05 Ağustos 2014, Salı 14:31:56

OYLAR THY UÇAKLARIYLA TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yurtdışında yapılan seçimlerde toplanan oylar THY uçaklarıyla Türkiye'ye gönderilmeye başlandı.
  • Oylama biraz zor yapılıyor. Birçok defa denemek lazım..
  • Ne kadar sacma, oylari ta Türkiyeye götürüyorlar. Neden burada sayip neticesini bildirmiyorlar. Demekki bir cikarilari var. Tabii ki Almanyanin cöplerinden türk oylari cikarsa, burada rezil olacaklar. Türkiyede nasil olsa fark etmiyor :-). Vergi ödeyeninin parasi iste böyle harcaniyor. Bu masraflari kim karsiliyor yoksa? Ben Almanyada yasiyorum ve oyumu verdim, ama oyum gercekten attigim isime sayilacak mi, onu bilemiyorum ve tedirginim. Ne hallere düstük. Allah sonumuzu hayir etsin.
  • uçaklarda kedi var mıdır, kedi nerede yaşar, havalandırma gerekir mi, havasız uçar mı, kaptanın bilgisi var mıdır, kedilerin maması verildi mi, su ihtiyaçları ne kadardır, çalışırken karneleri var mıdır, bakanlıktan referans verildi mi, tutanak tutuldu mu, kediler neden vardır, kedi apu ya girer mi, apu nedir, trafo nedir, kedi nedir, oy nedir...
  • Çelik Kasalarla Konteynırlara yüklendiler bilginize .!
  • Secimi kaybedenlerin hezeyanları. Oylar kesin çalınır :P
  • Bunlar bizim bildigini AKH konteynerlar bildigimiz bavullari yukluyorlar baska bir ozelligi yok
  • Oylar niçin konsolosluklrda sayılmıo da buraya kadar zahmet edolar acaba ??
  • kim bilir kaç kişiyi şimdi fişlediler oy çalma da vardır kesin
  • Niye oylar yerinde sayılmıyor. Taşınma esnasında 10 kere el değiştiriyor . Hangi seçim heyetinin apron kartı var yurtdışında ve içinde birsürü güvenlik noktasından oyların yanında mı geçtiler. Uçakların altında Apronlarda depolarda pusulaların değiştirilmediği ne malum , üstündeki dandik mühüre mi güvendiniz . Trafolara kedi sokanların değiştirtmeyeceği ne malum. Zaten Sandk görevlileri yobaz takımı çıktı. Ben güvenmiyorum yurtdışı oylarına.
  • ucaga kedi falan girmesin . Aman dikkat apronlar kedi dolu.

10 Ağustos tarihinde Türkiye'de gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öncesinde yurtdışında başlayan oy verme işlemi 3 Ağustos'ta sona verdi. 31 Temmuz'dan itibaren sandık başına giden yurtdışındaki vatandaşlar oylarını kullanırken, toplanan oylar THY uçaklarıyla Türkiye'ye gönderilmeye başlandı.

THY'den kiralanan bir Airbus 321 tipi TC-JRA kuyruk tescilli uçak ilk oyları getirmek üzere Almanya'ya hareket etti. Apronda özel çelik konteynarlara yüklenen oylar, Star Alliance renklerine boyalı THY uçağına yüklendi.

Yurtdışındaki diğer noktalardaki oylar da aynı şekilde THY'den kiralan uçaklarla Türkiye'ye gönderilerek sayımları gerçekleştirilecek.

OYLAR THY UÇAKLARIYLA TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

mebru ~ 9 yıl önce
Oylama biraz zor yapılıyor. Birçok defa denemek lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacma ~ 10 yıl önce
Ne kadar sacma, oylari ta Türkiyeye götürüyorlar. Neden burada sayip neticesini bildirmiyorlar. Demekki bir cikarilari var. Tabii ki Almanyanin cöplerinden türk oylari cikarsa, burada rezil olacaklar. Türkiyede nasil olsa fark etmiyor :-). Vergi ödeyeninin parasi iste böyle harcaniyor. Bu masraflari kim karsiliyor yoksa? Ben Almanyada yasiyorum ve oyumu verdim, ama oyum gercekten attigim isime sayilacak mi, onu bilemiyorum ve tedirginim. Ne hallere düstük. Allah sonumuzu hayir etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kedi ~ 10 yıl önce
uçaklarda kedi var mıdır, kedi nerede yaşar, havalandırma gerekir mi, havasız uçar mı, kaptanın bilgisi var mıdır, kedilerin maması verildi mi, su ihtiyaçları ne kadardır, çalışırken karneleri var mıdır, bakanlıktan referans verildi mi, tutanak tutuldu mu, kediler neden vardır, kedi apu ya girer mi, apu nedir, trafo nedir, kedi nedir, oy nedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çelik Kasalarla Konteynırlara yüklendiler bilginize .!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Secimi kaybedenlerin hezeyanları. Oylar kesin çalınır :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celikmi ? ~ 10 yıl önce
Bunlar bizim bildigini AKH konteynerlar bildigimiz bavullari yukluyorlar baska bir ozelligi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyun ~ 10 yıl önce
Oylar niçin konsolosluklrda sayılmıo da buraya kadar zahmet edolar acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
kim bilir kaç kişiyi şimdi fişlediler oy çalma da vardır kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HIRSIZLAAARR ~ 10 yıl önce
Niye oylar yerinde sayılmıyor. Taşınma esnasında 10 kere el değiştiriyor . Hangi seçim heyetinin apron kartı var yurtdışında ve içinde birsürü güvenlik noktasından oyların yanında mı geçtiler. Uçakların altında Apronlarda depolarda pusulaların değiştirilmediği ne malum , üstündeki dandik mühüre mi güvendiniz . Trafolara kedi sokanların değiştirtmeyeceği ne malum. Zaten Sandk görevlileri yobaz takımı çıktı. Ben güvenmiyorum yurtdışı oylarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kedi ~ 10 yıl önce
ucaga kedi falan girmesin . Aman dikkat apronlar kedi dolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000