09 Mart 2015, Pazartesi 19:07:36

NEPAL'E 'GÖBEKLİTEPE' İÇİN YENİ EKİP GİDİYOR

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz hafta Nepal'in başkenti Katmandu'ya pistten çıkan Airbus A330 uçağı için yeni ekip ve ekipmanları bugün yola çıkıyor.
  • Buradaki yorumların hepsini okudum ve şu sonuca vardım. İki tarafta birbirine saldırıyor. Fakat yorumlar çok seviyesiz. Bu da şu demek oluyor ki. İki tarafinda seviyesi aynı. Sadece maaş farkı var.
  • Hava Kuvvetlerinde Astsubay bir arkadaşım var. Ona özellikle sordum. Askeri hava trafik Kontrolörü bir Astsubay 2300 lira maaş alıyormuş. İtfaiye Astsubayı da 2300 lira alıyormuş. İstediğiniz Askere sorabilirsiniz. İşte size adalet. Kimse kendini başkasından üstün sanmasın...
  • sevim kos ekip oraya varmis ama onlar nepal nufusuna gecmisler...
  • Teknik kurtarma ekibi diye birseymi var yada varda bizmi bilmiyoruz sen once arff nin anlamini ogren dur ben ogreteyim sana arff ucak kazalarina mudahale eden yani ucak yaniyorsa sonduren ayni zamanda kurtarma yapan canlari ve mallari (hava araclari) kurtaran birimdir herturlu donanima sahiptir en son teknolojik imkanlara sahiptir ornegin kullandigi arac ucak kazalari icin imal edilmiş ozel donanimli 2.5 milyonluk aractir.umarim biraz aydinlanmişinizdir.yada sizin anlayacaginiz sekilde herturlu teknik kurtarmayida yapabilmektedir.
  • Giden arkadaşlara başarılar dileriz, Karla mücadele işini de bizim yaptığımızı sananlarada Allah akıl sağlığı versin.
  • ben bu arff yi teknik kurtarma ekibi sanıyordum ne bileyim itfaiyeci olduklarını, niye gittiniz ki siz oraya ya da hangi akıl gönderdi. ne alaka bu, gerçekten. bu resimde görünen tır kasasında lastik üzerinde olan uçağın burnu görünen... az rezil olduk dünyaya tuzu biberi de bu olur.
  • senden ala devemi olur diyeceğim ama deve hayvanına hürmetim var.
  • Zaten thy önce ahl arff ile yapicakti bu işi ancak thy maddi olarak daha uygun olacağını düşündüğünden hintlilerle anlaştı milli havayolu sirketimizi rezil etti.
  • Babaları öldü arkadaşlar çok görmeyin :-D
  • Thy bizim yerimize hintlilere güvendi ama yapamadılar arff işinde uzman kardeşim bugüne kadar itfaiye hiçbir işten çekinmemiş her işi başarıyla yerine getirmiştir siz düşünün dhmi işletmelerini para ağacı görüpte yatanlar utansın babalarıgörevden alınınca baba diyecek adam arıyorlarşimdi :))))

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz hafta Nepal'in başkenti Katmandu'ya pistten çıkan Airbus A330 uçağı için yeni ekip ve ekipmanları bugün yola çıkıyor.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü sabah saatlerinde İstanbul-Katmandu seferini gerçekleştiren THY'nin JOC tescilli Airbus A330 tipi uçağı, havalimanına inişte pistten çıkmıştı.

Gerekli ekipman olmaması nedeniyle kurtarma çalışmaları Hindistan'dan gelen ekipmanlarla gerçekleştirildi ve yaklaşık 3 günlük çalışmanın ardından 'Göbeklitepe' saplandığı yerden çıkarıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; THY'nin pistten çıkan A330 tipi uçağı, şu anda çıkarıldığı bölgeye yakın bir yerde bekletiliyor. Uçağın hangara çekilebilmesi için 4 kişilik DHMİ ARFF memuru ve yeni ekipmanların bu akşam Nepal'e gönderileceği öğrenildi.

©AirportHaber

NEPAL'E 'GÖBEKLİTEPE' İÇİN YENİ EKİP GİDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

ATC ve ARFF ~ 9 yıl önce
Buradaki yorumların hepsini okudum ve şu sonuca vardım. İki tarafta birbirine saldırıyor. Fakat yorumlar çok seviyesiz. Bu da şu demek oluyor ki. İki tarafinda seviyesi aynı. Sadece maaş farkı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVA KUVVETLERİ ~ 9 yıl önce
Hava Kuvvetlerinde Astsubay bir arkadaşım var. Ona özellikle sordum. Askeri hava trafik Kontrolörü bir Astsubay 2300 lira maaş alıyormuş. İtfaiye Astsubayı da 2300 lira alıyormuş. İstediğiniz Askere sorabilirsiniz. İşte size adalet. Kimse kendini başkasından üstün sanmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
sevim kos ekip oraya varmis ama onlar nepal nufusuna gecmisler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Teknik kurtarma ekibi diye birseymi var yada varda bizmi bilmiyoruz sen once arff nin anlamini ogren dur ben ogreteyim sana arff ucak kazalarina mudahale eden yani ucak yaniyorsa sonduren ayni zamanda kurtarma yapan canlari ve mallari (hava araclari) kurtaran birimdir herturlu donanima sahiptir en son teknolojik imkanlara sahiptir ornegin kullandigi arac ucak kazalari icin imal edilmiş ozel donanimli 2.5 milyonluk aractir.umarim biraz aydinlanmişinizdir.yada sizin anlayacaginiz sekilde herturlu teknik kurtarmayida yapabilmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısparta arff ~ 9 yıl önce
Giden arkadaşlara başarılar dileriz, Karla mücadele işini de bizim yaptığımızı sananlarada Allah akıl sağlığı versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff ~ 9 yıl önce
ben bu arff yi teknik kurtarma ekibi sanıyordum ne bileyim itfaiyeci olduklarını, niye gittiniz ki siz oraya ya da hangi akıl gönderdi. ne alaka bu, gerçekten. bu resimde görünen tır kasasında lastik üzerinde olan uçağın burnu görünen... az rezil olduk dünyaya tuzu biberi de bu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cameltrophy ~ 9 yıl önce
senden ala devemi olur diyeceğim ama deve hayvanına hürmetim var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff ~ 9 yıl önce
Zaten thy önce ahl arff ile yapicakti bu işi ancak thy maddi olarak daha uygun olacağını düşündüğünden hintlilerle anlaştı milli havayolu sirketimizi rezil etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 9 yıl önce
Babaları öldü arkadaşlar çok görmeyin :-D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy bizim yerimize hintlilere güvendi ama yapamadılar arff işinde uzman kardeşim bugüne kadar itfaiye hiçbir işten çekinmemiş her işi başarıyla yerine getirmiştir siz düşünün dhmi işletmelerini para ağacı görüpte yatanlar utansın babalarıgörevden alınınca baba diyecek adam arıyorlarşimdi :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000