10 Şubat 2016, Çarşamba 09:45:26

O şehirleri gerçek sandık

Türk Hava Yolları'nın yeni varış noktaları olarak duyurduğu 'Gotham ve Metropolis' (hayali şehirler) bazı yolcular tarafından gerçek sanıldı.
  • Reklamlara bukadar para basıyorken maaslarada bi guzellik yapin artik sabah aksam oturmaktan kaba etimiz tepsi gibi oldu biz olmasak hiçsiniz
  • Atlantise de uçuşlar bu ay başlıyor :))
  • Çağrı merkezi çalışanı asker kökenli miymiş yoksa kaptan çocuğu muymuş.
  • İyi güzelde bizim paramızla bu seviyeleri gören yerli ve milli hava yolu THY'nin Hollywood yapımları yerine kendi milli sinamamıza sponsor olsa kârını yerli ve milli çalışmalarda kullansa daha iyi olurdu!!
  • Oy veren %50 kimler mi ? Buyrun...
  • ADAM TEL.OPERATÖRÜNÜ KEKLEYİP ŞAKA YAPACAKMIŞ AMA TATSIZ TUZSUZ BİRŞEY OLMUŞ. DENEMEYE ÇALIŞTIĞI ASLINDA ŞU: "-GOTHAM'A BİR BİLET, -O BİR REKLAM BEYFENDİ YOK ÖYLE BİR ŞEHİR, -NASIL OLUR, O KADAR REKLAMINIZ VAR, İLLAKİ İSTİYORUM". Operatörün kendide bilmeyince şakanın tadı tuzu kalmamış. Metropolis yerine Mineapolis var falan diyor. Operatörlerin dünyadan bir haber olduğunun göstergesi. Tur operatörü kardeşi olan bir kişi olarak, operatörler tarafından yapılamaz denen pek çok işlemin kardeşim tarafından yapıldığını da biliyorum. Biz Türklere hizmet veren operatörler takımının çok geliştirilmesi lazım.
  • müşteri hizmetleri çalışanı da yani diyecek birşey bulamadım.
  • biraz sakın olsak birileride bırakın oraları bilmesin biraz birbirimize karşı toleransımız olsun bu arada hediyelik bilet fikrini sunan arkadaş tebrik ediyorum çok akıllıca .
  • Çağrı merkezinde çalışan kişininde bilmemesi ilginç ..konrol edim diyor...hayret..
  • işte reklam

Türk Hava Yolları'nın yeni varış noktaları olarak duyurduğu 'Gotham ve Metropolis' (hayali şehirler) bazı yolcular tarafından gerçek sanıldı.

Yarım milyar dolara yaklaşan bütçesiyle çekilen 'Batman Superman'a karşı: Adaletin Şafağı' filmine sponsor olan Türk Hava Yolları, bu sponsorluğun tanıtımında hayali şehirler Gotham City ve Metropolis'e uçacağını açıklamıştı. Bu şehirlere başlatılacak seferlerle ilgili reklam da çeken THY, ABD'nin en önemli spor olayı olan Super Bowl finalinde de bu reklamları yayınlatmıştı.

Dünya çapında ses getiren reklamlar, bu şehirlerin de gerçek sanılmasına neden oldu. Bazı yolcular THY çağrı merkezini arayarak Gotham ve Metropolis'e bilet almak istedi.

Bu durum sonrası Türk Hava Yolları, çağrı merkezi çalışanlarına bir uyarı mesajı gönderdi. 

Mesajda şu ifadeler yer aldı: 'THY'nin hazırladığı 'Batman VS Superman reklam filminde Gotham ve Metrpopolis'e uçuşların başladığı söylenmektedir.  Bu reklam filminde ismi geçen şehirler tamamen hayal ürünüdür. Arayan yolculara bu doğrultuda bilgi verilmesi rica olunur'.

Öte yandan AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem, THY'nin müşteri hizmetlerini arayarak Gotham City ve Metropolis'e uçak bileti olup olmadığını sordu.



©AirportHaber

O şehirleri gerçek sandık

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Thy pilotu ~ 8 yıl önce
Reklamlara bukadar para basıyorken maaslarada bi guzellik yapin artik sabah aksam oturmaktan kaba etimiz tepsi gibi oldu biz olmasak hiçsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Atlantise de uçuşlar bu ay başlıyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 8 yıl önce
Çağrı merkezi çalışanı asker kökenli miymiş yoksa kaptan çocuğu muymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAHO AIR ~ 8 yıl önce
Hemsho bu nasil sacma bir yorum ??? Anlasilan sen askerde gerekli terbiyeyi almamissin !!!! Sana bir nasiihat : HAYATta BIR BALTAYA SAP OLAMAYANLAR, HER ZAMAN SAPin BIRINE BALTA OLUR !!!!!
Vicdan fetişi ~ 8 yıl önce
İyi güzelde bizim paramızla bu seviyeleri gören yerli ve milli hava yolu THY'nin Hollywood yapımları yerine kendi milli sinamamıza sponsor olsa kârını yerli ve milli çalışmalarda kullansa daha iyi olurdu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oy ~ 8 yıl önce
Oy veren %50 kimler mi ? Buyrun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operatorun gelismesi ~ 8 yıl önce
ADAM TEL.OPERATÖRÜNÜ KEKLEYİP ŞAKA YAPACAKMIŞ AMA TATSIZ TUZSUZ BİRŞEY OLMUŞ. DENEMEYE ÇALIŞTIĞI ASLINDA ŞU: "-GOTHAM'A BİR BİLET, -O BİR REKLAM BEYFENDİ YOK ÖYLE BİR ŞEHİR, -NASIL OLUR, O KADAR REKLAMINIZ VAR, İLLAKİ İSTİYORUM". Operatörün kendide bilmeyince şakanın tadı tuzu kalmamış. Metropolis yerine Mineapolis var falan diyor. Operatörlerin dünyadan bir haber olduğunun göstergesi. Tur operatörü kardeşi olan bir kişi olarak, operatörler tarafından yapılamaz denen pek çok işlemin kardeşim tarafından yapıldığını da biliyorum. Biz Türklere hizmet veren operatörler takımının çok geliştirilmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cık cık cık ~ 8 yıl önce
müşteri hizmetleri çalışanı da yani diyecek birşey bulamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olabilir ~ 8 yıl önce
biraz sakın olsak birileride bırakın oraları bilmesin biraz birbirimize karşı toleransımız olsun bu arada hediyelik bilet fikrini sunan arkadaş tebrik ediyorum çok akıllıca .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 8 yıl önce
Çağrı merkezinde çalışan kişininde bilmemesi ilginç ..konrol edim diyor...hayret..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FASTA ~ 8 yıl önce
CAGRI MERKEZINDE CALISAN ARKADASLARIM NASIL INSANLARLA UGRASIYORLAR TELEFONDA BIR BILSEN. KAFA KALMIYOR ARTIK
ekrem ~ 8 yıl önce
işte reklam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000