17 Mart 2009, Salı 08:25:27

Merzifon'da sefer artışı isteği

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısı dün TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda Türk Hava Yolları'nın Merzifon seferleri de gündeme geldi.
  • Karadeniz Bölgesinde,Sinop,Samsun,Trabzon ve Tokat ucuslari var iken birde Merzifon eklenirse,yakin Havaalanlari bundan zarar görmezmi?Düsünün buna bir OR-GI yi de eklersez,ne kadar avantaj artar!!!!!!Bunun hendikepi ise MILII EKONOMIYE olur.

Çorum TSO Meclis Başkanı Erol Karataş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda faaliyet raporunu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Karaca okudu.

Merzifon Havaalanı konusundaki taleplerin Türk Hava Yolları Müdürü ile görüşüldüğünü belirten Karaca, Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı ve Merzifon Kaymakamı Kazım Tekin’in konuyu görüşmek üzere TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret ettiğini kaydetti. Karaca, ziyarette uçak seferlerinin artırılmasının gündeme alındığını dile getirdi.

TSO tarafından iki ayda bir çıkarılan gazetenin de dergi haline getirileceğini belirten Yakup Karaca, isteyen meclis üyelerinin dergiye ilan verebileceğini söyledi.

TSO Genel Sekreteri Murat Zeybel ise TSO üyelerinin odaya ait borçlarının gecikme zamlarının tamamının silinmesine imkan tanıyan yasanın yürürlüğe girdiğini kaydetti.

Zeybel,  yaptığı açıklamada odaya ait aidat borçlarının tamamının ödenmesi halinde bu borçlara ait gecikme zamlarının silineceğini bu düzenlemeye 2009 yılında (Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitte) üyelerden tahsil edilecek aidatların girmediğini belirtti.

 

Merzifon'da sefer artışı isteği

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Karadeniz Bölgesinde,Sinop,Samsun,Trabzon ve Tokat ucuslari var iken birde Merzifon eklenirse,yakin Havaalanlari bundan zarar görmezmi?Düsünün buna bir OR-GI yi de eklersez,ne kadar avantaj artar!!!!!!Bunun hendikepi ise MILII EKONOMIYE olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000