucuza uçma şansı başlığı dogru olmamıştır.Aynı şartlarda Tüm THY acentalarından da bilet alınıp,uçulabilir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000