01 Ocak 2010, Cuma 08:00:35

Ölüm THY uçağında geldi

İstanbul'dan Van'a uçakla seyahat eden bir kişi, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
  • thy nın son zaman da ki buyugumesını cekemeyen bazı dengesiz kisiler sirketi karalamaya çalışıo daha doğrusu çalıstına inanıo cok beklersin kardeşim buyuk bır fırma kıskananlar çatlasın
  • OLEN YOLCUNUN BENCE PERSONELLE BI ALAKASI YOK HASTA OLDUGUNU BILDIRMEDIYSE BU YOLCUNUN SORUNU...AILESINE BAS SAGLIGI DILIYORUM
  • Ayıp be mesleğinden utan. En azında büyük gazetelere sat haberleri veya mesleki jargonunu kullanmada kim olduğun belli olmasın.
  • uçakta hangi sağlık cihazı olduğunu sanıyorsunuz! Tek koridorlu uçaklarda defibrillatör cihazı henüz yok. Bu gibi üzücü olaylar belki vesile olur. Vefat eden yolcuya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dili yorum.
  • hasta yolcuyu uçaga bindirme kriterleri belli sen herkesi uçaga gönderirsen hasta olsun olmasın bunlar kaçınılmazdır. önce insanların saglıgı arkadaşlar para kazanıcaz diye saglıksız yolcuyu uçaga göndermeyin.
  • arkadaşlar gördüğünüz gibi bu ölümlerin şirketlerle bir ilgisi yok . sağlık ciğazları uçakta pekte yararlı olmuyor (ailesine başsağlığı dilerim)

Milli Gazete'nin bugün yayınladığı habere göre olay, dün saat 11.40 sıralarında İstanbul-Van seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait uçakta meydana geldi.

Gürpınar ilçe nüfusuna kayıtlı A.T. isimli şahıs, hastalığı nedeni ile İstanbul'da gördüğü tedavisinin ardından uçakla memleketi Van'a döndüğü esnada uçakta kalp krizi geçirerek öldü. Polisin, olay ile ilgili tahkikata başladığı belirtildi.

Ölüm THY uçağında geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
thy nın son zaman da ki buyugumesını cekemeyen bazı dengesiz kisiler sirketi karalamaya çalışıo daha doğrusu çalıstına inanıo cok beklersin kardeşim buyuk bır fırma kıskananlar çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OLEN YOLCUNUN BENCE PERSONELLE BI ALAKASI YOK HASTA OLDUGUNU BILDIRMEDIYSE BU YOLCUNUN SORUNU...AILESINE BAS SAGLIGI DILIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ayıp be mesleğinden utan. En azında büyük gazetelere sat haberleri veya mesleki jargonunu kullanmada kim olduğun belli olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçakta hangi sağlık cihazı olduğunu sanıyorsunuz! Tek koridorlu uçaklarda defibrillatör cihazı henüz yok. Bu gibi üzücü olaylar belki vesile olur. Vefat eden yolcuya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dili yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hasta yolcuyu uçaga bindirme kriterleri belli sen herkesi uçaga gönderirsen hasta olsun olmasın bunlar kaçınılmazdır. önce insanların saglıgı arkadaşlar para kazanıcaz diye saglıksız yolcuyu uçaga göndermeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar gördüğünüz gibi bu ölümlerin şirketlerle bir ilgisi yok . sağlık ciğazları uçakta pekte yararlı olmuyor (ailesine başsağlığı dilerim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000