26 Temmuz 2016, Salı 13:59:35

Mogadişu Havalimanı'nda patlama; THY'nin de seferi vardı

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bulunan havalimanında sabah saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Mogadişu'dan THY'nin bugün seferi vardı.
  • Dışardan saldırı olmadığı sürece uçağı patlatmaları imkansız.Ayrıca orda gözen güvenlik var fiziki arama bomba tespit cihazları k9 vs herkes canla baş çalışıyor.Uçağa gelen herşey ve herkes bunlarla aranıyor.tüm yolcuların ve ekibin içi rahat olsun.
  • Google News'da Mogadishu'daki patlamadan sonra THY'nin bos olarak kalktigini yaziyor. Haberlerden biri dogru degil!
  • Benim düşünceme göre artık afrika hatlarının çoğu kapatılacaktır, çünkü fetoşun okulları var diye oralarda actıklarını düşünüyorum. Son durum itibariyle artık uçuş gerekmektedir...
  • Halen ucuruyolar suraya illa can kaybimi yasayalim illa ölelimmi onlem icin hadi anladik ekiplere deger vermiyorsun acimiyorsun bari ucaklarina ve yolcuya dagitacagin tazminata aci
  • Ne olacak böyle bu işlerin sonu nereye varacak. Dünya ne Zaman huzur bulacak. Artık hiç bir yerde huzur kalmadı. Dünya ne Zaman el ele verip gerçekten çok samimi bir işbirliği yaparak bu sorunu insanlık tarihinden tamamıyla ortadan kaldıracak.

Somali'nin Başkenti Mogadişu'da bulunan havalimanında büyük bir patlama meydana geldi.

Patlama sonrasında bölgede şiddetli çatışmanın çıktığı ifade edilirken, çok sayıda yaralı ve ölünün olduğu ifade ediliyor. Görgü tanıklarının ifadesine göre havalimanında büyük ve şiddetli bir patlamanın olduğu ardından silah seslerinin duyulduğu aktarıldı. 

Somali'nin başkenti Mogadişu'daki havalimanından şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Patlama sonrasında havalimanından silah sesleri gelirken, çatışmann devam ettiği belirtildi.

THY SEFERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Türk Hava Yolları'nın (THY) TK689 sefer sayılı Mogadişu-Cibuti-İstanbul seferini yapacak uçağı, Somali'nin başkenti Mogadişu'dan sorunsuz bir şekilde havalandı. Buradan da İstanbul yolcularını alan THY uçağı, İstanbul'a gelmek üzere havalandı.

Mogadişu Havalimanı'nda patlama; THY'nin de seferi vardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

sultanteksas ~ 8 yıl önce
Dışardan saldırı olmadığı sürece uçağı patlatmaları imkansız.Ayrıca orda gözen güvenlik var fiziki arama bomba tespit cihazları k9 vs herkes canla baş çalışıyor.Uçağa gelen herşey ve herkes bunlarla aranıyor.tüm yolcuların ve ekibin içi rahat olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 8 yıl önce
Google News'da Mogadishu'daki patlamadan sonra THY'nin bos olarak kalktigini yaziyor. Haberlerden biri dogru degil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusi ~ 8 yıl önce
Benim düşünceme göre artık afrika hatlarının çoğu kapatılacaktır, çünkü fetoşun okulları var diye oralarda actıklarını düşünüyorum. Son durum itibariyle artık uçuş gerekmektedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinci ~ 8 yıl önce
Halen ucuruyolar suraya illa can kaybimi yasayalim illa ölelimmi onlem icin hadi anladik ekiplere deger vermiyorsun acimiyorsun bari ucaklarina ve yolcuya dagitacagin tazminata aci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardesim ~ 8 yıl önce
Kardesim oraya din ihrac ettik, ogrencileri devlet destekli imam hatip egitimine tabii tutuyoruz, ihtiyac var
K9 ~ 8 yıl önce
Eger oraya ucusunuzu yaptiysaniz guvenliginiz icin yaptiklarimizi gormussunuzdur ucagimiza ve sizlere zarar gelmemesi icin 100 de 100 guvenlik yapiyoruz
Vatansız ~ 8 yıl önce
Ne olacak böyle bu işlerin sonu nereye varacak. Dünya ne Zaman huzur bulacak. Artık hiç bir yerde huzur kalmadı. Dünya ne Zaman el ele verip gerçekten çok samimi bir işbirliği yaparak bu sorunu insanlık tarihinden tamamıyla ortadan kaldıracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abd ~ 8 yıl önce
Abd ortadan kalktığı zaman bitecek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000