21 Şubat 2015, Cumartesi 09:36:23

ORHAN BİRDAL GÖREVDEN ALINDI

Orhan Birdal görevden alındı
  • kim yanında bee adam suan yolsuzluk yaptıgı ıcın sorusturma gecırıyor sız hala uyuyorsunuz
  • EN BÜYÜK YANLIŞ YANLIŞLARIN FARKINDA OLMAMAKTIR
  • gercekten yorumlarınızı begenıyorum aırport herkes gorusunu burda acıklıyor ve takıpcınızım havacılıgı sevıyorum sık sık ucarım ama tokat havalımanının yenı bır buyuk lımana ıhtıyacı var yukarda tokat havalımanı hakkında yorumlar yapılıyor ınanınkı 2000 yılından sımdıkı yıl arasında cok farklar goruyorum yararlı ve guzel seyler yapılmıs bırde boyle hos bır goruntu ve guzel olmus emegı gecenlere tesekkur ederım bırakın arkdaslar ne yapılıyorsa tokatımız ıcın yapılıyor HAK yenılıyorsa allah sorar ama ıftıra atmak hos degıl neyse hepınıze tesekkur ederım
  • LEVENT AYDOĞAN HIZMETE DEVAM DURMAK YOK YOLA DEVAM TOKAT HALKI SENI DESTEKLIYOR YANINDAYIZ BU HAINLERE KARSI DURURSAN HIZMETTE O ZAMAN KARSIYIZ SANA
  • Ali cengiz oyunu yapan dıyen arkdas senı tebrık edıyom ıyı karıstırdın havalimanını aynı kabakcı ısyanını gıbı kımlıgını gızleyerek kacak gureserek ama senın allahın kıtabın yok bellı sen muslüman olsaydın bu ıslerı yapmazsın ama sunu bılkı gozum uzerınde havalımanda personelım muduru korumak ıcın yazmıyom ortalıgı ortada bır yok ıken mılletı ve cevreyı kurumumuzu hatta tokatı karıstırarak ne yapmaya calışıyon anlamıyom namusum serefım uzerıne ne pıslık haınsınkı ısıne gelmedıgı ıcın yorumlar yapıyon abdestsız allahın yokmu senın yapma bunları abdest bılmıyorsan gıt hocaya abdest almayı ogretsın hata kımdeyse cezasını ceksın ama tokat havalımanın ıcın yapılan ısler kanun ve nızamlar dogrultusunda yapılmıstır ve TOKAT HALKI BURDA UCAN YOLCULAR ALLAH RAZI OLSUN NE OLMUS MUKEMMEL BIR HAVALIMANI DIYOR su ankı haline anladınmı sen yazmaya devam et eden kendıne eder senı allaha havale edıyom anladınmı
  • Gelinini ikram başkanlıgına sokan. Havaalanlarında restoran alan . Kendi hemşerilerini kollayan . Uçakları jetleri helikopetrleri kendi istediğine göre kullanan bir genel müdür daha gelemez heralde. Sayın bakanımız Lütfi Elvan' ın doğru kararından dolayı tebrik ediyorum.
  • Hazır onca DHMİ li buralardayken bilgi paylaşalım. Var mı SON durum hakkında bir bilgisi olan. Doğru bilgileri paylaşalım. Geliyor mu EK ÖDEMELER??? (Dikkat) Buraya YALAN HABER YAZARAK İNSANLARI KANDIRACAKLARIN ALLAH MÜSTEHAKINI VERSİN İNŞALLAH. (Amin)
  • Facebook yorumu yapan şahıs , deicing işlemini dhmi mı veriyor , ne alakası var acaba dhmi ile ? Yoneticiler operasyondan gelmemeli demissin , nereden gelecek uzaydan mı ? Kurumu tanımayan biri nasıl yönetecek burayı ? Dhmi nin ve Turk sivil havacılığının son 10-15 yılına bir bakarsan kimin vizyon sahibi oldugunu görürsün . Millet onceden havalimanının yolunu bilmezdi, simdi herkes uçağa biniyor diye havacılık uzmanı kesildi basımıza.
  • güzel insan.
  • Hayvan Bakanlığına bağlı hayvan işletme genel müdürlüğünde tezekçililk daire başkanlığı 1.grupta gösterilmiş tezekçiler en yüksek tazminatı alacakmış sonra sırasıyla bu tezeklerin sayısını fakslayan ve tezeklerin arızalarını kontrol eden personele en yüksek orandan tazminat vermişler (böyle bir şey gerçek olursa dhmi deki tazminat dağıtımı da adildir )

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal görevden alındı.Birdal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı müşavirliği görevine atandı.

Bir süre önce milletvekilliği adaylığı gündemde olan ancak gerçeleşmeyen Orhan Birdal, İstanbul'da 3 gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı sonrası özellikle Atatürk Havalimanı'nda operasyon sıkıntısı ile eleştirilerin hedefi olmuştu. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun 'pistler kapalı uçuş yapamıyoruz' açıklamasına karşı Birdal, 'pistler açık' açıklamasında bulunmuştu.

Görevden alınma kararının yaşanan son olayla ilgili olup olmadığı bilinmiyor.

ORHAN BİRDAL KİMDİR?

1958 yılında Erzincan’ın Kemah İlçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1980 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulundan mezun olan Birdal, 1990 yılında ise Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamladı. Orhan Birdal, memuriyet hayatına 1976 yılında Türkiye Zirai Donatım Kurumunda başladı. 1982 yılında DHMİ bünyesinde Atatürk Havalimanı’nda Hava Trafik Kontrolörü olarak havacılık sektörüyle tanışan Orhan Birdal, daha sonra sırasıyla Erzincan’da Hava Trafik Kontrolörü ve Havaalanı Müdürlüğü, Nevşehir Kapadokya, Trabzon ile İzmir Adnan Menderes Havalimanları Başmüdürlüğü görevlerinin ardından Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü İşletme Daire Başkanlığı görevinde bulundu. 2003 yılında DHMİ Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan Birdal, 2007 yılından bu yana DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyordu. İngilizce bilen Orhan Birdal, evli ve dört çocuk babası.
 

ORHAN BİRDAL GÖREVDEN ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (301)

tokat dhmi ~ 9 yıl önce
kim yanında bee adam suan yolsuzluk yaptıgı ıcın sorusturma gecırıyor sız hala uyuyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokat 2015 ~ 9 yıl önce
EN BÜYÜK YANLIŞ YANLIŞLARIN FARKINDA OLMAMAKTIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokatlıyı ~ 9 yıl önce
yiyecen tatlıyı...
YOLCU TOKAT ~ 9 yıl önce
gercekten yorumlarınızı begenıyorum aırport herkes gorusunu burda acıklıyor ve takıpcınızım havacılıgı sevıyorum sık sık ucarım ama tokat havalımanının yenı bır buyuk lımana ıhtıyacı var yukarda tokat havalımanı hakkında yorumlar yapılıyor ınanınkı 2000 yılından sımdıkı yıl arasında cok farklar goruyorum yararlı ve guzel seyler yapılmıs bırde boyle hos bır goruntu ve guzel olmus emegı gecenlere tesekkur ederım bırakın arkdaslar ne yapılıyorsa tokatımız ıcın yapılıyor HAK yenılıyorsa allah sorar ama ıftıra atmak hos degıl neyse hepınıze tesekkur ederım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERENLER SEHRİ TOKAT ~ 9 yıl önce
LEVENT AYDOĞAN HIZMETE DEVAM DURMAK YOK YOLA DEVAM TOKAT HALKI SENI DESTEKLIYOR YANINDAYIZ BU HAINLERE KARSI DURURSAN HIZMETTE O ZAMAN KARSIYIZ SANA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERENLER SEHRİ TOKAT ~ 9 yıl önce
Ali cengiz oyunu yapan dıyen arkdas senı tebrık edıyom ıyı karıstırdın havalimanını aynı kabakcı ısyanını gıbı kımlıgını gızleyerek kacak gureserek ama senın allahın kıtabın yok bellı sen muslüman olsaydın bu ıslerı yapmazsın ama sunu bılkı gozum uzerınde havalımanda personelım muduru korumak ıcın yazmıyom ortalıgı ortada bır yok ıken mılletı ve cevreyı kurumumuzu hatta tokatı karıstırarak ne yapmaya calışıyon anlamıyom namusum serefım uzerıne ne pıslık haınsınkı ısıne gelmedıgı ıcın yorumlar yapıyon abdestsız allahın yokmu senın yapma bunları abdest bılmıyorsan gıt hocaya abdest almayı ogretsın hata kımdeyse cezasını ceksın ama tokat havalımanın ıcın yapılan ısler kanun ve nızamlar dogrultusunda yapılmıstır ve TOKAT HALKI BURDA UCAN YOLCULAR ALLAH RAZI OLSUN NE OLMUS MUKEMMEL BIR HAVALIMANI DIYOR su ankı haline anladınmı sen yazmaya devam et eden kendıne eder senı allaha havale edıyom anladınmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonunda! ~ 9 yıl önce
Gelinini ikram başkanlıgına sokan. Havaalanlarında restoran alan . Kendi hemşerilerini kollayan . Uçakları jetleri helikopetrleri kendi istediğine göre kullanan bir genel müdür daha gelemez heralde. Sayın bakanımız Lütfi Elvan' ın doğru kararından dolayı tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne yapsaydi ~ 9 yıl önce
Doğru unutmusum thy de çalışan herkes zaten sinavla kendi cabasiyla girdi. Kaldı ki insanların eğitimini donanimini bilmeden buradan çamur atiyorsun, atma, senin icin söylüyorum , mübarek cuma gunu günaha girme , o insan gıda muhendisi , nerede calışması lazımdı acaba ? Ayrıca nerede kendisi icin kullanmış devletin jetini ornek ver , oyle sallamayla olmuyor bu isler.
Kurusıkı ~ 9 yıl önce
Devleti zarara mı uğratmış , ihalede usulsüzlük mü yapmış, ne yapmış bu Orhan Birdal? Hiçbiri . . . Sadece devlete milyarlarca lira para kazandırmış, dünyanın en büyük ihalelerinden birini yapmış, hiç bir şaibeye yer bırakmamış, personellerinin özlük haklarını Hazine'nin bütün engellemelerine rağmen hatırı sayılır bir şekilde arttırmış, KPSS ye giren herkesin gözünü diktiği bir kurum haline getirmiş. Keşke yapmasaymış, size çalışkan devletini milletini seven adam lazım değil.
Ek Ödeme ~ 9 yıl önce
Hazır onca DHMİ li buralardayken bilgi paylaşalım. Var mı SON durum hakkında bir bilgisi olan. Doğru bilgileri paylaşalım. Geliyor mu EK ÖDEMELER??? (Dikkat) Buraya YALAN HABER YAZARAK İNSANLARI KANDIRACAKLARIN ALLAH MÜSTEHAKINI VERSİN İNŞALLAH. (Amin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 9 yıl önce
tüm tetkik hakimlerinin imzaladığı sadece mahkeme başkanının imzasının kaldığı söyleniyor. bu duyum doğrumudur. son durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı???
Facebook ~ 9 yıl önce
Facebook yorumu yapan şahıs , deicing işlemini dhmi mı veriyor , ne alakası var acaba dhmi ile ? Yoneticiler operasyondan gelmemeli demissin , nereden gelecek uzaydan mı ? Kurumu tanımayan biri nasıl yönetecek burayı ? Dhmi nin ve Turk sivil havacılığının son 10-15 yılına bir bakarsan kimin vizyon sahibi oldugunu görürsün . Millet onceden havalimanının yolunu bilmezdi, simdi herkes uçağa biniyor diye havacılık uzmanı kesildi basımıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolun açık olsun ~ 9 yıl önce
güzel insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tezek ~ 9 yıl önce
Hayvan Bakanlığına bağlı hayvan işletme genel müdürlüğünde tezekçililk daire başkanlığı 1.grupta gösterilmiş tezekçiler en yüksek tazminatı alacakmış sonra sırasıyla bu tezeklerin sayısını fakslayan ve tezeklerin arızalarını kontrol eden personele en yüksek orandan tazminat vermişler (böyle bir şey gerçek olursa dhmi deki tazminat dağıtımı da adildir )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000