18 Şubat 2019, Pazartesi 16:14:56

O yolcunun cezası belli oldu

Afgan sığınmacının sınır dışı edilmesini uçaktan canlı yayınladığı direniş ile engellemek isteyen İsveçli Elin Ersson hava trafiği kurallarını ihlâlden ceza aldı.
  • Mahlesef öncelik Hepavrupali insanlara
  • Bizim Turk kizlari ise gay haklari icin sokaklarda soyunup protesto yapar anca
  • Hiç adil yargılanmamış, 300-500 dolarlık iş mi bu! Elin zillisi kalksın benim uçağımın kalkmasına engel olsun, cezası 300 dolar! Yazık sizin adaletinize, ahirette bulun cezanızı inşallah!
  • Müebbet ile cezalandırılırdı.
  • Müslümanların her daim çareyi hristiyan ülkelere kaçmakta bulması,hep onlardan yardım ve medet ummaları,onların icatlarından paralarına kadar herşeylerine muhtaç olmaları ne acı...Müslüman ülkeleri geçmişten günümüze yönetenlerin koltuk ve iktidar sevdasıyla yobazlık,gericilik,eğitimsizlikten nemalanmaları,insanlarını bu uğurda cahil bıraktırmaları yüzünden maalesef.
  • ödül gibi ceza

Afgan sığınmacının sınır dışı edilmesini uçaktan canlı yayınladığı direniş ile engellemek isteyen İsveçli Elin Ersson hava trafiği kurallarını ihlâlden ceza aldı.

İsveçli Elin Ersson THY'nin 23 Temmuz'da Göteborg-İstanbul seferini yapan uçakta bir Afgan sığınmacının sınır dışı edilmesini engellemek için koltuğuna oturmayı reddetmiş ve uçağın kalkmasına engel olmuştu. Protestosu başarıyla sonuçlanan Elin yaşananları Facebook hesabından canlı yayınlamıştı.

Ancak Göteburg Mahkemesi 21 yaşındaki Ersson'u havacılık kurallarını ihlâl etmekten 3 bin kron, yaklaşık 324 dolar, para cezasına çarptırdı.

Savcılık makamı Ersson'a iki hafta hapis cezası verilmesini talep etmişti. Ancak mahkeme para cezasını yeterli buldu. Sosyal bilimler öğrencisi olan Ersson aynı zamanda İsveç'in sığınmacıların iadesine ilişkin hukuki düzenlemelerini değiştirmeye çalışan bir sivil toplum grubunun da üyesi. Ersson'un avukatı cezayı temyiz edeceklerini söyledi.

Elin'in videosunu sadece kendi facebook hesabı üzerinden 100 bini aşkın kişi izlemiş, video Twitter, instagram ve youtube gibi diğer sosyal medya mecralarında da milyonlarca kez paylaşılmıştı. 52 yaşındaki Afganlı daha sonra sınır dışı edilmişti. (dw)

O yolcunun cezası belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Yusuf ~ 5 yıl önce
Mahlesef öncelik Hepavrupali insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 5 yıl önce
ne alaka
Hakan ~ 5 yıl önce
Bizim Turk kizlari ise gay haklari icin sokaklarda soyunup protesto yapar anca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahiller sürüsü ~ 5 yıl önce
Eee sanki kötü birşeymiş gibi yazmışsınız bunu, nedir yani??
Yapma ~ 5 yıl önce
Söyleriz bir daha senin için yapmazlar:)
Kevser ~ 5 yıl önce
Hiç adil yargılanmamış, 300-500 dolarlık iş mi bu! Elin zillisi kalksın benim uçağımın kalkmasına engel olsun, cezası 300 dolar! Yazık sizin adaletinize, ahirette bulun cezanızı inşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde olsa ~ 5 yıl önce
Müebbet ile cezalandırılırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek ~ 5 yıl önce
Müslümanların her daim çareyi hristiyan ülkelere kaçmakta bulması,hep onlardan yardım ve medet ummaları,onların icatlarından paralarına kadar herşeylerine muhtaç olmaları ne acı...Müslüman ülkeleri geçmişten günümüze yönetenlerin koltuk ve iktidar sevdasıyla yobazlık,gericilik,eğitimsizlikten nemalanmaları,insanlarını bu uğurda cahil bıraktırmaları yüzünden maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ya ~ 5 yıl önce
O yuzden mi ingilizler araplarin kolesi olmus durumda, ozellikle suudilerin. Katar emirates’te calismak icin birbirlerini yiyor ingilizler ve diger avrupalilar.
Sen ~ 5 yıl önce
Sen musluman degilsin de hangi basariyi yakaladin neyi icat ettin?
yuh! ~ 5 yıl önce
Qatar, UAE, Suudi Arabistan Amerka'nın müsadesiyle varlıklarını sürdüren aşiret kasaba bozması devletlerdir, hiçbirşey bildiğiniz yok sizin.
havagazı ~ 5 yıl önce
arapların petrol ve doğal kaynakları olmasa koskoca bir hiçler. israil petrollerini dünyaya pazarlıyor,batılılar da onları iliklerine kadar sömürerek,paralarını yiyerek zenginliklerine zenginlik katıyorlar bilmiyorsanız öğrenin cahiller sürüsü.
Harbiden ~ 5 yıl önce
Bu devirde Katar, BAE, Umman ve Suudi Arabistan'ın İngilterenin sömürgesi olduğunu bilmemek büyük cehalet. Tüm bu krallar ingiltere, ABD ve tabiki İsrail'e muhtaç iktidarlarını devam ettirebilmek için.
ne güzel ~ 5 yıl önce
ödül gibi ceza

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000