25 Haziran 2011, Cumartesi 08:32:27

POLİSE 15 YENİ HELİKOPTER

Beykoz'da dört kişinin öldüğü helikopter kazasının ardından polis teşkilatına 15 yeni helikopter alınıyor.
  • İyileştirmelerin yapılması için illa kötü şeylerin olmasımı lazım :(
  • Mesele eski-yeni meselesi değil. Sefa Bey'in bir yazısında da belirttiği gibi Emn.Teşkilatı'nın denetimlerden uzak, başıboş bir şekilde bu havacılık işini yapmasıdır. Yoksa bu son model helikopterleri de böyle teker teker harcarlar. Olan, içindekilerin geride bıraktıklarına olur. --Volvo-
Türkiye'yi yasa boğan helikopter kazası ders oldu. 15 yeni helikopter alınıyor. 20 Mayıs'ta İstanbul Havalimanı'ndan havalanan helikopter Beykoz açıklarında denize düşmüş, Emniyet Müdür Ragıp Ali Birgen, oğlu Tarık Abdullah (9), Pilot Komiser Murat Güçlü ve THY görevlisi Mehmet Oray Sarıçay hayatını kaybetmişti. Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir yaralakı olarak kurtulmuştu. Kaza meydana gelmeden önce emniyetin birçok kez çift motorlu helikopter alımı için istekte bulunduğu öğrenildi.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne verilmek üzere 15 adet çift motorlu helikopter alımı için ihale açtı. Alınacak çift motorlu helikopterler gündüz yapılan uçuşlardan, gece operasyonlarına kadar yeni donanımlara sahip özellikler taşıyor. Kazadan yaralı olarak kurtulan ve helikopteri kullanan Özdemir 'Helikopterin motoru aniden durdu, hızla düşüşe geçtik. Yumuşak iniş yapmaya çalıştım ancak, başarılı olamadım' demişti.

NİŞANLISI İSYAN ETMİŞTİ
Şehit Pilot Komiser Murat Güçlü'nün nişanlısı Rumeysa Tekelioğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a 'Yeni helikopterler alınsın. Başka Murat'lar ölmesin. Sizden bunu istiyorum' demişti.

(Akşam)
POLİSE 15 YENİ HELİKOPTER

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İyileştirmelerin yapılması için illa kötü şeylerin olmasımı lazım :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mesele eski-yeni meselesi değil. Sefa Bey'in bir yazısında da belirttiği gibi Emn.Teşkilatı'nın denetimlerden uzak, başıboş bir şekilde bu havacılık işini yapmasıdır. Yoksa bu son model helikopterleri de böyle teker teker harcarlar. Olan, içindekilerin geride bıraktıklarına olur. --Volvo-

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000