22 Mayıs 2015, Cuma 09:42:51

Ordu-Giresun Havalimanı'na ilk uçak indi

Ordu ve Giresun illerine hizmet verecek olan Ordu-Giresun Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından hizmete açılıyor. Bugün sabah saatlerinde de ilk uçak iniş yaptı.
  • Buna hayırlı bir hizmet diyen arkadaslar ...ülkemizde asgari Ücret kac para ...?. Haberiniz varmı ...?ayranımız yok icmeye ... Ama deniz doldurup havaalanı yapacak paramız cok ...Açlıktan nefesi kokan insanlar buraya hayırlı bir hizmet diye yazıyorlar ..:)galiba Haklısınız ... Layık olduğunuz hayat bu ....:)))
  • Tüm giresun ve orduda yaşayan ve gurbettteki hemşerilerimize hayırlı olsun. Samsun ve trabzon yol çilesi artık bitiyor.
  • hayirli olsun..kimin yaptığına degil hizmete bakin.keske kilicdar yada bahcelide yapabilsede burdan onlarada kustahlik yapsak...bizim vergiler diyosunuz sorun pirinc bulamkta degil pilaav yapmakta.adam yapmis beyler.bizede kullanmak duser..hani cok radikalseniz bu konuda adam kullanma zorunlulugu kosmamis..istemeyen gitmez.net
  • YORUMLARA BAKIYORUM,VATAN HANLERİ YİNE İŞBAŞINDA...HAVAALANI MİLLETİN PARASIYLA YAPILUYORMUŞ....HERHALDE.ESKİDEN VATANDAŞIN PARASI NEREYEGİDİYİRDU??ONLAR konuşur AK PARTİ YAPAR.DURMAK YOOOK HAİNLERE İNAT YOLA DEVAAAAAAM.
  • AKP DEĞİL VATANDAŞIN ÖDEDİĞİ VERGİLERLE YAPILIYOR SANKİ BAŞBAKAN CUMHURBAŞKANIN CEBINDEN ÇIKMIŞ PARASI UYAN MILLETIM UYAN ARTIK BIRAKIN KÖRÜ KÖRÜNE TARAF TUTMAYI.
  • Güzel haber yapıyorsunuz. Video ve resimler ile desteklenmesi de haberi daha cazip hale getiriyor. Ancak , resim ve video ların üzerine AIRPORTHABER.COM ibaresini (logo yu ) o kadar büyük ve orta yere koyduğunuz için ,video yu seyretmek zor oluyor. Mümkünse, daha uygun şekilde yerleştirilmesini rica ediyorum. Saygılarımla, Atilla Uzman
  • Yorumları okuyunca insanın içi acıyor bir hayırlı olsun demekten aciz laf ebeleri Allah müstehakınızı versin.iyiki herkes sizin gibi değil yoksa uçağa eskiden olduğu gibi elitler biner halk seyrederdi.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Vatana millete hayırlı olsun.
  • Ilk inen ucak bu degil. ilk inen hava yolu deseniz anlarim, ilk inen ticari yolcu ucagi deseniz anlarim. Ama kesinlikle ILK UCAK bu degil... ilk inen hava tasiti FEVZI AK in kullandigi ultralight dir.
  • Kuş uçarda AKP uçurmazmı.
  • Tüm bölge halkına ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allahım her türlü kazadan beladan korusun. Emeği geçen herkese teşekkürler.

2011 Temmuz ayında temeli atılan ve bugün resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılacak meydana ilk sefer bu sabah yapıldı.

Bu sabah TK 3650 sefer sayısıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Ordu-Giresun'a giden ilk uçak THY'ye ait TC-JRK tescilli uçak oldu. A321 tipi yolcu uçağı Ordu-Giresun'a sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

Vatandaşların heyecanla izlediği iniş başarı ile gerçekleşirken, şimdiden özellikle promosyon biletlerle ekonomi sınıfı biletlerin hızla tüketilmesi havayolu şirketlerini de iştahlandırdı.

Türk Hava Yolları ile Anadolujet tarafından başlanan tarifeli uçuşlara diğer şirketlerin de katılması bekleniyor.

İşte ilk seferi yapan uçak:













Ordu-Giresun Havalimanı'na ilk uçak indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Buna hayırlı bir hizmet diyen arkadaslar ...ülkemizde asgari Ücret kac para ...?. Haberiniz varmı ...?ayranımız yok icmeye ... Ama deniz doldurup havaalanı yapacak paramız cok ...Açlıktan nefesi kokan insanlar buraya hayırlı bir hizmet diye yazıyorlar ..:)galiba Haklısınız ... Layık olduğunuz hayat bu ....:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birol ~ 9 yıl önce
Tüm giresun ve orduda yaşayan ve gurbettteki hemşerilerimize hayırlı olsun. Samsun ve trabzon yol çilesi artık bitiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
hayirli olsun..kimin yaptığına degil hizmete bakin.keske kilicdar yada bahcelide yapabilsede burdan onlarada kustahlik yapsak...bizim vergiler diyosunuz sorun pirinc bulamkta degil pilaav yapmakta.adam yapmis beyler.bizede kullanmak duser..hani cok radikalseniz bu konuda adam kullanma zorunlulugu kosmamis..istemeyen gitmez.net

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
YORUMLARA BAKIYORUM,VATAN HANLERİ YİNE İŞBAŞINDA...HAVAALANI MİLLETİN PARASIYLA YAPILUYORMUŞ....HERHALDE.ESKİDEN VATANDAŞIN PARASI NEREYEGİDİYİRDU??ONLAR konuşur AK PARTİ YAPAR.DURMAK YOOOK HAİNLERE İNAT YOLA DEVAAAAAAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
AKP DEĞİL VATANDAŞIN ÖDEDİĞİ VERGİLERLE YAPILIYOR SANKİ BAŞBAKAN CUMHURBAŞKANIN CEBINDEN ÇIKMIŞ PARASI UYAN MILLETIM UYAN ARTIK BIRAKIN KÖRÜ KÖRÜNE TARAF TUTMAYI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haberin LOGOSU ~ 9 yıl önce
Güzel haber yapıyorsunuz. Video ve resimler ile desteklenmesi de haberi daha cazip hale getiriyor. Ancak , resim ve video ların üzerine AIRPORTHABER.COM ibaresini (logo yu ) o kadar büyük ve orta yere koyduğunuz için ,video yu seyretmek zor oluyor. Mümkünse, daha uygun şekilde yerleştirilmesini rica ediyorum. Saygılarımla, Atilla Uzman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorumları okuyunca insanın içi acıyor bir hayırlı olsun demekten aciz laf ebeleri Allah müstehakınızı versin.iyiki herkes sizin gibi değil yoksa uçağa eskiden olduğu gibi elitler biner halk seyrederdi.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Vatana millete hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilk inen Fevzi Ak ~ 9 yıl önce
Ilk inen ucak bu degil. ilk inen hava yolu deseniz anlarim, ilk inen ticari yolcu ucagi deseniz anlarim. Ama kesinlikle ILK UCAK bu degil... ilk inen hava tasiti FEVZI AK in kullandigi ultralight dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garriban ~ 9 yıl önce
Kuş uçarda AKP uçurmazmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6128 ~ 9 yıl önce
Tüm bölge halkına ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allahım her türlü kazadan beladan korusun. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000