01 Nisan 2011, Cuma 17:44:26

MAĞDUR YOLCULARI MEMLEKETLERİNE GÖTÜRECEK

Libya’daki iç çatışmalardan kaçan ancak paraları olmadığı için Atatürk Havalimanı’nda mahsur kalan 21 vatandaşa İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile THY sahip çıktı
  • Madur insanların fotoğrafını yayınlamak şık olmamış. Habercilikle havacılık arasında bağ kurun. Havacılık nezaket ve inceliğin mesleğidir. Etik kuralları vardır. İncinebileceği düşünülen insanlara pozitif ayrımcılık yapılır. Mesela; yerlerine yerleşmeleri esnasında diğer yolcularımızın sızlanmalarından üzülmesinler diye wheelchair'li yolcularımızı daha önce uçağa alırız. Uyumuyorsunuz değil mi, demek yerine kaptanım ne içersiniz diye sorarız. İşte empati buradadır.
  • Haberin en büyük ispatı ve kaynagı fotograftır, resimdir. Bu haberciliğin vazgeçilmez en büyük öğesidir ! Gazeteci olsaydın bilirdin bunu...
  • Pegasusa gitselerdi tunustan geldikleri paraya memlekete giderlerdi, thy ve belediyeye tebrikler
  • Sayin KADIR TOPBAS Artvin,liler Sizden Gurur Duyuyor....
  • bravo....
  • iBB ve THY teşekkürler ikislde kendilerine TC ye yakışanı yapmışlar Allah razı olsun
  • resim koymanın ne gereği varki
Libya’daki iç çatışmalardan kaçan ancak paraları olmadığı için Atatürk Havalimanı’nda mahsur kalan 21 vatandaşa İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile THY sahip çıktı.

THY’nin tahsis ettiği TK 3998 sefer sayılı özel uçakla gece 03.20'de İstanbul'a gelen 168 Türk arasında bulunan 21 kişi paraları olmadığı için memleketlerine gidemeyince Atatürk Havalimanı'nda mahsur kaldı.

Dış Hatlar terminalinde yaklaşık 15 saat beklemek zorunda kalan mağdurlarla ilgili, sabah saatlerinden itibaren yapılan haberler İBB ve THY'yi harekete geçirdi. Başkan Kadir Topbaş’ın talimatı üzerine havalimanına gelen görevliler, vatandaşları, bugün İstanbul’da konaklamalarını yarın da THY aracılığıyla memleketlerine gitmelerini istedi. Ancak Libya’dan gelen Türk vatandaşları yarını beklemek istemeden biran evvel yakınlarına kavuşmak istediklerini dile getirdi.

Aralarında çocukların da bulunduğu Hatay, Ordu ve Kayseri'li 21 kişi bugün THY‘nin ücretsiz kestiği biletlerle memleketlerine gönderileceği belirtildi.


MAĞDUR YOLCULARI MEMLEKETLERİNE GÖTÜRECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Madur insanların fotoğrafını yayınlamak şık olmamış. Habercilikle havacılık arasında bağ kurun. Havacılık nezaket ve inceliğin mesleğidir. Etik kuralları vardır. İncinebileceği düşünülen insanlara pozitif ayrımcılık yapılır. Mesela; yerlerine yerleşmeleri esnasında diğer yolcularımızın sızlanmalarından üzülmesinler diye wheelchair'li yolcularımızı daha önce uçağa alırız. Uyumuyorsunuz değil mi, demek yerine kaptanım ne içersiniz diye sorarız. İşte empati buradadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberin en büyük ispatı ve kaynagı fotograftır, resimdir. Bu haberciliğin vazgeçilmez en büyük öğesidir ! Gazeteci olsaydın bilirdin bunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasusa gitselerdi tunustan geldikleri paraya memlekete giderlerdi, thy ve belediyeye tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin KADIR TOPBAS Artvin,liler Sizden Gurur Duyuyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bravo....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iBB ve THY teşekkürler ikislde kendilerine TC ye yakışanı yapmışlar Allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
resim koymanın ne gereği varki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000