27 Ocak 2010, Çarşamba 09:34:26

Müşterilerine THY'den kazandıracaklar

Tivoli Turizm, Türk Hava Yolları (THY)’nın 9-14 Şubat tarihleri arasında, ‘İkinci Kişi 1 Avro’ya uçuyor’ promosyonundan müşterilerini de yararlandıracak...
  • adını vermek istemediğim bir şirketin taklidi

Tivoli Turizm, Türk Hava Yolları (THY)’nın 9-14 Şubat tarihleri arasında, ‘İkinci Kişi 1 Avro’ya uçuyor’ promosyonundan müşterilerini de yararlandıracak. Tivoli Turizm müşterileri, THY ile Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Amerika, Uzakdoğu gibi birçok bölgeye ikinci kişiyi vergiler hariç 1 avroya uçacak. 

Kampanyanın bu ay ortasında başladığını ve projeye yoğun talep aldıklarını kaydeden Tivoli Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, bazı hatlarda uçuşların dolmak üzere olduğunu söyledi. Özellikle, Avrupa ülkelerinin yanı sıra, Amerika, Cape Town ve Bangkok’a yoğun ilginin olduğunu ifade eden Selami Çelebioğlu, “Yurtdışına gidecek her iki kişiden bir kişinin, 1 Euro’ya uçuyor olması yoğun talep gördü. Nitekim, 9 ile 14 Şubat tarihleri arasında; her 2 kişiden 1 kişi, vergileri hariç, 1 Euro’ya uçacaktır. Paket kapsamında, 2 kişinin aynı anda uçup, yine 8 gün içerisinde aynı anda geri dönmesi gerekmektedir” dedi.

Müşterilerine THY'den kazandıracaklar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
adını vermek istemediğim bir şirketin taklidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000