26 Haziran 2009, Cuma 11:40:45

MEDYANIN TAKLA ATTIRMA HASTALIĞI

Her zaman olduğu gibi gündemi yine AirportHaber belirledi. THY’de görev yapan genç teknisyenin ölüm haberini ilk olarak AirportHaber verdi, bütün medya haberi kaynak kullanmadan sayfalarına taşıdı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Katılıyorum.

Dünyanın bir ucunda da olsa AirportHaber, havacılıkla ilgili her gelişmeyi okuyucularına aktarmayı sürdürüyor. İşte bunun son örneği de genç THY teknisyeninin ölüm haberiydi.

Tayland’daki Phuket Adası’nda geçirdiği tatil sırasında boğularak can veren Deniz Çoban’ın kara haberini de ilk duyan ve kamuoyuna ilk duyuran yine AirportHaber oldu. Çoban’ın 12 yıldır görev yaptığı THY’den de önce haber, AirportHaber’e ulaştı.

 

Haberin sitemizde yer almasından kısa süre sonra diğer medya temsilcileri harekete geçti ve ‘takla attırmak’ diye tabir ettiğimiz olayı yaparak haberde birkaç küçük değişiklik yaparak kullandılar. Hatta haberi kullananlar arasında devletin resmi kurumu Anadolu Ajansı da vardı.

 

Bu emeğe saygısızlığın ilk ve son olmadığını biliyoruz ve AirportHaber olarak diyoruz ki, “Özel haberler yayın organlarının özel emek vererek ortaya çıkardıkları haberlerdir. Bu haberleri kaynak göstermeden kullanmak ise emeğe saygısızlıktır. Herkesi emeğe saygı göstermeye davet ediyoruz.”

AIRPORTHABER

MEDYANIN TAKLA ATTIRMA HASTALIĞI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000