16 Mart 2012, Cuma 08:41:34

NYT: THY HIZLI BÜYÜYOR

THY, ABD'li New York Times'ın internet sitesinde yayımlanan bir habere konu oldu. THY'nin son 10 yıldaki büyümesine dikkat çekilen haberde, bu büyüme hızının ekonomistlerin kafalarında 'soru işareti' yarattığı yazıldı.
  • BU ISLER DUA ILE SELAM ILE OLMUYOR..BILGI,BIRIKIM,TECRUBE ILE OLUYOR..YANI BU ULKEDE OLMAYAN SEYLERLE...
  • Rabbim bu şirkete ve yöneticilerimize zeval vermesin.Ağaç veren meyve her zaman taşlanır normal karşılıyorum.Bu büyüme başarısının altında tabiki büyük usta başbakanımızın desteğini kabul etmemek yanlış olur.Allah yardımcıları olsun.Durmak yok büyümeğe devam.selam ve dua ile
  • Lufthansa show yapmadan , sadece isini yaparak 2011 yilini 850 milyon euro kar ile kapatsin , showa merakli rize ve esrafinin dahil oldugu cemaat te sadece yorum yaparak vakit gecirsinler , keser doner sap doner , bir gun bu sefahat ta cefa ya doner ...
  • siz bunlara yazin cemaat vs diye belki bu GURUR verici tablo degisiverir .yoksa cildrirsiniz ve mideye iyi gelmez....
  • Okumadan , anlamadan yorum yapan rizenin yalaka cemaati bos teneke tingirdarmis , sizlerde anlamadan fazla uflemeyin, kendiniz cok sikinca baska yerlerinizden kacirma yaparsiniz cemaat icinde tikkatli olun usaklar ...!!!
  • yagci ve yalaka arkadaslara agababalarinin memleketi cayeli'nden kurufasulye....bol bol yesinler gaz cikararak agababalarini iyi yalasinlar..belki bedava bilet veya mudurluk falan kaparlar...
  • Airline da pilot olmak için Hv kv.girdim diyen arkadaş bizde girdik F-16 pilotu olduk ama aynı amaç için, istifada ettim ne olmuş
  • fosslayan arkadaşlar.. kuru fasulye, nohut gibi bakliyatı bir gece önceden ılık suda bekletin. hem sizin de mideniz yanmaz hem de hava daha temiz olur. (karbon emisyonu vb. açısından).
  • ufff sıktı artık buradaki yorumcular. ne dertli tasalı kişilermiş. her habere fos. arkadaş sen neiş yaparsın necisin çok merak ediyorum.
  • thy ve yönetimini yaptıkları onca haksızlıklara,hak yemelerine,adaletsizliklerine,binlerce insanı haksız yere işten atmalarına,sürmelerine rağmen hala destekliyorsunuz ya helal olsun!!!
ABD'nin saygın gazetelerinden New York Times (NYT), Türk Hava Yolları'nın (THY), ''hızlı büyüme politikasını'' koruduğunu, Avrupa ve Ortadoğu'daki diğer havayolları içinde tek bir havalimanından (İstanbul) en çok güzergaha direkt (aktarmasız) uçan havayolunun THY olduğunu yazdı.

Gazetenin internet sitesinde çıkan haberde, THY'nın İstanbul'dan dünyada tam 189 farklı güzergaha uçan havayolu olduğunun altını çizerek THY'nın, bu rakamla Lufthansa'yı da geride bıraktığını yazdı.

THY'nın sadece hızlı şekilde güzergah sayısını artırmayıp aynı zamanda yolcu sayısını da yükselttiğine dikkati çeken gazete, 2010'a kadarki son 10 yıllık dönemde THY'nın taşıdığı yolcu sayısını da üçe katladığını, bunda özellikle Kuzey Amerika ve Asya'ya artan uçuşlarının büyük rol oynadığını belirtti.

THY'nın üyesi bulunduğu Star Alliance'ın iş geliştirmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Horst Findeisen gazeteye telefonla yaptığı açıklamada, ''Türkiye, halen büyümenin olduğu bir bölgede bulunuyor ve talebi karşılamak için de güzergahlar geliştiriyor'' dediği belirtildi.

Türkiye'de 43 havalimanı bulunduğuna ve THY'nın müşterilerinin neredeyse yarısının ülke içinde seyahat ettiğine de değinilen yazıda, THY Genel Müdürü Temel Kotil'in, ''Bizim Körfez ülkelerinin havayollarında olmayan, güçlü bir iç pazarımız var'' dediği de kaydedildi.
NYT: THY HIZLI BÜYÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
BU ISLER DUA ILE SELAM ILE OLMUYOR..BILGI,BIRIKIM,TECRUBE ILE OLUYOR..YANI BU ULKEDE OLMAYAN SEYLERLE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rabbim bu şirkete ve yöneticilerimize zeval vermesin.Ağaç veren meyve her zaman taşlanır normal karşılıyorum.Bu büyüme başarısının altında tabiki büyük usta başbakanımızın desteğini kabul etmemek yanlış olur.Allah yardımcıları olsun.Durmak yok büyümeğe devam.selam ve dua ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lufthansa show yapmadan , sadece isini yaparak 2011 yilini 850 milyon euro kar ile kapatsin , showa merakli rize ve esrafinin dahil oldugu cemaat te sadece yorum yaparak vakit gecirsinler , keser doner sap doner , bir gun bu sefahat ta cefa ya doner ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
siz bunlara yazin cemaat vs diye belki bu GURUR verici tablo degisiverir .yoksa cildrirsiniz ve mideye iyi gelmez....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Okumadan , anlamadan yorum yapan rizenin yalaka cemaati bos teneke tingirdarmis , sizlerde anlamadan fazla uflemeyin, kendiniz cok sikinca baska yerlerinizden kacirma yaparsiniz cemaat icinde tikkatli olun usaklar ...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yagci ve yalaka arkadaslara agababalarinin memleketi cayeli'nden kurufasulye....bol bol yesinler gaz cikararak agababalarini iyi yalasinlar..belki bedava bilet veya mudurluk falan kaparlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Airline da pilot olmak için Hv kv.girdim diyen arkadaş bizde girdik F-16 pilotu olduk ama aynı amaç için, istifada ettim ne olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
fosslayan arkadaşlar.. kuru fasulye, nohut gibi bakliyatı bir gece önceden ılık suda bekletin. hem sizin de mideniz yanmaz hem de hava daha temiz olur. (karbon emisyonu vb. açısından).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ufff sıktı artık buradaki yorumcular. ne dertli tasalı kişilermiş. her habere fos. arkadaş sen neiş yaparsın necisin çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy ve yönetimini yaptıkları onca haksızlıklara,hak yemelerine,adaletsizliklerine,binlerce insanı haksız yere işten atmalarına,sürmelerine rağmen hala destekliyorsunuz ya helal olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000