10 Haziran 2009, Çarşamba 08:00:02

Merzifon'dan ek seferler başlayacak

Çavuşoğlu Turizm Türk Hava Yolları Çorum Acentesi Müdürü Halit İnaltekin, Merzifon Havaalanı'nın Çorum için çok önemli olduğunu belirterek THY ile tüm dünyaya uçmanın mümkün olduğunu ve bu ay içinde ek seferlerin başlayacağını dile getirdi.
  • arkadasım sen tofas la mercedesi birmi tutuyosunda merzifonla urfa yı kıyaslıyosun
  • urfada doluluk oranı çok yüksek olmasına rağmen gelmiyorlar merzifona doluluk artınca geleceklermiş urfada doluluk var niye gelmiyorsunuz.

THY yurtiçi ve dışı uçuşları hakkında bir açıklamada bulunarak Çorumluların Türkiye'deki herhangi bir noktaya olduğu gibi İstanbul'dan aktarmalı olarak THY'nin seferi olan dünyanın her noktasına acentelerinden bilet alarak uçabileceğini belirten Halit İnaltekin, yine dünyanın herhangi bir yerinden Merzifon'a gelinebildiğini de hatırlattı.

THY biletlerin acentelerinden veya internet siteden alınabileceğini vurgulayarak doluluk oranlarının artması halinde yeni ek seferlerin de sağlanabileceğini ifade eden İnaltekin, “Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri gerçekleşen İstanbul seferlerine Haziran ayından itibaren Çarşamba gidiş-dönüş, Cuma gidiş ve Pazar gününe de dönüş seferleri eklenmiştir. Doluluk oranı %80’i bulursa ek seferlerin artırılma imkânı da olacak” diye konuştu.

Merzifon'dan ek seferler başlayacak

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasım sen tofas la mercedesi birmi tutuyosunda merzifonla urfa yı kıyaslıyosun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
urfada doluluk oranı çok yüksek olmasına rağmen gelmiyorlar merzifona doluluk artınca geleceklermiş urfada doluluk var niye gelmiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000