02 Haziran 2010, Çarşamba 20:07:40

O DA O GEMİDEYDİ

İsrail askerlerinin hain saldırısına sahne olan Gazze’ye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisinde havacılık sektörünün yakından tanıdığı bir isim de vardı.
  • sevgili gaye aynı soyadı taşıyoruz,amaaynı yüreğide taşıdıgımızdan eminim,kahraman kızseni yürekten tebrik ediyorum bunu iki günde unutulmamsı lazım kucak dolusu sevgilerimle aysun somuncu.
  • hoş burası havacılık sayfası... hadi olsun dedik; e doğuda güneydoğuda o kadar çok ilgi sevgi şefkat ve bilgiye muthaç TÜRK EVLADI ÇOCUĞU GENÇİ KIZI varken... nedir canım bu.. allah ıslah etsin ha ülken isviçre gibi olurda yaşam sıtandartım 100 e yakın anlarım aypıtır yaaa ayıppp... e yayınlarsınız artık bunu demi.
  • Merhaba GAYE hanım,hoşgeldin kalbi güzel gayesi güzel insan,insanlık tarihine adınız ve adlarınız altın harflerle yazılacak,çocuklarınınız akrabalarınız anneniz babanız ,soyismini taşıdığınız hekes sizinle onurlanacak,HOŞGELDİN GÜZEL İNSAN
  • Hosgeldin, sabah seriflerin hayirli olsun.. Guzel insan , ici en guzel insan.. ozledik seni. Seni Seviyoruz.
  • Sevgili Arkadaşlar, Ben THY'den ayrıldıktan sonra kendimi dünya işlerinden asla soyutlamadım... Eğer insanlığa faydalı bir iş yapmak istiyorsanız zaten dünya'dan soyutlanamazsınız... Bu yolculuğa katılmamın tek amacı, Gazze'de yaşayan kardeşlerimizin gönüllerini bir nebze de olsa ferahlatmak, az da olsa ihtiyaçlarını karşılamaktı. Ama Allah bize Gazzeli kardeşlerimizin sesi ve yüzü olmayı nasip etti.... Herhangi bir sorunuz varsa bana Facebook'dan ulaşabilirsiniz.. Gaye Somuncu, özgür kalınyaşayın; özgür yaşayın....
  • ayıp ediyorsun ..yapma .. saygılı ol efendi ol...
  • Acaba biz de biraz uhrevilik kapmak için kendilerine ulaşabilir miyik?
  • duygusal tercih ?
  • görüntüye aldanmayalıp aynı ekip de seçim öncesi normal görünüyodu zaten.beni de öyle kandırdılar.bunların derdi ekmek olsa böyle davranmazlar zaten.israil hain tabi de bu olaya çanak tutanlar çok mu dürüst.biz türküz ona göre davranalım.dağdan gelene sınırda aferim suçsuzsun 3 gün sonra dağda teslim olana suçlusun.adalet sizin nerenizde bide otorite olacaksınız.siz sömürün hala bizi.al sana vergi nerde hizmet.gören var mı..
  • So what?
Gazze’ye yardım taşıyan Mavi Marmara gemisinde havacılık sektörünün yakından tanıdığı bir isim de vardı. Bir dönem Türk Hava Yolları’nda Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan Gaye Somuncu da Mavi Marmara gemisinde o dehşeti yaşayanlar arasındaydı.

2003 yılında Türk Hava Yolları’nda göreve başlayan Gaye Somuncu, bir süre görev yaptığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden kendi isteğiyle ayrılmıştı.


Gaye Somuncu’nun serbest bırakılan diğer gemi yolcuları ile birlikte THY uçağıyla İstanbul’a gelmesi bekleniyor.



O DA O GEMİDEYDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili gaye aynı soyadı taşıyoruz,amaaynı yüreğide taşıdıgımızdan eminim,kahraman kızseni yürekten tebrik ediyorum bunu iki günde unutulmamsı lazım kucak dolusu sevgilerimle aysun somuncu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hoş burası havacılık sayfası... hadi olsun dedik; e doğuda güneydoğuda o kadar çok ilgi sevgi şefkat ve bilgiye muthaç TÜRK EVLADI ÇOCUĞU GENÇİ KIZI varken... nedir canım bu.. allah ıslah etsin ha ülken isviçre gibi olurda yaşam sıtandartım 100 e yakın anlarım aypıtır yaaa ayıppp... e yayınlarsınız artık bunu demi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merhaba GAYE hanım,hoşgeldin kalbi güzel gayesi güzel insan,insanlık tarihine adınız ve adlarınız altın harflerle yazılacak,çocuklarınınız akrabalarınız anneniz babanız ,soyismini taşıdığınız hekes sizinle onurlanacak,HOŞGELDİN GÜZEL İNSAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hosgeldin, sabah seriflerin hayirli olsun.. Guzel insan , ici en guzel insan.. ozledik seni. Seni Seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili Arkadaşlar, Ben THY'den ayrıldıktan sonra kendimi dünya işlerinden asla soyutlamadım... Eğer insanlığa faydalı bir iş yapmak istiyorsanız zaten dünya'dan soyutlanamazsınız... Bu yolculuğa katılmamın tek amacı, Gazze'de yaşayan kardeşlerimizin gönüllerini bir nebze de olsa ferahlatmak, az da olsa ihtiyaçlarını karşılamaktı. Ama Allah bize Gazzeli kardeşlerimizin sesi ve yüzü olmayı nasip etti.... Herhangi bir sorunuz varsa bana Facebook'dan ulaşabilirsiniz.. Gaye Somuncu, özgür kalınyaşayın; özgür yaşayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ayıp ediyorsun ..yapma .. saygılı ol efendi ol...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acaba biz de biraz uhrevilik kapmak için kendilerine ulaşabilir miyik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
duygusal tercih ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
görüntüye aldanmayalıp aynı ekip de seçim öncesi normal görünüyodu zaten.beni de öyle kandırdılar.bunların derdi ekmek olsa böyle davranmazlar zaten.israil hain tabi de bu olaya çanak tutanlar çok mu dürüst.biz türküz ona göre davranalım.dağdan gelene sınırda aferim suçsuzsun 3 gün sonra dağda teslim olana suçlusun.adalet sizin nerenizde bide otorite olacaksınız.siz sömürün hala bizi.al sana vergi nerde hizmet.gören var mı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
So what?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000