30 Mart 2009, Pazartesi 08:35:14

"Merzifon'dan sefer sayıları sayıları artmalı"

Çavuşoğlu Turizm Satış Müdürü Halit İnaltekin 20 yıldır Çorum ve ilçelerinde Türk Hava Yolları genel satış acentesi olarak iç ve dış hat bilet satışı yaptıklarını 2009 yaz tarifesinin 29 Mart 2009 (dün) tarihinde başladığını belirti.

Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayollarından biri olan Türk Hava Yolları’nın yaygın uçuş ağını 29 Mart 2009 tarihinde başlayacağı yaz tarifesinde de genişletmeyi sürdürdüğünü belirten İnaltekin, yurtdışına 116, yurtiçine 36 olmak üzere toplam 152 noktaya sefer düzenleneceğini kaydetti.

Halit İnaltekin, Merzifon uçuşlarının ise pazartesi, çarşamba, cuma günleri İstanbul’dan Merzifon’a 16.50’da Merzifon’dan İstanbul’a ise 19.10’da hareket edileceğini kaydetti. Çorum sanayici ve işadamlarının yoğun olarak kullandığı Amasya – Merzifon Havaalanı’nda İstanbul uçuşlarının 5’e çıkarılması için çalışma başladığını belirten Halit İnaltekin Merzifon Havaalanındaki İstanbul seferleri sayısının çoğaltılması için büyük bir talep geldiğini hatırlattı. İnaltekin konunun Türk Hava Yolları yönetimine bildirildiğini de ekledi. Amasya – Merzifon Havaalanı’ndan haftada İstanbul’a 3 sefer düzenlediğini, bunun da gelen talebi karşılamadığını belirten Çavuşoğlu Turizm THY  acente yetkilisi “Çorumlu sanayici ve işadamlarımız, sefer sayısının 3’ten 5’e çıkarılmasını istiyor. Şu anda uçak seferlerindeki doluluk oranı yüzde 75’e yakın bir seviyeye ulaştı.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN ÜYELİK KARTI

Çavuşoğlu Turizm Türk Hava Yolları Genel Satış Acentesi Müdürü Halit İnaltekin ücretsiz üyelik kartı olan mycart tanıttı.

Halit İnaltekin, mycart ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Misafirlerimiz özellikle, sıkça seyahat etmeyi planlıyorlarsa artık Çavuşoğlu turizm siz müşterilerimize Mycart avantajlarını sunmaktadır. Acenta müşterilerimiz  Mycart avantajlarından yararlanabilirler.

Ayrıca Acentemizden alacağınız Yurt içi Yurt Dışı tatil Tur ve her türlü Turizm faaliyeti hizmet karşılığı puan biriktireceksiniz bu biriktirdiğiniz puanlardan dilerseniz uçak bileti dilerseniz tatil tur imkânlarından faydalanabilir ve alacağınız hizmette birikmiş puanınızı para olarak hesap eder az para ödemiş olursunuz.

Mycart siz müşterilerimize indirimli seyahat masraflarından tasarruf etmenizi sağlar ve aynı zamanda birçok konuda indirim sunar. www.thybiletcim.com adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Mycart, Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi hava yolları ile yapılan uçuşlarda puan biriktirmenize karşılığı, kendiniz ya da yakınlarınız için, birlikte uçma şartı aranmadan indirimlerden yararlanabilirsiniz Bu işlemi acentemize gelerek ya da 0.364. 224 39 28 no’lu telefonla rezervasyon merkezini arayarak yapabilirsiniz.”

 

"Merzifon'dan sefer sayıları sayıları artmalı"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000