23 Nisan 2010, Cuma 08:03:16

Medyum Memiş'ten THY'ye övgüler...

Türkiye'nin en ünlü medyumlarından Medyum Memiş Hoca, bugünkü köşe yazısında Türk Hava Yolları'nı öve öve bitiremedi. İşte Memiş Hoca'nın o yazısı...
  • Memişe ne sorucaksın arkadaş sen direk THY nin genel müdürüne sor ha memiş ha kotil :) ikiside imam değil mi :))
  • AİRPORTHABER YETKİLİLERİ .. NE SİZLER BU ŞAHSIN YAZDIKLARINI BİZLERE AKTARIN, NE DE BİZLER YORUM YAPALIM..TEŞEKKÜRLER..
  • Bir de cinlerine soralım onlar ne düşünüyorlar THY hakkında:)
  • Medyum Memiş Bey'in soyadı yok mu? Biz de kendimizi resmi dairelerde Ali oğlu Mehmet diye mi tanıtmaya başlasak? Gidişat o yönde zaten... :( Arapça IATA bileti basılabiliyor mu?
  • yazar hakkındaki görüşlerine katılıyorum.bugünlerde önüne gelen thy hakkında iyi ya da kötü yazı yazıyor.diğerleri de bundan etkilenip yazma isteği duyuyor. ama tencere kapak benzetmene katılmıyorum.iyi ya da kötü bir thy konuşuluyor.eee hani diğer havayollarını öven bir yazı neden olmuyor hiç.bu gazete yazılarını thy zorla yazdırmıyor ya.
  • Thy bizim gözümüz destkeliyorum ama aksaklıklarıda görüyorum.Moskova saahsı hiç kapanmadığı halde 1-2 gun oraya ucus olmadı.Aeroflot ise ful gidip geldi.bunuda göz önüne alın.Ayrıca Bulut tepemizde olsaydı görürdüm ben o zaman THY yi
  • nereden mezun,eğitimi ne? her thy yi öveni buraya haber yapmak gibi bir göreviniz mi var?
  • THY nı başka bir zaten bu kadar övmez. YAzara bak havayoluna bak. Tencere ve kapak
  • sayın medyum memiiş köşe yazarlıgı yapabilir gazeteci filan lakin hoca nasıl oluyor ne hocası olmuyor beyler

İzlanda'da, patlayan yanardağın oluşturduğu kül bulutları yüzünden iptal olan uçak seferleri, Avrupa'da birçok ülkede büyük sorunlar yaratır, milyonlarca insan perişan olurken, Türkiye, bu sorunu büyük bir başarı ile atlatıyor. Türk Hava Yolları, Avrupa'daki birçok havayolundan çok daha başarılı bir performans gösteriyor. THY, başta İstanbul'dan olmak üzere birçok ilden Avrupa'ya yapacağı 485 seferi zorunlu olarak iptal etti ama yolcularını perişan etmedi. Avrupalılar başarımızı teslim edecekler ama, utanıyorlar.

Seferber oldular

Atatürk Havalimanı'nda bekleyen binlerce yolcunun uçmaması nedeniyle, THY ve Meydan Müdürlüğü, yolcuların dinlenmesi için dış hatlar terminali geliş katında kullanılmayan ofisleri kullanıma açtı. Yolculara battaniye, yastık, yiyecek ve çay ikramı sabahlara kadar sürdü. Uçuşları iptal edilen bazı Münih yolcularının karayoluna yöneldiğini gören THY ilgilileri turizm şirketleri ile temas kurarak, uluslar arası yolcu taşımacılık lisansı olan firmalara ait yüzlerce otobüs temin etti. Yolcular, sigortalı olarak ülkerine gönderildi.

Çözüm üretiyoruz

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İzlanda'daki yanardağ patlamasıyla birçok Avrupa uçuşunun iptal edilmesinin, turizme herhangi bir etkisi olmayacağını söyledi. THY ile turizm firmalarının olaydansonra gösterdikleri çalışmanın, Avrupa ülkelerine kıyasla başarılı olduğunu belirten Ulusoy, ''Türk insanının gösterdiği performans, doğal afetlerde de kimseyle kıyaslanmıyor.'' dedi. Sevgili okuyucularım biz işte böyleyiz. Avrupa ülkeleri ne yapacağını düşünürken, biz çözümleri peş peşe buluyoruz.

Bizim hasletimiz

Şimdi size Türk insanının bir başka hasletini anlatacağım. Bir başka ülkenin insanı böyle bir şey yapar mı diye sormayacağım çünkü yapmaz. Onlar kuruşun hesabını yapar, biz ise insanlığa yakışanı yaparız. Alanya'ya tatile gelen yüzlerce turist kül felaketinden dolayı, tatil süreleri bittiği halde otellerde mahsur kaldı. Bizim turizmciler ne yapıyor biliyor musunuz? Ülkelerine dönemeyen müşterilerini ücretsiz misafir ediyor, yediriyor, içiriyor ve tek kuruş almıyor. İşte insanlık bu. Bu turistler döndüklerinde inşallah bunları anlatırlar.

Medyum Memiş HOCA
GÜNEŞ

 

Medyum Memiş'ten THY'ye övgüler...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Memişe ne sorucaksın arkadaş sen direk THY nin genel müdürüne sor ha memiş ha kotil :) ikiside imam değil mi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AİRPORTHABER YETKİLİLERİ .. NE SİZLER BU ŞAHSIN YAZDIKLARINI BİZLERE AKTARIN, NE DE BİZLER YORUM YAPALIM..TEŞEKKÜRLER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir de cinlerine soralım onlar ne düşünüyorlar THY hakkında:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Medyum Memiş Bey'in soyadı yok mu? Biz de kendimizi resmi dairelerde Ali oğlu Mehmet diye mi tanıtmaya başlasak? Gidişat o yönde zaten... :( Arapça IATA bileti basılabiliyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazar hakkındaki görüşlerine katılıyorum.bugünlerde önüne gelen thy hakkında iyi ya da kötü yazı yazıyor.diğerleri de bundan etkilenip yazma isteği duyuyor. ama tencere kapak benzetmene katılmıyorum.iyi ya da kötü bir thy konuşuluyor.eee hani diğer havayollarını öven bir yazı neden olmuyor hiç.bu gazete yazılarını thy zorla yazdırmıyor ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy bizim gözümüz destkeliyorum ama aksaklıklarıda görüyorum.Moskova saahsı hiç kapanmadığı halde 1-2 gun oraya ucus olmadı.Aeroflot ise ful gidip geldi.bunuda göz önüne alın.Ayrıca Bulut tepemizde olsaydı görürdüm ben o zaman THY yi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nereden mezun,eğitimi ne? her thy yi öveni buraya haber yapmak gibi bir göreviniz mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nı başka bir zaten bu kadar övmez. YAzara bak havayoluna bak. Tencere ve kapak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın medyum memiiş köşe yazarlıgı yapabilir gazeteci filan lakin hoca nasıl oluyor ne hocası olmuyor beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000