24 Ağustos 2010, Salı 12:53:21

PEGASUS UÇAĞI HAVALANAMADI

Pegasus Havayolları'nın Adana-İstanbul sefereni yapmak üzere kalkışa hazırlanan uçağı, pist başına gelmeden geri döndü.
  • Amsterdam uçağının motor kapağı açık unutulduğu için kalkışta parçalanmasına ve uçağın zorunlu iniş yapmasına ne diyelim
  • havacılıgın kuralları kanla yazılmıştır dolayısıyla tepki göstermek yerine dua etsinler diyecem.aslında tepki gösterildiğine de inanmıyorum çünkü daha önce uçak pas geçince yolcularda büyük panik yasandı denen uçagın içindeydim,panik falan yasanmamıştı hersey normaldi buda öyle bir haberdir diye tahmin ediyorum.
  • yolcular isyan edeceğine bence dua etmeliler kaptana
  • yolcular beklediler iptal oldu diye bozulup karşısına çıkan her insana laf sölemeyi biliyor peki bile bile uçulsa daha büyük şeyler başa gelse daha mı iyi olurdu. insanlar biraz karşısındaki insanlara saygı göstercek anlayışlı davranmayı öğrenmelisiniz !
  • Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım, birhaber değil bihaber demek daha doğru.
  • PATA insanlar ile dalga geçmişsin. Belliki sen pegasus çalışanısın. Pegasus kurumsallıkta ve personele saygıda Türkiye birincisi değil ilk 10 sıraya bile giremez ! Bilmeden atıp tutmayın lütfen. Fakülte mezunu insanların kaç TL maaş aldıgını bılıyormusun sen Pegasusda ? 2008 - 2009 da aldıkları maaş 800-900 TL civarında idi. Bu mudur personeline saygı ve değer vermek ???
  • A.. U..lu TK ya geçtin.Sallamaya devam.Pgs ye girmek için nasıl takla atmıştın hatırlıyor musun.
  • Güldürme beni PATA...Yorumları yazanların senden daha tecrübeli olduklarını ben biliyorum.Kaldı ki 25 Yıllık tecrebem sen ve senin gibilerine yeterli gelir sanırım.Hele hele PEGASUS kurumsallıkta ve Personeline saygıda TÜRKİYE de birinci sırada demişşin.Çok komik,öncelile personeline yıllık yaptığın zamdan,ikram edilmeyen çaydan ve verilmeyen servis hizmetinden bir habersin sen.Marko paşaya anlat belki dinler seni.AU
  • Her şey bi kenara yönetim tarzları farklı olabilir tüm şirketlerin bunu eleştiririz iyi veya kötü olarak. Low-cost vs. ama iş teknik yönüne gelince herşey durur kaptan arkadaşımız ne kendi canını dışarda bulmadı kaldıki taşıdığı 180 yolcunun canını riske atacak birşey yapmaz. Gerekli görüldüğü için uçuş iptal edilmiştir. Bu bütün havayollarında olabilecek bir durum yorumları ve değerlendirmeleri mantıklı yapalımb....
  • pegasusda uçan kaptanların çoğu tk dan gelme, keza amirlerin çoğu tkdan geşme başarılı ve deneyimli insanlar. pegasusun tekniği ile tk nın tekniğini aynı görenler insanları anlamıyorum ben. THY yi kötüleyinde nasıl olursa olsun. Bu insanları anlamıyorum ben.

Adana'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelmek üzere hazırlanan Pegasus uçağının, motordan kaynaklanan bir teknik arıza meydana geldiği bildirildi. Uçaktan indirilerek bekleme salonuna alınan yolcular, mağdur edildiklerini ifade ederek tepki gösterdi.
 
Bugün saat 10.00'da Adana'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na gitmek üzere yolcularını alan Pegasus Havayollarına ait 4127 sefer sayılı uçak, park yerinden hareket ettikten bir süre sonra pist başına gelmeden durdu.

Burada bir süre bekleyen uçakta kaptan pilot tarafından bir anons yapıldı. Teknik bir arıza meydana geldiğini ifade eden pilot, park yerinde yapılacak ilk incelemenin ardından yolculara detaylı bilgi verilebileceğini ifade etti.

Pegasus uçağında bir süre sonra yapılan ikinci bir anonsta uçakta meydana gelen teknik arızanın uzun süreceği ifade edilerek yolcuların bekleme salonuna geçmeleri istendi. Salona geçen yolcular daha sonra bagajlarını da alarak beklemeye başladı.

Pegasus yetkilileri, parçanın İstanbul'dan gelecek THY uçağı ile getirileceğini ve arızanın giderilmesinin ardından uçağın ancak saat 15:00'de havalanacağını kaydetti.

Bu arada isteyen yolculara biletleri iade edilerek başka bir uçakla gidebilecekleri ifade edildi.

PEGASUS UÇAĞI HAVALANAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
Amsterdam uçağının motor kapağı açık unutulduğu için kalkışta parçalanmasına ve uçağın zorunlu iniş yapmasına ne diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havacılıgın kuralları kanla yazılmıştır dolayısıyla tepki göstermek yerine dua etsinler diyecem.aslında tepki gösterildiğine de inanmıyorum çünkü daha önce uçak pas geçince yolcularda büyük panik yasandı denen uçagın içindeydim,panik falan yasanmamıştı hersey normaldi buda öyle bir haberdir diye tahmin ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcular isyan edeceğine bence dua etmeliler kaptana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcular beklediler iptal oldu diye bozulup karşısına çıkan her insana laf sölemeyi biliyor peki bile bile uçulsa daha büyük şeyler başa gelse daha mı iyi olurdu. insanlar biraz karşısındaki insanlara saygı göstercek anlayışlı davranmayı öğrenmelisiniz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım, birhaber değil bihaber demek daha doğru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PATA insanlar ile dalga geçmişsin. Belliki sen pegasus çalışanısın. Pegasus kurumsallıkta ve personele saygıda Türkiye birincisi değil ilk 10 sıraya bile giremez ! Bilmeden atıp tutmayın lütfen. Fakülte mezunu insanların kaç TL maaş aldıgını bılıyormusun sen Pegasusda ? 2008 - 2009 da aldıkları maaş 800-900 TL civarında idi. Bu mudur personeline saygı ve değer vermek ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
A.. U..lu TK ya geçtin.Sallamaya devam.Pgs ye girmek için nasıl takla atmıştın hatırlıyor musun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güldürme beni PATA...Yorumları yazanların senden daha tecrübeli olduklarını ben biliyorum.Kaldı ki 25 Yıllık tecrebem sen ve senin gibilerine yeterli gelir sanırım.Hele hele PEGASUS kurumsallıkta ve Personeline saygıda TÜRKİYE de birinci sırada demişşin.Çok komik,öncelile personeline yıllık yaptığın zamdan,ikram edilmeyen çaydan ve verilmeyen servis hizmetinden bir habersin sen.Marko paşaya anlat belki dinler seni.AU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her şey bi kenara yönetim tarzları farklı olabilir tüm şirketlerin bunu eleştiririz iyi veya kötü olarak. Low-cost vs. ama iş teknik yönüne gelince herşey durur kaptan arkadaşımız ne kendi canını dışarda bulmadı kaldıki taşıdığı 180 yolcunun canını riske atacak birşey yapmaz. Gerekli görüldüğü için uçuş iptal edilmiştir. Bu bütün havayollarında olabilecek bir durum yorumları ve değerlendirmeleri mantıklı yapalımb....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusda uçan kaptanların çoğu tk dan gelme, keza amirlerin çoğu tkdan geşme başarılı ve deneyimli insanlar. pegasusun tekniği ile tk nın tekniğini aynı görenler insanları anlamıyorum ben. THY yi kötüleyinde nasıl olursa olsun. Bu insanları anlamıyorum ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000