27 Kasım 2013, Çarşamba 09:27:37

MANCHESTER UNITED UÇAĞI BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI!

Bir dönem Türk Hava Yolları'nın da sponsorluk yaptığı İngiliz futbol takımı Mancherster United'ı taşıyan uçak büyük tehlike atlattı.
  • Canımızı kimlere emanet ediyoruz böyle ? Wayne Rooney. To whom we do entrust our lives?!! Wayne Rooney
  • Arkadaşım bu nasıl bi haber haberin içinde thy nin ismi geçiyor manu nun şu an ki sponsoru olan ve olaya sebebiyet veren şirket aeroflot un adı geçmiyor. Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
  • 400 metre demek 1300feet ve pist basina yaklasik 5 mil demek. 2.5 dakika kala inise.Bunun neresi facia. 100 200 feet olsa tamam derim. Pilot nsa pas gecmis hem de gayet uygun bir zamanda...
  • God bless you...!!!

İngilizlerin dünyaca ünlü futbol takımı Manchaster United'lı futbolcuları taşıyan uçak büyük tehlike atlattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün Bayer Leverkusen ile karşılaşacak olan Manchester United'ı Almanya'ya götüren Monarch Havayolları'na ait uçağın pilotlarının Köln Havalimanı'na inişi sırasında pistte bulunan başka bir uçağı son anda fart etmesiyle olası bir facianın eşiğinden dönüldü.

Manchester United futbol takımını taşıyan Monarch Havayolları'nın A321 tipi yolcu uçağı, Köln Konrad Adenauer Havalimanı'na piste teker koymasına yalnızca 400 metre kala pilotların pas geçtiği öğrenildi.

Uçak pas geçtikten yaklaşık 10 dakika sonra güvenli bir şekilde inişini gerçekleştirirken, Manchester United'ın kaptanlarından Rio Ferdinand yaşanan olayı Twitter hesabından duyurdu. Ferdinand, "Almanya'ya indik... Ancak... o zorlu inişin ardından ancak toparlanabildim..." dedi.

İngiliz basını yaşanan olayı, 1958'de Machester United futbol takımını taşıyan uçağın Belgrad'dan Londra'ya Münih aktarmalı olarak giderkeb düşmesi sonucu 8 futbolcunun hayatını kaybettiği ve tarihe "Münih Faciası" olarak geçen korkunç kazayı akıllara getirdiğini duyurdu.

MANCHESTER UNITED UÇAĞI BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Wayne Rooney ~ 10 yıl önce
Canımızı kimlere emanet ediyoruz böyle ? Wayne Rooney. To whom we do entrust our lives?!! Wayne Rooney

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerasus ~ 10 yıl önce
Arkadaşım bu nasıl bi haber haberin içinde thy nin ismi geçiyor manu nun şu an ki sponsoru olan ve olaya sebebiyet veren şirket aeroflot un adı geçmiyor. Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çamur ~ 10 yıl önce
karalama işini seven arkadaşlar bunlar , çamur at izi kalsın diyen kişiler.
400 metre ~ 10 yıl önce
400 metre demek 1300feet ve pist basina yaklasik 5 mil demek. 2.5 dakika kala inise.Bunun neresi facia. 100 200 feet olsa tamam derim. Pilot nsa pas gecmis hem de gayet uygun bir zamanda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
400 ~ 10 yıl önce
Nerenle okuyorsun hemşerim.400 metre yükseklik demiyor ,piste teker koymasına 400 metre diyor. mesafeden söz ediyor irtifadan değil.
Get Well ~ 10 yıl önce
God bless you...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000