24 Mayıs 2011, Salı 13:59:32

OTELDE YANGIN ÇIKTI

Pekin'deki bir otelde çıkan yangında iki THY uçuş ekibi personelinin yaralandığı belirtildi.
  • Bir arada görev icra edip kader birliği yaptığım arkadaşlarımın (kkpt.kabn.) böyle şeyler yazabilecek kişiler olabileceğini düşünmek beni derinden etkiledi. Ama bu yorumları yazan arkadaşlarım ne yazık ki bu işi değil başka işi de yapıyor olsalar tavırları farklı olmazdı bu temsil ettikleri grubu değil ancak kendilerini niteleyebilecek bir davranış biçimi. Sayısı 8500'e yaklaşmış bir güruh içerisinde elbetteki çürük elmalar olacaktır. Dileğim bunu okuyan kişilerin bu yorumları tüm zümremize mal etmemesi. Günümüzde CRM adıyla anılan anlayış insanın çocukken ailesinden aldığı eğitimle tohumları atılmış bir olgudur ve ne yazıktır ki temelde bu görgüyü almamış olan kişilere belli bir yaştan sonra verilememektedir. Umarım herşey birgün düzelir.
  • evet sayın kaptan, biz bazen ilkokul mezunu bazen okuma yazma dahi bilmeyen yolculara da kahve ikram ediyoruz ama bu bizim 'coffee maker' olduğumuz anlamına gelmez.. sizin yorumlarınıza bakacak olursak ve durumu sizin gibi değerlendirmeye kalkarsak; sizin de otobüs şoföründen bir farkınız olmamalı. zira siz de yolcu taşımacılığı yapıyorsunuz.. ekip ruhuna sahip, işini profesyonelce yapan ve kaderbirliği yaptığı arkadaşlarına saygı duyan kaptanlarımızı tenzih ederek; sizin gibi kaptancıkların, egolarını ve kişisel problemlerini sivil hayatlarında bırakmalarını tavsiye ediyorum..
  • Bu kadar insafsızca ve terbiye sınırlarını aşan yorumlar yapan,birlikte 'sözde' kader birliği yaptığımız kpt. k/m tüm arkadaşlarımı kınıyorum.Umarım kimse kimseye birgün muhtaç kalmaz.
  • Arkadaslarima buyuk gecmis olsun acilen iyilesmeleri dilegiyle... Yorumlara bakinca biri hostes pilot olsun demis yaaa kolaysa cok var ornekleri kendisi farkinda degil sanirim parayi basan oluyor zaten hemde yillarca hava kuvvetlerinde calismadan...otelleri kaptanlarin begeniyor olmasi cok normal orduevi disinda nerde kalmislar ki thy baslamadan once de kiyaslasinlar?ucuza yasamaya alisan insan kaliteyi karsilastiramaz ki!!bide artik ucaga girer girmez amirim ne yiyecegiz demeyin cunku o sirada amirler cok yogun oluyorlar dagitacaklari kolalari sayiyorlar rahat birakin biraz.ben 12 yildir doyuramadim ne diyim....
  • tüm mesajları okudum da yazık.Şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz,ailelerinin canını acıtıyorsunuz.Yazık çok yazık...
  • hele ki o kokpitte hadi tecrubelileri geçtim artık çoluk çoçuk gelmıyor mu!!! önüne gelen f/o...vermiş parayı gelmiş...pilot olmus bize artistlik yapıyor
  • however you are making coffee to me:)) arent you?
  • al işte yabancı hayranlıgııııı burda da konustu....adam olmazsınız yaaa valla...vah yurdum insanı vah...
  • kokpit+kabin dandik olduğu için dandik otel veriyorlar size anlayın artık
  • yabancı kaptanların daha çok sevilmesinin sebebi de bu işte. onlar bize brifinglerinde 'you are not coffee maker' derken, kendi kaptanlarımız bizi hava garsonu olarak nitelendiriyor. aynı teknede olduğumuz çalışma arkadaşlarımızın, hakkımızda bu derece aşağılayıcı şeyler yazmaları üzüntü verici. daha çok yorum yapılır ama kemikleşmiş düşünceleri ve egoları yıkmak zordur. o yüzden en güzeli susmak.
Çin'in başkenti Pekin'deki bir otelde çıkan yangında 25 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre yaralılar arasında Türk Hava Yolları'nın (THY) iki uçucu personeli de bulunuyor.

THY görevlilerinin dumandan zehirlendikleri için hastaneye kaldırıldıkları, hayati tehlikelerinin söz konusu olmadığı öğrenildi.

Yangının "Traders" adlı otelde sabah saatlerinde çıktığı, nedeninin henüz belirlenemediği bildirildi.

THY personelinin Pekin seferlerinde sürekli olarak bu otelde kaldığı ifade edildi.

(Zaman)
 
OTELDE YANGIN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir arada görev icra edip kader birliği yaptığım arkadaşlarımın (kkpt.kabn.) böyle şeyler yazabilecek kişiler olabileceğini düşünmek beni derinden etkiledi. Ama bu yorumları yazan arkadaşlarım ne yazık ki bu işi değil başka işi de yapıyor olsalar tavırları farklı olmazdı bu temsil ettikleri grubu değil ancak kendilerini niteleyebilecek bir davranış biçimi. Sayısı 8500'e yaklaşmış bir güruh içerisinde elbetteki çürük elmalar olacaktır. Dileğim bunu okuyan kişilerin bu yorumları tüm zümremize mal etmemesi. Günümüzde CRM adıyla anılan anlayış insanın çocukken ailesinden aldığı eğitimle tohumları atılmış bir olgudur ve ne yazıktır ki temelde bu görgüyü almamış olan kişilere belli bir yaştan sonra verilememektedir. Umarım herşey birgün düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet sayın kaptan, biz bazen ilkokul mezunu bazen okuma yazma dahi bilmeyen yolculara da kahve ikram ediyoruz ama bu bizim 'coffee maker' olduğumuz anlamına gelmez.. sizin yorumlarınıza bakacak olursak ve durumu sizin gibi değerlendirmeye kalkarsak; sizin de otobüs şoföründen bir farkınız olmamalı. zira siz de yolcu taşımacılığı yapıyorsunuz.. ekip ruhuna sahip, işini profesyonelce yapan ve kaderbirliği yaptığı arkadaşlarına saygı duyan kaptanlarımızı tenzih ederek; sizin gibi kaptancıkların, egolarını ve kişisel problemlerini sivil hayatlarında bırakmalarını tavsiye ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar insafsızca ve terbiye sınırlarını aşan yorumlar yapan,birlikte 'sözde' kader birliği yaptığımız kpt. k/m tüm arkadaşlarımı kınıyorum.Umarım kimse kimseye birgün muhtaç kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslarima buyuk gecmis olsun acilen iyilesmeleri dilegiyle... Yorumlara bakinca biri hostes pilot olsun demis yaaa kolaysa cok var ornekleri kendisi farkinda degil sanirim parayi basan oluyor zaten hemde yillarca hava kuvvetlerinde calismadan...otelleri kaptanlarin begeniyor olmasi cok normal orduevi disinda nerde kalmislar ki thy baslamadan once de kiyaslasinlar?ucuza yasamaya alisan insan kaliteyi karsilastiramaz ki!!bide artik ucaga girer girmez amirim ne yiyecegiz demeyin cunku o sirada amirler cok yogun oluyorlar dagitacaklari kolalari sayiyorlar rahat birakin biraz.ben 12 yildir doyuramadim ne diyim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tüm mesajları okudum da yazık.Şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz,ailelerinin canını acıtıyorsunuz.Yazık çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hele ki o kokpitte hadi tecrubelileri geçtim artık çoluk çoçuk gelmıyor mu!!! önüne gelen f/o...vermiş parayı gelmiş...pilot olmus bize artistlik yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
however you are making coffee to me:)) arent you?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
al işte yabancı hayranlıgııııı burda da konustu....adam olmazsınız yaaa valla...vah yurdum insanı vah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kokpit+kabin dandik olduğu için dandik otel veriyorlar size anlayın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yabancı kaptanların daha çok sevilmesinin sebebi de bu işte. onlar bize brifinglerinde 'you are not coffee maker' derken, kendi kaptanlarımız bizi hava garsonu olarak nitelendiriyor. aynı teknede olduğumuz çalışma arkadaşlarımızın, hakkımızda bu derece aşağılayıcı şeyler yazmaları üzüntü verici. daha çok yorum yapılır ama kemikleşmiş düşünceleri ve egoları yıkmak zordur. o yüzden en güzeli susmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000