31 Mart 2010, Çarşamba 08:15:38

PEGASUS'TAN AVRUPA'YA YAZ UYGULAMASI

Pegasus Hava Yolları’nın Ercan- İngiltere ve İngiltere Ercan seferlerindeki bagaj hakkı 25 kilogramdan 20’ye indirildi. Pegasus yetkilileri, yaz tarifesi nedeniyle yeni kilo uygulamasının başladığını doğruladı.
  • sen biraz araştır arkadaşım sitemiz herkese açık ilk on bilet herşey dahil 39,99 tl ye satılıyor sadece ister 10 bilet alın, ister 1 bilet alın 8 tl hizmet bedeli ödüyorsunuz. yane bir kişi kanpanyasız 48 tl ye uçabilir bizle. ama son gün alırsanız haklısınız bizim biletlerimiz hepsinden pahalı. çünkü doluluk oranımız çok yüksek. 40 laradan 1 bilet bile satılsa bu dolandırıcılık olmaz kaldıki 10 bilet 40 lira ve zaten bu uygyulama tarifeli uçan bütün şirketlerde var.thy de 74 tl den başlıyor katlana katlana gidiyor. bence sen kendini kandırıyorsun . pegasusun kampanyaları ile 28 tl ye bile uçabilirsin .ama bu bilgi seni rahatsız ediyor galiba. türkiyede en ucuz uçak bileti pegasus`tadır .bu nesnel bir konu tartışmaya açık değil. sizin kaça
  • pegasusun ucuz bilet sattığı yok kimse kimseyi kandırmasın 3-5 tane bilet satıyor adı ucuz bilet sattı oluyor.ilk önce bir araştırın öyle konuşun pegasus diğer şirketlerden daha pahalı bilet satıyor.sattığı 30-40 tl biletler vergiler dahil sana 80 tl geliyor ayrıca hiç bagaj tölaransıda yok diğer şirketlerde 3-5 kg geçse dahi para alınmıyor.yeni kilo uygulamasıda tamamıyle yakıt tasarrufu yapmak için yapılan bir uygulama....
  • unutmayın ki pegasus bir lowcost şirketidir. 39 liraya bilet satmaktadır. planlı,programlı hareket ederseniz sizde bu fiyattan yararlanırsınız. kaldı ki şu bagaj paralarına laf atanlar bilsin ki biz istediğimiz kadar ücret alalım yinede öbür şirketlere ulaşmaz. evet pegasus diğer lowcostlardan gördüğünü yapıyor. ama türkiye`de ki lowcostlarda pegasus`tan görüp yapıyor ve ayrıca saw da kontuara çuvalla gelenler var (737`ninde bir limiti var) boşuna laf atmayın kimle kaça uçuluyor biliyoruz. ayrıca bizim kazancımız devlet dışında kimseyi ilgilendirmez. BİRİLERİDE ZAMANINDA KALKIŞ PERFORMANSINI KISKANIYOR GALİBA!...
  • Ucak bilet ucretinin uzerine neredeyse herseye (agir bagaj, kabine alinan bagaj, exit row koltuk, ucak ici catering, golf takimi vs) ilave ucret aliniyor artik. Alismaliyiz bunlara. LCC yaparsa anliyorum ama normal havayollari bu yola basvurunca gercekten hos olmuyor.
  • pegasus avrupaya yaz tarifesi yazısının sahibi arkadaşım sana ne kimin ne kadar kazandığı? kazanacak tabii kazanmadan sen iş yapıyormusun?
  • Pegasus havayolu son derece akıllı bir yöntemle nerdeyse uçaktaki tuvaleti kullanırsan ona ücret talep etmeyi bile düşünürler.. Erken alırsın ucuz uçarsın reklamıyla da milleti kendilerine çekiyorlar. Ancak havaalanına geldiğinizde sizi çok güzel her iki yanaklarınızdan sonra da ellerinizden öpmeye başlıyorlar bagaj ağırlığı sınırlamasından ve buradan inanılmaz derece gelir elde ediyorlar.. Acaba her ay zamanında kalkış raporunu açıklıyorlar münkünse her ay yolculardan aldıkları bagaj ücretlerini de açıklasalar da ne kadardır acaba ..
  • Bırak yaz kış uygulamasınıda ERZURUM seferlerini başlat

Ercan Havaalanı’ndan Londra’ya gidecek yolcuların eskiden 25 kilo olan bagaj ağırlığı hakkının 20 kiloya düşürülmesine bazı yolcular tepki gösterdi. Vatandaşlar, Pegasus’un internet sitesinden bilet almaya çalıştıkları sırada bu uygulamayla karşılaştıklarını söyledi.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen’den Avrupa’nın diğer ülkelerine olan uçuşlarında bagaj ağırlık hakkının 25 kilo olduğunu kaydeden vatandaşlar “Ercan’dan ve Ercan’a uçuşlarda” görülen yeni uygulamanın nedenini anlayamadıklarını ifade etti. 

Pegasus Havayolları’nın KKTC’deki yetkilileri, şirketin bagaj ağırlık oranlarını 25 kilodan 20 kiloya düşürdüğünü doğruladı. Bir yetkili, bu uygulamanın yaz tarifesinin başlaması nedeniyle alındığını açıkladı. Aynı yetkili, uygulamanın Pegasus’un tüm Avrupa uçuşlarında başlayacağını belirtti.

Kıbrıs Türk Hava Yolları, Ercan’dan Londra’ya 25, Londra’dan Ercan’a ise 30 kilo bagaj ağırlığı hakkı veriyor.

(KIBRIS GAZETESİ) 

PEGASUS'TAN AVRUPA'YA YAZ UYGULAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
sen biraz araştır arkadaşım sitemiz herkese açık ilk on bilet herşey dahil 39,99 tl ye satılıyor sadece ister 10 bilet alın, ister 1 bilet alın 8 tl hizmet bedeli ödüyorsunuz. yane bir kişi kanpanyasız 48 tl ye uçabilir bizle. ama son gün alırsanız haklısınız bizim biletlerimiz hepsinden pahalı. çünkü doluluk oranımız çok yüksek. 40 laradan 1 bilet bile satılsa bu dolandırıcılık olmaz kaldıki 10 bilet 40 lira ve zaten bu uygyulama tarifeli uçan bütün şirketlerde var.thy de 74 tl den başlıyor katlana katlana gidiyor. bence sen kendini kandırıyorsun . pegasusun kampanyaları ile 28 tl ye bile uçabilirsin .ama bu bilgi seni rahatsız ediyor galiba. türkiyede en ucuz uçak bileti pegasus`tadır .bu nesnel bir konu tartışmaya açık değil. sizin kaça

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusun ucuz bilet sattığı yok kimse kimseyi kandırmasın 3-5 tane bilet satıyor adı ucuz bilet sattı oluyor.ilk önce bir araştırın öyle konuşun pegasus diğer şirketlerden daha pahalı bilet satıyor.sattığı 30-40 tl biletler vergiler dahil sana 80 tl geliyor ayrıca hiç bagaj tölaransıda yok diğer şirketlerde 3-5 kg geçse dahi para alınmıyor.yeni kilo uygulamasıda tamamıyle yakıt tasarrufu yapmak için yapılan bir uygulama....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
unutmayın ki pegasus bir lowcost şirketidir. 39 liraya bilet satmaktadır. planlı,programlı hareket ederseniz sizde bu fiyattan yararlanırsınız. kaldı ki şu bagaj paralarına laf atanlar bilsin ki biz istediğimiz kadar ücret alalım yinede öbür şirketlere ulaşmaz. evet pegasus diğer lowcostlardan gördüğünü yapıyor. ama türkiye`de ki lowcostlarda pegasus`tan görüp yapıyor ve ayrıca saw da kontuara çuvalla gelenler var (737`ninde bir limiti var) boşuna laf atmayın kimle kaça uçuluyor biliyoruz. ayrıca bizim kazancımız devlet dışında kimseyi ilgilendirmez. BİRİLERİDE ZAMANINDA KALKIŞ PERFORMANSINI KISKANIYOR GALİBA!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucak bilet ucretinin uzerine neredeyse herseye (agir bagaj, kabine alinan bagaj, exit row koltuk, ucak ici catering, golf takimi vs) ilave ucret aliniyor artik. Alismaliyiz bunlara. LCC yaparsa anliyorum ama normal havayollari bu yola basvurunca gercekten hos olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus avrupaya yaz tarifesi yazısının sahibi arkadaşım sana ne kimin ne kadar kazandığı? kazanacak tabii kazanmadan sen iş yapıyormusun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus havayolu son derece akıllı bir yöntemle nerdeyse uçaktaki tuvaleti kullanırsan ona ücret talep etmeyi bile düşünürler.. Erken alırsın ucuz uçarsın reklamıyla da milleti kendilerine çekiyorlar. Ancak havaalanına geldiğinizde sizi çok güzel her iki yanaklarınızdan sonra da ellerinizden öpmeye başlıyorlar bagaj ağırlığı sınırlamasından ve buradan inanılmaz derece gelir elde ediyorlar.. Acaba her ay zamanında kalkış raporunu açıklıyorlar münkünse her ay yolculardan aldıkları bagaj ücretlerini de açıklasalar da ne kadardır acaba ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bırak yaz kış uygulamasınıda ERZURUM seferlerini başlat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000