06 Mayıs 2010, Perşembe 12:16:19

OLAY ADAM TÜRKİYE'DE

Apronda deve keserek adını dünyaya duyuran THY Teknik A.ş eski Uçak Bakım Başkanı Şükrü Can, Türkiye’ye döndü. Peki Can’ın yeni şirketi hangisi oldu?
  • Saygı Değer Başkanım, Hale o söyleminiz kulağımda.”Dertsizseniz dertsizsiniz” Nerede adınızı duysam nerede aklıma gelseniz bu sözleriniz aklıma gelir.Boş işlerle vakit öldürenlere, duymayanları ve görmeyenlere düşünmeleri için hep söylerim. Hale o iş bitiriciliğiniz gözümün önünde.Size bir defasında, teknisyen iş yerinde iş ile ilgili çalışma hayatında bir sorunla karşılaşmış ve en son size anlatmak zorunda kalmıştı, ayaküstü sorununu.Sizde kendisini dinleyip konula ilgisi olduğunu düşündüğünüz ilgilleri arayarak sorunu orada telefonla halletmiştini.Sizin için iş bitiriciydi deniyordu.Bu gerçekten böyle.Sizi tanımadan hakkınızda yorum yazanlara ü.Çok yazık diyorum.İnsanları tanımadan konu hakkında bilgi sahibi olmadan yoru
  • Ben THY' de sizin ile birlikte gördüm, sorunları anında çözüm yolu bulan.THY Teknik A.Ş de teknisyeninden, adocısına,çaycısına varana kadar hiç böbürlenmeden kişilere insan olduğu için yardımlarınızı esirgemeyen siz saygı değer başkanım sizi özlüyoruz ve arıyoruz. Sizi bir idol, siz hayata dair takip edilecek bir yol haritasınız.
  • Sevgili Dostum, Seni tanımaktan gurur duyuyorum.Deve filan hikaye senin yüreğin sevgi dolu.Yelkenciler böyle olur,yürekleri sevgi doludur. :)İnşallah görüşeceğiz.Sevindim hayırlı olsun.
  • GÜZEL İNSAN, VATAN EVLADI ŞÜKRÜ CAN.SENİ BU HAYATTA HERŞEYDEN ÇOK SEVEN BİZLER THY TEKNİKTEN AYRILMAK ZORUNDA BIRAKANLARA ELBET BİRGÜN SENİN AYAĞINA KADAR GELİP SANA YALVARACAKLARINI BİLİYORUZ.HAKKINI HELAL ET.SEN BİZİM İÇİN BİR EFSANESİN!!SENİ ÇOK SEVİYORUZ...
  • bunun sebebı acaba neeeeee???? ılerde göerecegız yatırım olmasın
  • Sukru Bey uzun sure thy nijerya muduru olmaya calisti ordaki muduru de yedi ama olduramadi herhalde...
  • SIRADAKİ DEVEYİDE ONURDAN AYRILACAK SON MD İÇİN KESECEK.....:))
  • nerde kaldin ya?? gozlerimiz hep seni aradi... daha kesilecek coookkk deve var ...hadi bir an once kollari siva da o cingoz bakislarinla develeri kesmeye basla... apronda sana ozel bir yer ayarladik fazla bekletme hayranlarini....
  • Çok dindar sayılmayacak birisi olarak ,bence bu konu fazla abartıldı.Şükrü Bey çalışkan ve dürüst birisidir buda bizim geleneğimizdir,olabilir.Bence hatası olayı deve boyutuna kadar abartmak ve bunun giderlerini şirketten karşılamaktır.Hoşgeldiniz tekrar.
  • Olay adam Türkiye için çok fazla gelir, bence vakit kaybetmeden NASA kendisini en yüksek mevkiide istihdam etmelidir.

Türkiye onun adını 12 Aralık 2006`da duydu. Korozyon tehlikesi nedeniyle Türk Hava Yolları’nın RJ tipi uçakların sonuncusunun da filodan çıkarmasını apronda deve keserek kutlayan Şükrü Can, tekrar Türk sivil havacılık sektöründe sahne alıyor.

THY Teknik A.Ş.’de Uçak Bakım Başkan Vekili olarak görev yaptığı sırada, 12 adet RJ uçağının iade bakımlarının tamamlanması şerefine apronda deve keserek gündeme gelen Şükrü Can, o günden sonra ortalıkta pek görünmedi.

İlk olarak AirportHaber’in ortaya çıkardığı apronda deve kesme olayının Türkiye ve hatta dünya gündemine oturması sonrasında Türk Hava Yolları’na yönelik ağır eleştiriler yapılmıştı. Olaydan hemen sonra Şükrü Can, görevden alınarak Genel müdürlük emrine çekildi. Can, bir süre Londra’daki Teknik Müdürlük görevine devam etti. Ancak, oradaki görevi de eleştiriler nedeniyle uzun ömürlü olmadı.

THY ve Türkiye defterini kapatan Şükrü Can, Nijerya’nın yolunu tuttu. Mesleki birikimi ile takdir edilen Can, Nijerya Havayolları’nda yöneticilik kariyerine devam etti.

Ancak yakın tarihte Onur Havayolları’ndan gelen teklife ‘evet’ diyen Şükrü Can, yeniden Türk sivil havacılık sektörüne dönüş yaptı.

Şükrü Can, kısa süre önce Onur Havayolları’nda uçak bakım başkanı olarak göreve başladı. MNG Teknik’in yerini satın alarak teknik alt yapısını güçlendirmek isteyen Onur Havayolları, deneyimli bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

©AirportHaber.com

OLAY ADAM TÜRKİYE'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 14 yıl önce
Saygı Değer Başkanım, Hale o söyleminiz kulağımda.”Dertsizseniz dertsizsiniz” Nerede adınızı duysam nerede aklıma gelseniz bu sözleriniz aklıma gelir.Boş işlerle vakit öldürenlere, duymayanları ve görmeyenlere düşünmeleri için hep söylerim. Hale o iş bitiriciliğiniz gözümün önünde.Size bir defasında, teknisyen iş yerinde iş ile ilgili çalışma hayatında bir sorunla karşılaşmış ve en son size anlatmak zorunda kalmıştı, ayaküstü sorununu.Sizde kendisini dinleyip konula ilgisi olduğunu düşündüğünüz ilgilleri arayarak sorunu orada telefonla halletmiştini.Sizin için iş bitiriciydi deniyordu.Bu gerçekten böyle.Sizi tanımadan hakkınızda yorum yazanlara ü.Çok yazık diyorum.İnsanları tanımadan konu hakkında bilgi sahibi olmadan yoru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben THY' de sizin ile birlikte gördüm, sorunları anında çözüm yolu bulan.THY Teknik A.Ş de teknisyeninden, adocısına,çaycısına varana kadar hiç böbürlenmeden kişilere insan olduğu için yardımlarınızı esirgemeyen siz saygı değer başkanım sizi özlüyoruz ve arıyoruz. Sizi bir idol, siz hayata dair takip edilecek bir yol haritasınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili Dostum, Seni tanımaktan gurur duyuyorum.Deve filan hikaye senin yüreğin sevgi dolu.Yelkenciler böyle olur,yürekleri sevgi doludur. :)İnşallah görüşeceğiz.Sevindim hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÜZEL İNSAN, VATAN EVLADI ŞÜKRÜ CAN.SENİ BU HAYATTA HERŞEYDEN ÇOK SEVEN BİZLER THY TEKNİKTEN AYRILMAK ZORUNDA BIRAKANLARA ELBET BİRGÜN SENİN AYAĞINA KADAR GELİP SANA YALVARACAKLARINI BİLİYORUZ.HAKKINI HELAL ET.SEN BİZİM İÇİN BİR EFSANESİN!!SENİ ÇOK SEVİYORUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunun sebebı acaba neeeeee???? ılerde göerecegız yatırım olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sukru Bey uzun sure thy nijerya muduru olmaya calisti ordaki muduru de yedi ama olduramadi herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SIRADAKİ DEVEYİDE ONURDAN AYRILACAK SON MD İÇİN KESECEK.....:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nerde kaldin ya?? gozlerimiz hep seni aradi... daha kesilecek coookkk deve var ...hadi bir an once kollari siva da o cingoz bakislarinla develeri kesmeye basla... apronda sana ozel bir yer ayarladik fazla bekletme hayranlarini....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok dindar sayılmayacak birisi olarak ,bence bu konu fazla abartıldı.Şükrü Bey çalışkan ve dürüst birisidir buda bizim geleneğimizdir,olabilir.Bence hatası olayı deve boyutuna kadar abartmak ve bunun giderlerini şirketten karşılamaktır.Hoşgeldiniz tekrar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Olay adam Türkiye için çok fazla gelir, bence vakit kaybetmeden NASA kendisini en yüksek mevkiide istihdam etmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000