08 Mart 2014, Cumartesi 07:22:59

LUFTHANSA'DAN THY'YE KARŞI KOLTUK ATAĞI

Filosunu hızla büyüterek küresel güç haline gelen THY, dev firmaları korkutmaya başladı. Alman devi Lufthansa yolcularını THY'ye kaptırmamak için yatırım atağına kalktı. Şirket koltuklarının konforunu artıracak.
  • Guzel konu, TK ucak koltuklari bazi ucaklarda cok kitu, ornegin JPY, JMH business, jlk, JLJ rezalet, adam business kolduk aliyor kolruk rezalet, lufthansa iyi yerden. uracak demektir
  • Bu EASA dayatmasıyla 10 sene sonra Türkiye de çalışabilecek Türk uçak teknisyeni kalmicak adamlar bunu hesaplamıştır çoktan.zaten dünyanın birçok ülkesinde teknik hizmet veriyorlar.nolocakki Türkiye de de verirler olur biter.haa thy kim lufthansa kim biraz mantıklı olun neyin kıyaslaması bu.thy nin part 147 si boşunamı alındı bide bu yönden düşünün.artık ;mutlak adaletmi , izafi adaletmi, ilahi adaletmi bunu thy yöneticileri belirlesin onlar daha iyi anlar tabikii.....
  • THY milli gururumuz. Büyüyor, ağını genişletiyor, falan. Iyi güzel, ama gerçekleri de görün: 1. Lufthansa sadece THY'ye yolcu kaptırmamak için koltuk mu geliştirecek? Azıcık mantıklı düşünen biri buna inanmaz. Bu koltukla olmaz. Daha farklı bir konsept değişikliği gerekir böyle bir yorum yapabilmek için. Ne bileyim, uçakta kebap, Türk yemekleri, vs. Gerisini siz düşünün. 2. Birileri Lufthansa'yı geçtik diyorlar. Bu da maalesef doğru değil. Inşallah o günleri de göreceğiz. Ama Lufthansa'yı geçmek 3 kez Avrupa'nın en iyisi olmak, ve dünyanın en çok ülkesine hat açmakla olmuyor. Lufthansa'yı biraz araştıran bilir ki: LH 800 uçakla en az 3 ülkede 100% hisseyle sahip olduğu bayrak taşıyıcı havayolu şirketleri (LH, Austrian, Swiss) ile çok başarılı operasyonlar yapıyor. Bunun dışında Lufthansa teknik hem Avrupa'da hem Asya'da ciddi bir pazar payına sahip. Ayrıca daha başka ortaklıkları ve şirketleri var. Ayrıca filosundaki uçakların yarısından fazlası kendi öz malıdır. Maalesef THYnin 10 tane kendi malı uçağı yok!!! Inşallah günün birinde Lufthansa'yı geçeceğiz! Ama bunu başara bilmemiz icin rakibimizi biraz daha iyi tanımamız gerekir!!!!!
  • Havacılık sektöründe yeniliklere imza atarak tarihe geçilir.Lufthansa´da bunu çok başarılı bir şekilde yapan havayolu.Thy korkusuymuş hikaye bunlar.
  • thyeden 4 kat daha büyük bir şirket sırf thy ye inat için değiştiriyordur kesin. tek rakibi thy ya. ewt rakipler ama. thyeyi de bu kadar abartmayalım b.
  • Ne diyong agbey yaaaaa....ne metrosu, ne görüsmesi ????? Artik LuftHANZO su gercegi kabul etmeli : TK : 1 LH : 0 !!! Siz millet olarak almanyada yasayan, hatta tüm dünyadaki insanlari hor görün, ukalaniginzdan asla ödün vermeyin ondan sonrada "bize ne oldu" deyin. Gecin bunlari !!! Tekniginizin SÜPER, bu tartismasiz ama maalesef insanliginiz tam tersi !!!! O üstün irk muhabettinizi 2. bir adolf gelene kadar unutun ve dogrudan cöpe atin. Her isinize gelmeyen konuyuda "DÜSÜNCE ÖZGÜRLÜGÜ" diye gecistirmeyin. Dünyadaki 7 Milyar insanin sadece 85 milyonu alman !! Siz BER`i acana kadar Istanbulda degil 3. havalimani 13. havalimani bile acilir !!!
  • Lufthansa bir Emirates(british blood) iki kim ne yaparsa yapsın bunu değiştiremez heleki köle düzeni padişahlık(koltuk) sistemiyle i m k a n s ı z .

Hızla büyüyen Türk Hava Yolları (THY), Avrupa'nın dev firmalarının korkulu rüyası olmaya başladı. Alman Lufthansa da havada en önemli rakiplerinden biri olan THY'ye yolcu kaptırmamak için 100 uzak mesafe uçağının konforunu artırmak üzere kolları sıvadı. Uçaklarda "Premium Economy" adı verilen yeni bir kategori oluşturulacak. Uçaklardaki 3 bin 600 koltuk daha geniş ve konforlu hale getirilecek. Şirket böylece üç olan konfor sınıfını dörde çıkaracak.

NEDEN İSTEMEYELİM?

ITB Berlin Turizm Fuarı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Lufthansa Havayolları Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve Asya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer, Almanlar'ın THY'nin büyümesini istemediği yönündeki iddialarla ilgili şunları söyledi: "Rekabet içinde olan şirketler birbirlerine 'büyüyebilir miyiz' diye sormaz. Bizimle rekabet ortamında olan THY'nin büyümesini neden istemeyelim ki?"

MERKEL KARAR VERMEZ

Schaeffer, Türkiye'yi dünyada önemli bir kavşak haline getirecek 3'üncü Havalimanı'yla ilgili ise şunları söyledi: "Almanlar neden İstanbul'da yeni bir havalimanının yapılmasına karşı çıksın, anlamıyorum. Daha önce Angela Merkel ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında havalimanıyla ilgili görüşmeler olmuştu. Alman hükümetinin Lufthansa'da hissesi yok. Evet Sayın Merkel fikir sunabilir ama kararı biz veririz."

HAT SAYISI ARTACAK

Carsten Schaeffer, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ek uçuşlar yapmak için görüşmelerin sürdüğü bilgisini verdi. Schaeffer, İstanbul'daki iş merkezlerinin Avrupa Yakası'nda bulunduğunu ancak Anadolu Yakası'ndaki yolculara ulaşmak için bu havalimanını kullanmak istediklerini belirtti. Scheffer, "Atatürk Havalimanı şehir içinde olduğu için büyüyemiyor. İstanbul'a sefer sayısını artırmak için Sabiha Gökçen Havalimanı yetkilileriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu bölge bizim için önemli. Havalimanına gerekli metro ağı gibi ulaşım kolaylıkları sağlandığında buradan uçuş yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu. (Sabah)

LUFTHANSA'DAN THY'YE KARŞI KOLTUK ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Guzel ~ 10 yıl önce
Guzel konu, TK ucak koltuklari bazi ucaklarda cok kitu, ornegin JPY, JMH business, jlk, JLJ rezalet, adam business kolduk aliyor kolruk rezalet, lufthansa iyi yerden. uracak demektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu EASA dayatmasıyla 10 sene sonra Türkiye de çalışabilecek Türk uçak teknisyeni kalmicak adamlar bunu hesaplamıştır çoktan.zaten dünyanın birçok ülkesinde teknik hizmet veriyorlar.nolocakki Türkiye de de verirler olur biter.haa thy kim lufthansa kim biraz mantıklı olun neyin kıyaslaması bu.thy nin part 147 si boşunamı alındı bide bu yönden düşünün.artık ;mutlak adaletmi , izafi adaletmi, ilahi adaletmi bunu thy yöneticileri belirlesin onlar daha iyi anlar tabikii.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY milli gururumuz. Büyüyor, ağını genişletiyor, falan. Iyi güzel, ama gerçekleri de görün: 1. Lufthansa sadece THY'ye yolcu kaptırmamak için koltuk mu geliştirecek? Azıcık mantıklı düşünen biri buna inanmaz. Bu koltukla olmaz. Daha farklı bir konsept değişikliği gerekir böyle bir yorum yapabilmek için. Ne bileyim, uçakta kebap, Türk yemekleri, vs. Gerisini siz düşünün. 2. Birileri Lufthansa'yı geçtik diyorlar. Bu da maalesef doğru değil. Inşallah o günleri de göreceğiz. Ama Lufthansa'yı geçmek 3 kez Avrupa'nın en iyisi olmak, ve dünyanın en çok ülkesine hat açmakla olmuyor. Lufthansa'yı biraz araştıran bilir ki: LH 800 uçakla en az 3 ülkede 100% hisseyle sahip olduğu bayrak taşıyıcı havayolu şirketleri (LH, Austrian, Swiss) ile çok başarılı operasyonlar yapıyor. Bunun dışında Lufthansa teknik hem Avrupa'da hem Asya'da ciddi bir pazar payına sahip. Ayrıca daha başka ortaklıkları ve şirketleri var. Ayrıca filosundaki uçakların yarısından fazlası kendi öz malıdır. Maalesef THYnin 10 tane kendi malı uçağı yok!!! Inşallah günün birinde Lufthansa'yı geçeceğiz! Ama bunu başara bilmemiz icin rakibimizi biraz daha iyi tanımamız gerekir!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Bayraktar ~ 10 yıl önce
Havacılık sektöründe yeniliklere imza atarak tarihe geçilir.Lufthansa´da bunu çok başarılı bir şekilde yapan havayolu.Thy korkusuymuş hikaye bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habere bak ~ 10 yıl önce
thyeden 4 kat daha büyük bir şirket sırf thy ye inat için değiştiriyordur kesin. tek rakibi thy ya. ewt rakipler ama. thyeyi de bu kadar abartmayalım b.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜSKUDAR.... ~ 10 yıl önce
Ne diyong agbey yaaaaa....ne metrosu, ne görüsmesi ????? Artik LuftHANZO su gercegi kabul etmeli : TK : 1 LH : 0 !!! Siz millet olarak almanyada yasayan, hatta tüm dünyadaki insanlari hor görün, ukalaniginzdan asla ödün vermeyin ondan sonrada "bize ne oldu" deyin. Gecin bunlari !!! Tekniginizin SÜPER, bu tartismasiz ama maalesef insanliginiz tam tersi !!!! O üstün irk muhabettinizi 2. bir adolf gelene kadar unutun ve dogrudan cöpe atin. Her isinize gelmeyen konuyuda "DÜSÜNCE ÖZGÜRLÜGÜ" diye gecistirmeyin. Dünyadaki 7 Milyar insanin sadece 85 milyonu alman !! Siz BER`i acana kadar Istanbulda degil 3. havalimani 13. havalimani bile acilir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Luftwaffe ~ 10 yıl önce
Lufthansa bir Emirates(british blood) iki kim ne yaparsa yapsın bunu değiştiremez heleki köle düzeni padişahlık(koltuk) sistemiyle i m k a n s ı z .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
hocam Emirates bir kaç yılında lufthansayı çok rahat bir şekilde geçecektir ki lufthansa şuan birinci değildir ama bizimkiler bunların yanına dahi yaklaşamaz uzun süre.
Luftwaffe ~ 10 yıl önce
Evet biliyorum Emirates'in dünyanın en iyisi olduğunu İngilizler yönetim kadrolarında sadece Arap sermayesi var aslında İngiliz havayolları gibi sonuçta beyin onlar ama bu durum Araplara büyük prestij getiriyor Lufthansa ise ben yapısını ve çalışan portföyünü çok iyi bildiğim için birinci sıraya koydum Emirates bir başka ancak Lufthansa bambaşka buarada yorumu beğenmeyen yurtaşlarıma ve Thy çalışanlarına selam ederim empati kuruyorum biliyorum adetten olduğunu böyle yorum yapanların kıskanç ve kindar insanlar olduğunu düşünüyorlar lakin temin ederim gerçekler bunlar zaten bunun için çok çok iyiler bu şirketler saygılar..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000