26 Kasım 2013, Salı 21:08:06

LUFTHANSA'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Türk Hava Yolları İle Lufthansa arasındaki mil probleminin hemen ardından Lufthansa şimdi de Mart 2014'ten itibaren THY ile ortak uçuşları durdurma kararı aldığını açıkladı. Lufthansa bu karara gerekçe olarak ticari koşulları gösterdi.
  • mercedes..bmw..bayer gibi sirketler THY ile ucuyor.LH aglamasinda kim aglasin?
  • Bu olaylar ilk basta önemsiz gibi görünebilir.Fakat hiç bir şirkette yenilmez deyildir.iki şirket arasında kılıclar cekıldıyse bu isten saglam darbe yıyecek bır sirket veya şirketler olabilir.gecensene kac tane havayolu sirketi gülerek tarih oldu.Havacılık kolay deyıl.ekonomın bozulursa zannetmekı Thy bana arka cıkar.Eger boyle bır durum olursa sadece törenin yapılır ve hatıra olursun.
  • Bayrak taşıyıcı havayolu olarak hiçbir havayolu , kendi ülkesinden yapılan uçuşlarda %50-60 ın üzerinde bir payla uçmaz . THY nin Türkiye çıkışlı uçuşlardaki payı ise %80 in üzerinde .. Bu bir başarı değil , açgözlülükle saldırma ve rakipleri her anlamda ezmeye çalışarak dominant olma isteğidir .. Rakiplere saygısız , acentelere saygısız , satış kanallarına saygısız, her alanda Dominant olmak isteyen ve olduğunu zanneden bir havayolu THY .Hiçbir havayolu bir anda dünyanın en büyüğü olamaz . Devlet destekli şişirilen imaj , stratejik amaçlı ve sadece uçmuş olmak için uçulan hatlar .. İçi boş ve kar ettiğinden bile emin olunmayan bir havayolu, takunyacılarla doldurulmuş bir kadro .. Bir taraftan süregelen Grevler , teknik anlamda işten anlamayan personel .. Sonuç olarak sen rakibe saygı duymazsan rakip de sana duymaz . THY bu tavırları ile , tıpkı dışişlerinde izlenen politikalar gibi , herkesle düşman ve herkesi karşısına almaya kararlı .. Hükümet biter , THY düşüşe geçer . nokta .
  • Lufthansa staralliance dan da cıkartacak thy yı...
  • Haydi hayırlı traşlar
  • Tk eğer gerçekten lufthansaya bağlı olmakdan çıkıp ona rakip oluyorsa star alliance ittifakınıda değerlendirmesi gerekir özellikle one world'ün son us airways-american airlines birleşmesi ve qatarı ittifakına almasıyla birlikte gayet yararlı olabilir o zaman esas darbe ve win-win durumunun ne demek olduğunu daha iyi görebilirler sanırım.50 milyona yaklaşan potansiyelle tk nın dizginlerini tutmak zor olacak gibi lh için.
  • Lufthansa'nın bu yaptığına karşılık, THY derhal, Mart ayını beklemeden, andlaşmayı fesh etsin. Anlıyacağı lisandan konuşsun. Lufthansa ve Lufthansa'ya bağlı tüm şirketlerinde aynı sömürü sistemi hakimdir. Çıkarları bittiği anda Hiçbir sözleşmeye sadık kalmazlar. Daima uyguladıkları bir yöntemdir,
  • Lh' ın yaptığı ahlaksızlık. THY nin geliri 6 milyar $ lh ın geliri 30milyar $ 5 katı gibi büyük bir rakam şimdiden pazar elimden gidiyor diye ağlarsa bunlar yarın Thy nin itibarını zedelemek için almanyada uçağımızı bile düşürürler.
  • zaten saçma bir uygulamaydı.çok eskilerden beri vardı bu ama thy çok değişti son on yılda gelişti büyüdü buda gereksizleşti.yeni şeyler yaratmak lazım devamlı üretmek lazım boş durmadan almanyada thy iyi yolda..
  • THY ' nin başında tüm dünyanın hakkında övgü ile bahsettiği Sayın Genel Müdürümüz Doç. Dr. Temel Kotil olduktan sonra. Lufthansa THY önünde diz çökmeye mahkumdur ve olacaktırda. Günümüzde Kalite konuşur ve gerçek susar. O kadar basit. Sayın Hocam biz yolumuza devam edelim. LH ya boyun eğmeyelim. Zaten şunun şurasında 10 yıl kaldı. Sonra THY ile ver elini tüm dünya. Tüm okurlara saygılar.

Luftansa, ocak ayından itibaren ortağı THY ile seyahat eden müşterilerinin hesabına düşen millerin sadece dörtte birini kabul edebileceklerini duyurmasının ardından bu kez de gözden geçirileceğini açıkladığı ortak uçuşlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Lufthansa Reuters'a yaptığı açıklamada, Mart 2014 tarihinden geçerli olmak üzere THY ve Lufthansa arasındaki ortak uçuş (code-share) anlaşmasının iptal edileceğini söyledi.

Lufthansa grup sözcüsü, "Ortak uçuş anlaşmaları iş ortaklarıyla normalde kazan -kazan durumunun söz konusu olduğu hallerde yapılır. Bu anlaşmalar her iki tarafın da yararına olur, örneğin satışların artması gibi. Eğer böyle bir durum söz konusu olmuyorsa tekrar gözden geçirilmesi ve uyarlanması gerekir, şu anda bizim yaptığımız da bu" dedi.

LUFTHANSA'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

garip LH ~ 10 yıl önce
mercedes..bmw..bayer gibi sirketler THY ile ucuyor.LH aglamasinda kim aglasin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haberci ~ 10 yıl önce
Bu olaylar ilk basta önemsiz gibi görünebilir.Fakat hiç bir şirkette yenilmez deyildir.iki şirket arasında kılıclar cekıldıyse bu isten saglam darbe yıyecek bır sirket veya şirketler olabilir.gecensene kac tane havayolu sirketi gülerek tarih oldu.Havacılık kolay deyıl.ekonomın bozulursa zannetmekı Thy bana arka cıkar.Eger boyle bır durum olursa sadece törenin yapılır ve hatıra olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tdk ~ 10 yıl önce
deyil ne yaa turkce ogrenin once kedi canınızı sizin
normal ~ 10 yıl önce
Bayrak taşıyıcı havayolu olarak hiçbir havayolu , kendi ülkesinden yapılan uçuşlarda %50-60 ın üzerinde bir payla uçmaz . THY nin Türkiye çıkışlı uçuşlardaki payı ise %80 in üzerinde .. Bu bir başarı değil , açgözlülükle saldırma ve rakipleri her anlamda ezmeye çalışarak dominant olma isteğidir .. Rakiplere saygısız , acentelere saygısız , satış kanallarına saygısız, her alanda Dominant olmak isteyen ve olduğunu zanneden bir havayolu THY .Hiçbir havayolu bir anda dünyanın en büyüğü olamaz . Devlet destekli şişirilen imaj , stratejik amaçlı ve sadece uçmuş olmak için uçulan hatlar .. İçi boş ve kar ettiğinden bile emin olunmayan bir havayolu, takunyacılarla doldurulmuş bir kadro .. Bir taraftan süregelen Grevler , teknik anlamda işten anlamayan personel .. Sonuç olarak sen rakibe saygı duymazsan rakip de sana duymaz . THY bu tavırları ile , tıpkı dışişlerinde izlenen politikalar gibi , herkesle düşman ve herkesi karşısına almaya kararlı .. Hükümet biter , THY düşüşe geçer . nokta .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alone ~ 10 yıl önce
Bu durum(hükümetin bitmesi ve thy'nin düşüşe geçmesi) seni çok memnun eder anlaşılan.
aviator ~ 10 yıl önce
Herkes kendinde olmayan sifati varmis gibi kullanmaya meyillidir,senin anormal oldugun da rumuzundan ve fikirlerinden belli,virgul
. ~ 10 yıl önce
Lufthansa staralliance dan da cıkartacak thy yı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH Traş ~ 10 yıl önce
Haydi hayırlı traşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 10 yıl önce
Tk eğer gerçekten lufthansaya bağlı olmakdan çıkıp ona rakip oluyorsa star alliance ittifakınıda değerlendirmesi gerekir özellikle one world'ün son us airways-american airlines birleşmesi ve qatarı ittifakına almasıyla birlikte gayet yararlı olabilir o zaman esas darbe ve win-win durumunun ne demek olduğunu daha iyi görebilirler sanırım.50 milyona yaklaşan potansiyelle tk nın dizginlerini tutmak zor olacak gibi lh için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlıyacağı lisan ~ 10 yıl önce
Lufthansa'nın bu yaptığına karşılık, THY derhal, Mart ayını beklemeden, andlaşmayı fesh etsin. Anlıyacağı lisandan konuşsun. Lufthansa ve Lufthansa'ya bağlı tüm şirketlerinde aynı sömürü sistemi hakimdir. Çıkarları bittiği anda Hiçbir sözleşmeye sadık kalmazlar. Daima uyguladıkları bir yöntemdir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lh' ın yaptığı ahlaksızlık. THY nin geliri 6 milyar $ lh ın geliri 30milyar $ 5 katı gibi büyük bir rakam şimdiden pazar elimden gidiyor diye ağlarsa bunlar yarın Thy nin itibarını zedelemek için almanyada uçağımızı bile düşürürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
zaten saçma bir uygulamaydı.çok eskilerden beri vardı bu ama thy çok değişti son on yılda gelişti büyüdü buda gereksizleşti.yeni şeyler yaratmak lazım devamlı üretmek lazım boş durmadan almanyada thy iyi yolda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY ' nin başında tüm dünyanın hakkında övgü ile bahsettiği Sayın Genel Müdürümüz Doç. Dr. Temel Kotil olduktan sonra. Lufthansa THY önünde diz çökmeye mahkumdur ve olacaktırda. Günümüzde Kalite konuşur ve gerçek susar. O kadar basit. Sayın Hocam biz yolumuza devam edelim. LH ya boyun eğmeyelim. Zaten şunun şurasında 10 yıl kaldı. Sonra THY ile ver elini tüm dünya. Tüm okurlara saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000