22 Nisan 2009, Çarşamba 08:36:57

Microsoft THY'den çok memnun

Üniversite, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve yazılımda etkinliği olan Microsoft iş ortaklarını bir araya getiren merkezde, yenilikçi yazılım projeleri ve çözümleri geliştirilecek...

Microsoft, Ankara'yı yazılım üssü yaparken, Microsoft İcra Kurulu Başkanı Steve Ballmer, Türkiye'nin büyük bir gelişim içinde olduğunu belirterek THY örneğine dikkat çekti.

Ballmer, Microsoft’un İstanbul’daki Türkiye merkezinin Ortadoğu ve Afrika’da 80 ülkeyi yönettiğini ve THY ile de birçok ülkeye çok rahat ulaştıklarını kaydetti.

THY'nin hizmetinden ve kalitesinden hoşnut olduğunu dile geitren Ballmer, THY'yi dünyanın önemli havayolları arasında gösterdi.

Temel Kotil ile görüşmüş

Microsoft İcra Kurulu Başkanı Steve Ballmer temaslarına ilişkin bir soru üzerine de, bu sabah (dün) Türk Telekom yetkilileriyle Türkiye’de bilgi teknolojileri konusunda yaşanılan zorluklar konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile görüştüklerini, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile görüşeceğini ifade etti.

Microsoft THY'den çok memnun

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000