09 Ağustos 2011, Salı 08:01:25

ÖZEL UÇAĞA BİLE 'HAYIR' DEDİ

Türk Hava Yolları'nın Amerika'daki elçisi ünlü basketbolcu Kobe Bryant, bir serveti teperek Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiği belirtildi.
  • kobe fenerde mi? way wayy wayy...
  • Adam açık açık "yata yata para kazanacağım bir ülkede oynamak istiyorum" diyor. Gerçi oynamadan milyon dolarları cebe indiren Iverson'ı düşününce Beşiktaş bu iş için biçilmiş kaftan..
  • sen de bi macta 90 sayi at senin de ozel jetin olsun!..
  • Amerika'da Los Angeles yerel gazeteleri Kobe'nin Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerini veriyorlar. Fenerbahçe yine yaptı yapacağını.. Helal olsun...
  • kobe yigetirme "hayalleri" güzel ama hep hayal olarak kalacak.kobe bir markadır,arkasında birçok kuruluş ve kendi adını taşıyan ürünlerle birlikte pazarlanır.oynarsa rating i en yüksek ortamda oynar.türkiye gibi bir ortadoğu ülkesine gelmek yerine çin veya avrupaya gitmesinden doğal birşey yoktur.demirören kendi reklamı için bu tür sansasyonları seviyor.
  • kobeye özel uçak apronda çalışana 800 tl maaş galiba bizim yaşamaya hakkımız yok.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetici Şeref Yalçın’ın Amerika’da Kobe Bryant’ın menajerleri ile yaptığı görüşmeye sponsor engeline takıldı.

Yıldırım Demirören’in şirketlerinin sponsorluğunu yapacağı Moil’in teklifinden mutlu olduklarını belirten Amerikalı basketbolcunun menajerleri “Beşiktaş çok cazip teklifte bulundu. Aylık 750 bin dolarlık ev, araba, ve özel uçak teklifi bizleri çok mutlu etti. Fakat Kobe’nin ayağında sakatlık olduğu için dinlenerek oynayacağı bir lig arıyoruz. Türkiye’de inanılmaz basketbol sevgisi var. Bu nedenle Kobe’nin sponsoru Türkiye’ye sıcak bakmıyor. Çin’e göndermek için çaba sarfediyor” dedi.
Demirören ise “Kobe konusunda tüm imkanları seferber ettik” dedi.
ÖZEL UÇAĞA BİLE 'HAYIR' DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
kobe fenerde mi? way wayy wayy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam açık açık "yata yata para kazanacağım bir ülkede oynamak istiyorum" diyor. Gerçi oynamadan milyon dolarları cebe indiren Iverson'ı düşününce Beşiktaş bu iş için biçilmiş kaftan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen de bi macta 90 sayi at senin de ozel jetin olsun!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerika'da Los Angeles yerel gazeteleri Kobe'nin Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerini veriyorlar. Fenerbahçe yine yaptı yapacağını.. Helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kobe yigetirme "hayalleri" güzel ama hep hayal olarak kalacak.kobe bir markadır,arkasında birçok kuruluş ve kendi adını taşıyan ürünlerle birlikte pazarlanır.oynarsa rating i en yüksek ortamda oynar.türkiye gibi bir ortadoğu ülkesine gelmek yerine çin veya avrupaya gitmesinden doğal birşey yoktur.demirören kendi reklamı için bu tür sansasyonları seviyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kobeye özel uçak apronda çalışana 800 tl maaş galiba bizim yaşamaya hakkımız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000