27 Ağustos 2009, Perşembe 10:05:50

Pegasus ikinci oldu!

Pegasus Havayolları, Türkiye Kalite Derneği ve uluslararası araştırma kuruluşu Ka Araştırma ortak girişimi tarafından, havayolu şirketlerinin müşteri memnuniyeti sıralamasında 2'inci oldu.
  • İşte maalesef boş insanların boş saldırılarının bir örneği...sizler bu sayfada olayları çarptırarak kendilerini rahatlatmaya çalışan,kuyruk acısı olan insanlarsınız.çay-kahve muhabbeti diye başladı,cevabını alıp dili tutulunca,bana saldırmaya başladı yalakalıkla suçlayarak.sen bu zekayla,bu kötüniyetle kartlaşsan ve yalakalalık yapsan dahi bi baltaya sap olamıyıcaksın.şimdi git tarayıcının açtığı bütün sayfalarda yandım allah die bağır,arazi olduğunda elinde tutacağın çay kahveyi beleşe bulamıyıcaksın.bu şirket bu kadar akıllı stratejiler uyguladıkça senin gibi insanları içinden ayıklayacaktır...fikir üreteceğine ,oturup beleşciliği kendine meslek edinmek istiyosan pegasus senin barınabileceğin bir yer deil.bu muhabbeti uzatma artık...
  • bilende bilmeyende pegasus hakkında yorum yapıyor. burda pegasus aleyhine yorum yapanların çoğu da uygun fiaytlı olduğu için pegasus ile uçuyordur. ama laf olsun diye bilip bilmeden atıp tutuyorlar. yazık halkımızın düştüğü durumlara... (cell-o)
  • Burada birbirlerine yorum yazan arkadaşlar çoğu zaman kırıcı olmaya başlıyorlar. Gerek var mı ? Bu piyasa 20 yıldır bellidir. Bugün Pegasusta çalışan, yarın Atlasta veya başka bir şirkette çalışacaktır. Dolayısı ile şirketleri kötülemek yerine daha yapıcı eleştiriler yapalım. Birbirimizi kırmayalım lütfen. Sağlıcakla kalın.
  • Sineğin yağınıçıkarmaya çalışanlar "Orman yanarken ağaca bakarlar"dır. Personelinden çayı kahveyi esirgeyen bir şirket ayda örneğin 1000 TL tasarruf sağlar. Bu ise bir uçağının havada 1 tur fazla atmasından kaybedeceği paranın yanında hiçbirşeydir. Ama aidiyet duygusunun kaybı , o uçağa birden fazla turlar attırır. Denenmiş ve onaylanmış, ananevi hal almış yazılı veya yazılı olmayan uygulamaları değiştirirken 2 kez düşünmeli diye düşünüyorum.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Son yorumda " Sen yenisin..." galiba diye başlayan yorumcu !! Anlaşılan sen de epey KART sın bu meslekte.. !! yalamaktan yalakalığı maşallah ne kadar benimsemiş de bu meslek de çay-kahve yi savunacak kadar yerlere eğilmişsin böyle.. Maşallah maşallah devam
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • sen yenisin sanırım bu sektörde,havayollarının adını saymışsın da ,bu şirketlerin hiçbirisi personele çay kahve falan vermiyor,en az üçünde görev aldığımdan biliyorum.herkes kahvesini çayını kendi temin eder..şirketin sana çay kahve verme gibi bir zorunluluğu söz konusu dahi olamaz..sonuçta iş yapmak için ordasın ve emeğinin karşılığını ücret olarak alıyosun...kaldı ki senin günde yapabileceğin en fazla 3 kahve molasıdır,bundan fazlası disiplinsizlik olur ,bunu da şirketten beklemek,bugüne kadar bunu iyiniyetle temin eden şirketine,hem de sözkonusu olan bir başarısının konuşulduğu sayfada ,çay-kahve yandım allah die eleştri yöneltmen iyiniyetle pek bağdaşmasa gerek !!! yanii kimse zorla çalıştırılmıyor...şartları beğenmiyorsan ayrılırsın
  • Pegasus'un kalite başkanı eskiden Atlasjet'in kalite başkanıydı.Demek bu adam gittiği havayolunu ikinic yapıyor :)
  • Pegasusa tebrikler...Atlasjet ikinci ama Suudi Arabistanda !

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu Ka Araştırma ortak girişimi ile gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2009 yılı 2. çeyrek sonuçlarına göre, Pegasus, havayolları sektöründe THY’den sonra ikinci sırada yer aldı.

Türkiye genelinde kalite ve müşteri memnuniyeti bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasının yanı sıra müşterilerin kalite ve memnuniyet değerlendirmelerinden yararlanması amacıyla her yıl yaklaşık 30 sektör ve 120 markanın ölçüldüğü Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) çalışmasında bu yıl ambalajlı su, meyve suları, akaryakıt istasyonları ve havayolu sektörleri ölçüldü.

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı  Prof. Dr. Ali Rıza Kaylan tarafından açıklanan sonuçlara göre Pegasus, rakiplerini geride bırakarak havayolları sektöründe THY’den sonra ikinci sırada yer aldı.

Araştırma sonucunda ambalajlı su sektöründe Erikli, meyve suları sektöründe İçim, akaryakıt istasyonları sektöründe Opet, hava yolları sektöründe ise Türk Hava Yolları müşteri memnuniyetinde lider oldu.

Pegasus ikinci oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 15 yıl önce
İşte maalesef boş insanların boş saldırılarının bir örneği...sizler bu sayfada olayları çarptırarak kendilerini rahatlatmaya çalışan,kuyruk acısı olan insanlarsınız.çay-kahve muhabbeti diye başladı,cevabını alıp dili tutulunca,bana saldırmaya başladı yalakalıkla suçlayarak.sen bu zekayla,bu kötüniyetle kartlaşsan ve yalakalalık yapsan dahi bi baltaya sap olamıyıcaksın.şimdi git tarayıcının açtığı bütün sayfalarda yandım allah die bağır,arazi olduğunda elinde tutacağın çay kahveyi beleşe bulamıyıcaksın.bu şirket bu kadar akıllı stratejiler uyguladıkça senin gibi insanları içinden ayıklayacaktır...fikir üreteceğine ,oturup beleşciliği kendine meslek edinmek istiyosan pegasus senin barınabileceğin bir yer deil.bu muhabbeti uzatma artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bilende bilmeyende pegasus hakkında yorum yapıyor. burda pegasus aleyhine yorum yapanların çoğu da uygun fiaytlı olduğu için pegasus ile uçuyordur. ama laf olsun diye bilip bilmeden atıp tutuyorlar. yazık halkımızın düştüğü durumlara... (cell-o)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burada birbirlerine yorum yazan arkadaşlar çoğu zaman kırıcı olmaya başlıyorlar. Gerek var mı ? Bu piyasa 20 yıldır bellidir. Bugün Pegasusta çalışan, yarın Atlasta veya başka bir şirkette çalışacaktır. Dolayısı ile şirketleri kötülemek yerine daha yapıcı eleştiriler yapalım. Birbirimizi kırmayalım lütfen. Sağlıcakla kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sineğin yağınıçıkarmaya çalışanlar "Orman yanarken ağaca bakarlar"dır. Personelinden çayı kahveyi esirgeyen bir şirket ayda örneğin 1000 TL tasarruf sağlar. Bu ise bir uçağının havada 1 tur fazla atmasından kaybedeceği paranın yanında hiçbirşeydir. Ama aidiyet duygusunun kaybı , o uçağa birden fazla turlar attırır. Denenmiş ve onaylanmış, ananevi hal almış yazılı veya yazılı olmayan uygulamaları değiştirirken 2 kez düşünmeli diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Son yorumda " Sen yenisin..." galiba diye başlayan yorumcu !! Anlaşılan sen de epey KART sın bu meslekte.. !! yalamaktan yalakalığı maşallah ne kadar benimsemiş de bu meslek de çay-kahve yi savunacak kadar yerlere eğilmişsin böyle.. Maşallah maşallah devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen yenisin sanırım bu sektörde,havayollarının adını saymışsın da ,bu şirketlerin hiçbirisi personele çay kahve falan vermiyor,en az üçünde görev aldığımdan biliyorum.herkes kahvesini çayını kendi temin eder..şirketin sana çay kahve verme gibi bir zorunluluğu söz konusu dahi olamaz..sonuçta iş yapmak için ordasın ve emeğinin karşılığını ücret olarak alıyosun...kaldı ki senin günde yapabileceğin en fazla 3 kahve molasıdır,bundan fazlası disiplinsizlik olur ,bunu da şirketten beklemek,bugüne kadar bunu iyiniyetle temin eden şirketine,hem de sözkonusu olan bir başarısının konuşulduğu sayfada ,çay-kahve yandım allah die eleştri yöneltmen iyiniyetle pek bağdaşmasa gerek !!! yanii kimse zorla çalıştırılmıyor...şartları beğenmiyorsan ayrılırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus'un kalite başkanı eskiden Atlasjet'in kalite başkanıydı.Demek bu adam gittiği havayolunu ikinic yapıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasusa tebrikler...Atlasjet ikinci ama Suudi Arabistanda !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000