25 Mart 2013, Pazartesi 14:38:34

O MİLLETVEKİLİNİN THY'DEN ÖZEL İSTEĞİ VAR

"Başbakana dokunmak ibadettir" diyerek uzun süre gündemde kalan TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türk Hava Yolları'ndan özel bir istekte bulunmak üzere harekete geçti.
  • yağcılarda inecek var :D
  • BU VELKİLLERİN BAŞKA İŞİ YOK MU DA UÇAĞA İSİM VERİLMESİ TALEBİNDE BULUNUYOR. NE YANİ UÇAĞA İNEGÖL ADI VERİLİRSE İNEGÖLLÜLERİN BOYU MU UZAYACAK?
  • ee zaten inegöl diye uçak var
  • akp yazan, canım benim halamı aynı yalanlar. ülkeyi batırdınız. ülkenin elinde ne var yoksa sattınız 150 milyarlık kit sattınız, üstüne borcu 100 milyardan 575 milyara çıkardınız. enflasyon yok demekle yok olmuyor, her şeye sürekli zam geliyor: bunu adı enflasyondur. yalanlarınızla koca ülkeyi hapisteki teröriste peşkeş çektiniz. yatacak yeriniz yok!
  • Bu adamın başka işi gücü yok mu milletvekili olarak? Ne kadar önemli siyaset adamları çıkartmış ya şu ampul partisi...
  • bari seni everek te sabah akşam elleyesin ! sevaba giresin......
  • Ucagin ismi Inegöl olsa ne olur, Mudanya olsa ne olur. Ne yani baski hic bir isi gucu yokta THY'nin ucak ismi icin mi pesinden kosacak...
  • bu adam gerçekten rte yi peygamber falan sanıyor bende bu adamın ötenazi olmasını isteyeceğim
  • Karşıtı balık hafızalılar, sizler 2001 yılında Türkiyede değildiniz herhaled, ekonomi düze çıkınca, paradan 6 sıfır atılınca, yıllık enflasyon tek haneli rakamlara inince, ihracat 30B dolardan 150B dolarlara çıkınca, dünyadaki ekonomik kriz bizi teğet geçip ve on yıl önce batan havacılık sektörü tekrar şaha kalkınca memlekete geri döndünüz heralde!!!
  • Bir taraftan dalkavukluk yapacak, diğer taraftan uçağa isim verme gibi abuk subuk işlerle uğraşacak. Dalkavukluk ile bir dönem daha koltukta kalmayı deneyeceğine çalışıp hizmet ederek denese daha iyi olmaz mı?

Geçtiğimiz dönemde, seçim bölgesi Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde partililere çalışmalarından ve kendisini Ankara'da ziyaret etmelerinden dolayı verdiği teşekkür yemeğinde "Arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir" diyerek uzun süre gündemde kalan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni uçaklarından birine ‘İnegöl' adı verilmesi için harekete geçti.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Müdürü Temel Kotil'e resmi yazı gönderen AK Partili Milletvekili Şahin, daha sonra Topçu ile görüşerek önemli ekonomik başarılara imza atan İnegöl'ün adının uçaklardan birine verilmesini talep etti. Şahin, İnegöl'ün Türkiye'ye örnek bir kalkınma hamlesi içinde olduğunu söyledi. THY'nin aldığı uçaklara Türkiye'deki illerin ve turizmde iddialı ilçelerin adını verdiğini belirten Milletvekili Hüseyin Şahin, "THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hamdi Topçu'ya İnegöl'ün ekonomik başarılarını içeren bir dosya gönderdim. Ardından da görüşerek THY'nin yeni uçaklarından birine ‘İnegöl' adı verilmesi talep ettim. Bu talebi resmi yazı ile de kendisine ve THY Genel Müdürü Temel Kotil'e bildirdim. Sayın Topçu bu talebi yerinde buldu ve değerlendirmeye alacaklarını bildirdi" dedi.

Milletvekili Hüseyin Şahin mobilya üretiminin yanı sıra tekstil sektöründe de iddialı olan İnegöl'ün 10 yıldan fazla bir süredir sürekli dış ticaret fazlası verdiğini, 2012 yılında bir milyar dolardan fazla dış ticaret yapılan ilçede 503 milyon dolar dış ticaret fazlası verildiğini belirterek şunları söyledi:

"İnegöl Bursa'nın ve Türkiye'nin gururu bir ilçemizdir. THY'nin yeni uçaklarından birine İnegöl adı verilmesi İnegöl halkını motive edecektir."

O MİLLETVEKİLİNİN THY'DEN ÖZEL İSTEĞİ VAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
yağcılarda inecek var :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bambus ~ 11 yıl önce
BU VELKİLLERİN BAŞKA İŞİ YOK MU DA UÇAĞA İSİM VERİLMESİ TALEBİNDE BULUNUYOR. NE YANİ UÇAĞA İNEGÖL ADI VERİLİRSE İNEGÖLLÜLERİN BOYU MU UZAYACAK?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 11 yıl önce
ee zaten inegöl diye uçak var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
akp yazan, canım benim halamı aynı yalanlar. ülkeyi batırdınız. ülkenin elinde ne var yoksa sattınız 150 milyarlık kit sattınız, üstüne borcu 100 milyardan 575 milyara çıkardınız. enflasyon yok demekle yok olmuyor, her şeye sürekli zam geliyor: bunu adı enflasyondur. yalanlarınızla koca ülkeyi hapisteki teröriste peşkeş çektiniz. yatacak yeriniz yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu adamın başka işi gücü yok mu milletvekili olarak? Ne kadar önemli siyaset adamları çıkartmış ya şu ampul partisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 11 yıl önce
bari seni everek te sabah akşam elleyesin ! sevaba giresin......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 11 yıl önce
Ucagin ismi Inegöl olsa ne olur, Mudanya olsa ne olur. Ne yani baski hic bir isi gucu yokta THY'nin ucak ismi icin mi pesinden kosacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 11 yıl önce
bu adam gerçekten rte yi peygamber falan sanıyor bende bu adamın ötenazi olmasını isteyeceğim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKP ~ 11 yıl önce
Karşıtı balık hafızalılar, sizler 2001 yılında Türkiyede değildiniz herhaled, ekonomi düze çıkınca, paradan 6 sıfır atılınca, yıllık enflasyon tek haneli rakamlara inince, ihracat 30B dolardan 150B dolarlara çıkınca, dünyadaki ekonomik kriz bizi teğet geçip ve on yıl önce batan havacılık sektörü tekrar şaha kalkınca memlekete geri döndünüz heralde!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rakamlar ~ 11 yıl önce
bugüne kadar tüm TC hükümetlerinin yaptığı borçlanmaları katlayan 600 milyar dolar dış borç (özel sektör borçları dahil çünkü özel sektör borçları devlet garantisindedir) 100 milyar dolar a yakın cari açık ve ülkenin yönetildiği ekonomide olmayan üretime katılmayan borsada kağıtlarda hazineye borç verilen uluslararası tefecilerin arap ve abd sermayesinden oluşan bunların milyarlarca dolar kazandıkları 100 milyar dolardan fazla sıcak para ; rakamlarla oynamayın beyler, yalan ve yanlış bilgilerle yorum yapmayın, ihracatı yazmışsın o da yalan da ithalatı neden yazmıyorsunuz aradaki farka cari açık denildiği için mi yoksa
anca atın sallayın ~ 11 yıl önce
Özel sektörün borcu Devlet garantisi altındaymış. Nerde o Devlet? Nerde yaşıyorsun sen?
atın sallaya a ~ 11 yıl önce
iktisat üzerine ne bildiğin belli, özel sektör borçları kaportacı ahmet ustanın ya da bakkal mehmet efendinin esnaf borçları değildir çok uluslu holdinglerin uluslararası ticari ilişkilerinden doğan ve para transferleri ile açıklanan ve de bu ilişkilerde devlet kağıtları veya merkez bankası garantisi olmadan yapılamayan bir anlamda kefil olunan borçlanmalardır şimdi size faiz dersem de siz bundan kredi kartına ödediğiniz faizi anlarsınız o yüzden iktisatta bilginiz yoksa bu ağızla konuşmayın kardeşim merak ettiyseniz Türkiye de yaşıyorum iktisat mezunuyum ama iktisatçı değilim
üfürme ~ 11 yıl önce
Havalimanı yapan ve işleten bir şirketteyim, yaptığımız havalimanlarına yurdışından kredi bulduk cnm kardeşim. ne merkez bankasından ne de kasap kadir'den evrak almadık. Başka yerlerden başka evraklar aldık. oturup şurda sana iş mi öğreteyim. bi de öyle nokta koymadan çok bilmiş gibi yazmaya çalışma :) ne yazmışsın öyle yaaaa ahahah
bilgi ~ 11 yıl önce
özel sektör borcu=kullanılan kredi karşılığı değildir, ekonomi öğrenin biraz
Ya Sabır ~ 11 yıl önce
yahu ne saplantılı bi insansın. Kamu kuruluşumuyum be adam. Anonim şirketi işte, özelim özel özel. tutturmuş teorik,akademik bilgi yazıcam diye. hee ben şirketime kredi aldım, borç bizim borç değil ok. sen öde
rumuz ~ 11 yıl önce
Bir taraftan dalkavukluk yapacak, diğer taraftan uçağa isim verme gibi abuk subuk işlerle uğraşacak. Dalkavukluk ile bir dönem daha koltukta kalmayı deneyeceğine çalışıp hizmet ederek denese daha iyi olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000