01 Mart 2018, Perşembe 14:34:51

O duyuruda önemli detay

Türk Hava Yolları (THY) tarafından dün pilot olmak isteyenlere yönelik yapılan duyurunun sadece THY bünyesinde çalışan personeli kapsadığı öğrenildi.
  • Yabancılara aynı hakları sağlayın gelelim.
  • Pilotluğu bu kadar kolay olunabilen bir meslekmiş gibi algılatacak yaklaşımların cezası er veya geç yine bu hayatın kendisi tarafından verilir. Kendi abuk yaklaşımları neticesinde ne yerli ne de yabancı uçucu bulmakta zorluk çeken şirket nerede ise kantinciyi, pushbackciyi, temizlikçiyi beş,on ay eğitim verip pilot yapma peşine düşmüş..Belli ki işin ciddiyetinde bile değiller..!
  • kesin torpil var sanarlar ...
  • Pilotlar için Habom projesi. Reklam yapmaya hayal satmaya gerek yok. 100 bin euro nasıl 140 bin euroya çıkmış bunun bir izahını yapsınlar. Yakında belki bir zam daha yaparlar. Yurt dışına aldığı eğitim parasından daha fazlasını kıçı kırık Aydın da alıyorlar. Özetle eğitim masrafı altında masraf kırpmadan başka bir şey değil.
  • Pilotluğu parası için yapacak Allah aşkına uzak dursun şu meslekten... Süreçlere de saldım çayıra Mevlam kayıra diye dalıp elendiğinizle kalırsınız... Meslek hayatın boyunca disiplinli bir çalışmaya, sağlıklı yaşamaya, havacılığa aşık olmaya varsan gel çünkü "sky has no limit"...
  • Ingilizcesi olana açık kapı .
  • Saw da oldugum icin mecbur 25 marta kayit yapabildim. Sirket calisanlarina Egitim masraflarini karsilamasi ne demek bunun netlesmesi gerek 140bin Euro gibi bir para söz konusu. Geri ödemeli mi ? yoksa bu para hiç mi alınmayacak ? Eger geri odemeliyse normal ilandan farkı yok boyle bir mail atilmaz ve boyle bir ibare kullanilmazdi diye dusunuyorum.
  • İçerdeki kadrolu her thy personeli başvurabiliyor sanırım ofisboyum bende şansımı denicem
  • Ya kimler kacmaya calisiyo fişleme yapitolar galuba biz de vereik imumizi
  • İçerdeki personel isterse, pilotluğa geçebiliyor mu ?

Türk Hava Yolları (THY) tarafından dün pilot olmak isteyenlere yönelik yapılan duyurunun sadece THY bünyesinde çalışan personeli kapsadığı öğrenildi.

Türk Hava Yolları, dün bünyesinde çalışan personele yönelik bir duyuru yayınladı. Pilotluk hayali kuran personeli pilot eğitimi almaya davet eden THY, eğitim masraflarının da karşılanacağını vurguladı.

THY’nin bu duyurusu dün Airporthaber’de yer aldı. Ancak bu ilan geneli kapsıyor gibi algılanınca çok sayıda kişi THY’yi aradı. Airporthaber’e bilgi veren THY yetkilileri, duyurunun sadece THY’de çalışanları kapsadığını genel bir davet olmadığını açıkladı.

İşte THY'nin tanıtım organizasyonunun gerçekleştirileceği yer, saat ve tarihler;

5 Mart Pazartesi Günü THY Genel Müdürülük VIP Toplantı Odası | Saat 12.00-13.00
12 Mart Pazartesi  Atatürk Havalimanı Apron Zafer Orbay Toplantı Odası | Saat 12.00-13.00
19 Mart Pazartesi Halkalı Yerleşkesi Dolmabahçe Toplantı Salonu | Saat 12.00-13.00
20 Mart Salı Kargo Yerleşkesi Mimar Sinan Toplantı Odası | Saat 12.00-13.00
23 Mart Cuma Sabiha Gökçen Havalimanı Tuğrul Tuna Beken Konferans Salonu | Saat 12.00-13.00

THY'NİN DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ...

O duyuruda önemli detay

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Yabancı pilot ~ 6 yıl önce
Yabancılara aynı hakları sağlayın gelelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış işler bunlar.. ~ 6 yıl önce
Pilotluğu bu kadar kolay olunabilen bir meslekmiş gibi algılatacak yaklaşımların cezası er veya geç yine bu hayatın kendisi tarafından verilir. Kendi abuk yaklaşımları neticesinde ne yerli ne de yabancı uçucu bulmakta zorluk çeken şirket nerede ise kantinciyi, pushbackciyi, temizlikçiyi beş,on ay eğitim verip pilot yapma peşine düşmüş..Belli ki işin ciddiyetinde bile değiller..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şimdi ~ 6 yıl önce
kesin torpil var sanarlar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Betelgeuse ~ 6 yıl önce
Pilotlar için Habom projesi. Reklam yapmaya hayal satmaya gerek yok. 100 bin euro nasıl 140 bin euroya çıkmış bunun bir izahını yapsınlar. Yakında belki bir zam daha yaparlar. Yurt dışına aldığı eğitim parasından daha fazlasını kıçı kırık Aydın da alıyorlar. Özetle eğitim masrafı altında masraf kırpmadan başka bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadet Pilot ~ 6 yıl önce
Pilotluğu parası için yapacak Allah aşkına uzak dursun şu meslekten... Süreçlere de saldım çayıra Mevlam kayıra diye dalıp elendiğinizle kalırsınız... Meslek hayatın boyunca disiplinli bir çalışmaya, sağlıklı yaşamaya, havacılığa aşık olmaya varsan gel çünkü "sky has no limit"...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen kimsin ki! ~ 6 yıl önce
Sana mı soracak insanlar havacılığa başiamak için, nasıl bir egodur bu kardeşim. Seni kim havacılık muhtarı ilan etti ki başkaları için kararlar alıyorsun. Herkes kendi kararını kendi verir merak etme sen, sen kendi işine bak. Türkiye'deki havacılık sektörü ben bu işi havacılık aşkı için yapıyorum gazelleri okuyan lavuklarla dolu zaten.
Aslan parçası ~ 6 yıl önce
Bizim grupta senin gibi bir aslan parçası vardı. Uçmaya başlayınca ne uçuş aşkı kaldı ne bir şey. Senin karakter analizini yapayım. Üniforma ile hava atan spor salonlarında ömür tüketip gömlek daraltan bir model daha geliyor.
Merak etme ~ 6 yıl önce
Parası için yapmayacak olan da artık bulaşmıyor.
İng ~ 6 yıl önce
Ingilizcesi olana açık kapı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egitim masrafları ~ 6 yıl önce
Saw da oldugum icin mecbur 25 marta kayit yapabildim. Sirket calisanlarina Egitim masraflarini karsilamasi ne demek bunun netlesmesi gerek 140bin Euro gibi bir para söz konusu. Geri ödemeli mi ? yoksa bu para hiç mi alınmayacak ? Eger geri odemeliyse normal ilandan farkı yok boyle bir mail atilmaz ve boyle bir ibare kullanilmazdi diye dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 6 yıl önce
Yok dışarıdan gelene 140bin euro,size beelş.Öyle bişey olur mu.Maksat 140 bin euro ödeyecek adam bulmak bu kadar reklam yapmanın başka manası yok.
saw ~ 6 yıl önce
Merhaba Başvuruyu nasıl yaptınız ?
.. ~ 6 yıl önce
sirket mailine gelen bilgilendirmede en altta basvuru yap yeri var oradan sirket kullanici adi ve sifre girerek kayit yaptim.
Kesin bilgi yayalım ~ 6 yıl önce
Alınmayacakmış ücret. İşi gücü bırakmış TK bedava verecekmiş.
.. ~ 6 yıl önce
Espri yapan arkadaşlar Ne kadar şakacı ve komikler. Esprilerinize güldüm(bilgi) Benim sordugum soruda şaka yapilacak bir taraf goremiyorum. Acaba sizin yorumunuz komik olabilir mi ? Ben Teknisyenim teknik personel olmayana B1 modul egitimleri arti sinavlari ve tip egitimleri TAMAMEN BELEŞ (sizin tabirinizle) iken , Personel olmayanlara 49000 modul egitimi arti 14modulsinavi*200euro(ortalama) ve onunda yaninda Tip egitim(LERİ) toplam 150 200 Bin liralik yetkilenme sureci ve calisana yatirim TAMAMEN BELEŞ. THY AO nun Pilotaj Akademisi neden UCRETSİZ (benim tabirim) olmasin ?
Tecrübene güven.. ~ 6 yıl önce
Sorduğun sorunun cevabını kendinde ara kardeşim. THY de çalışıyorsan şirketin sana hiçbir karşılıksız veya bedava promosyon iş yapmayacağını, hatta yakaladımı iliğini sömüreceğini bilmen lazım( Bakınız; Akademide daha önce eğitim alıp EURO arttıkça borçları ödeye ödeye artan F/O kardeşlerimiz)
Kaçırılmaz (!) fırsat.. ~ 6 yıl önce
THY beleşe fabrikasyon pilot üretecekmiş. Ben girişte pilotlara, hosteslere çorap satıyom, Bana çorapçı amca derler hep.. Bende şansımı deneyim diyom ama 10 dişim eksik, ILS'de sorun olur mu?
Tehaye ~ 6 yıl önce
İçerdeki kadrolu her thy personeli başvurabiliyor sanırım ofisboyum bende şansımı denicem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 6 yıl önce
Dene kardeşim, ufkunu açık tut. Sky is the limit :)
Fail ~ 6 yıl önce
Dikkat et de fail olursan hangi işte hangi şirkette çalışacaksın?
Pilotungen ~ 6 yıl önce
Ya kimler kacmaya calisiyo fişleme yapitolar galuba biz de vereik imumizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avibot ~ 6 yıl önce
İçerdeki personel isterse, pilotluğa geçebiliyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Direct Entry

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000