06 Ocak 2011, Perşembe 08:53:24

O UÇAKTA NELER YAŞANDI?

Dün akşam Türk Hava Yolları'nın Oslo-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan Cuma Yaşar isimli yolcu "Üzerimde bomba var" dedi ve kokpite girmek istedi. İki yolcu ve kabin ekibi tarafından etkisiz hale getirilen yolcu gözaltına alındı.
  • Allah , yalan bile olsa demekle (olay yalan bile olsa Allah kimseye yaşatmasın) demek istemiş. Daha dikkatli oku ayrıca öyle dese bile kimi Türkiye'ye alıp almamaya sen mi karar vereceksin din simsarı.
  • ALLAH yalan bile olsa diyen yolcu galiba kafir, böylelerini Turkiye almamak gerek dinimize ihanettir !
  • bunlar kule ile konuşmalar degil arkadaşlar her buldugunuz konuşmaları kule ile konuşmalar diye yayınlamayın lutfen bunlar olsa olsa şirketle olan konuşmadır kule ile konuşmalar bu şekilde olmaz ,tv lerdede bunlar veriliyor ,insanları yanıltmayın
  • geçmiş olsun
Türk Hava Yolları TK 1754 Oslo - İstanbul seferini yapan Boeing 737-800 tipi uçakta bulunan akli dengesi bozuk yolcu Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Dün akşam Bulgaristan Hava Sahası içinde oturduğu koltuktan kalkarak "Üzerimde bomba var" diyen Batman doğumlu psikolojik rahatsızlığı bulunan Cuma Yaşar isimli şahıs Türk Hava Yolları yolcularına zor anlar yaşattı.

İki İsveç vatandaşı ve kabin ekibi tarafından etkisiz hale getirilen Yaşar'ın üzerinden herhangi bir şey çıkmadı. 

Uçakta yolcu olarak bulunan Nurettin Tuzkaya, "Bu adam uçaktaki tuvalete girdi ve yaklaşık 20 dakikada hazırlandı. Çıkınca hosteslerle konuştu. Bir tane yabancı yolcu üstüne atladı. O yolcu, şahsı etkisiz hale getirdi. Üzerindeki ise kitap gibi bir şeye benziyordu" diye konuştu.

Eylemcinin çok gerçekçi davrandığını ifade eden Tuzkaya, çok korktuklarını ifade ederek, "Şahıs uçağı yeniden Oslo'ya götürmek istiyordu. Yolcuları kendisinin arkasına topladı. Ondan sonra uzun boylu İsveç'li bir yolcu, şahsın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Allah yalan bile olsa kimseye böyle bir şeyi yaşatmasın" dedi.

Kaptan Pilot yaşanan olaydan sonra Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesine yolcular ve şüpheli hakkında bilgi verdi. 

İşte o konuşmalar;

 

©AirportHaber.com
O UÇAKTA NELER YAŞANDI?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Allah , yalan bile olsa demekle (olay yalan bile olsa Allah kimseye yaşatmasın) demek istemiş. Daha dikkatli oku ayrıca öyle dese bile kimi Türkiye'ye alıp almamaya sen mi karar vereceksin din simsarı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALLAH yalan bile olsa diyen yolcu galiba kafir, böylelerini Turkiye almamak gerek dinimize ihanettir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunlar kule ile konuşmalar degil arkadaşlar her buldugunuz konuşmaları kule ile konuşmalar diye yayınlamayın lutfen bunlar olsa olsa şirketle olan konuşmadır kule ile konuşmalar bu şekilde olmaz ,tv lerdede bunlar veriliyor ,insanları yanıltmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000