11 Ocak 2013, Cuma 16:23:06

'KUZEY AMERİKA'YA UÇMAK THY İÇİN AVANTAJLI OLACAK'

Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Hizmet Bölümü Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer, Başbakan Erdoğan'ın Almanya seyahatinde sözünü ettiği Lufthansa-Türk Hava Yolları (THY), işbirliğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
  • Ben Türkiye'den Kuzey Amerika'ya olan uçuş ağının gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde bir anlaşma, THY nin Kuzey Amerika ağını zayıflatır. ABD-Kanada ya gitmek için Almanya da lay-over istemiyorum...
  • LH iscileri grevi neden iptal etti onu ögrende sonra thy yi kötü göster!
  • seni gidi akilli seniii, turkiyeden direk ucus menzil disi birtek san diego var o bile 777-200 LR ile menzile girer ama mevcut 777-300 ER filoyu bozmaya gerek yok. asyanin hintlisini ben istanbula indiririm ordan amerikaya ucururum, neden frankfurt yada munih havaalanina transfer parasi kazandirayim.
  • Alman kendini kurnaz saniyor:))
  • lufthansa thy ile ortak olursa kendi bunyesinde veya ortak kurulmasi planlanan sirkette thy deki torpillilere torpil yapacak mi acaba???
  • ben lufthansa ile kanadaya ucmak istemiyorum, insallah thy kanada seferlerini artirir ve fiyatlarini dusururde bende avrupa havayollarindan kurtulurum direk thy ile giderek. Bu sefer KLM ile geldim, amsterdam uzeri, amsterdam istanbul ucagi eski bir boeing 737, ucakta birtane bile koltuk arkalarinda olan, kucuk ekranlar yoktu, birak onu, guvenlik ile bilgileri, hostestler eski yontemler ile, arka arkaya kugu gibi dizilerek, emniyet kemeri nasil takilir, acilden nasil cikis yapilir, elleriyle yapiyorlardi. gelde uc bunlar ile. Italiasida ayni, lufthansidasida ayni, britishide ayni, bir tek swissin iyiydi istanbul ucagi.
  • Akıllı adam en çok para kazanan Kuzey Amerika uçuşlarını bize bırakın diyor. Direk Türkiye'den uçmak varken neden Almanya üzerinden uçsun Türkler? Transit bile olsa, kapılarda aşağılanması da cabası. Alman bizi aptal mı sandı acaba?
  • kendi ülkelerinde insan hakları var kimseyi köle gibi çalıştırıp torpille işe alamıyorlar bu nedenlere öyle gelişi güzel bir büyüme durumları yok eee ellerinde THY gibi çalışanlarını robot gören torpille adam alan devletin paraları ile uçak alan eşsiz bir nimet var tabiki THY başarılı diyip hemen bundan pay almaya çalışırlar. Eskiden Almanya'ya işçi gönderirdik artık gerek yok Almanya aynı şekilde ucuza hak hukuk olmadan çalıştırılacak yeni Türkleri THY sayesinde bulmuş. Kölelik bedava.
  • Bu uygulamayi hollanda da yapiyor. Sen once yolladigin adamlara bak sonra bunlari yapiyorlar diye elestir.
  • Eger bir ortaklik olacaksa kesinlikle bir hattan tamamen cekilme olmamalidir. Tabiki mumkunse. Bir gun onlar birgun THY ucsun derim. Yolcu THY ucaklarini gormeli derim.

Türkiye pazarını ve THY'yi çok önemsediklerini vurgulayan Schaeffer, "Çünkü THY'nin gelişimi gerçekten çok fantastik ve başarısının tartışılacak bir yanı yok. Star Alliance ve Sun Express'teki işbirliğinden oldukça memnunuz. Bunu geliştirmek istiyoruz. THY yöneticileri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu tür işbirliklerinde önemli olan sözleşme değil. İnsan faktörü önemli" diye konuştu.

İşbirliği çerçevesinde uçuş rotalarını değerlendirdiklerini aktaran Schaeffer, "Bizim için enteresan olan Almanya'dan İstanbul üzeri Asya ve Ortadoğu ülkelerine uçmak. THY için de bölgede 20 noktaya seferi olan Lufthansa işbirliğinde Kuzey Amerika'ya uçmak daha avantajlı olacak. Bu bir kazan-kazan ilişkisi. Bu işbirliğimiz ile Emirates gibi büyüyen havayolu şirketlerine karşı da daha rekabetçi olabileceğiz" açıklamasında bulundu.

'KUZEY AMERİKA'YA UÇMAK THY İÇİN AVANTAJLI OLACAK'

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

no lay-over ~ 11 yıl önce
Ben Türkiye'den Kuzey Amerika'ya olan uçuş ağının gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde bir anlaşma, THY nin Kuzey Amerika ağını zayıflatır. ABD-Kanada ya gitmek için Almanya da lay-over istemiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 300 ~ 11 yıl önce
LH iscileri grevi neden iptal etti onu ögrende sonra thy yi kötü göster!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 11 yıl önce
seni gidi akilli seniii, turkiyeden direk ucus menzil disi birtek san diego var o bile 777-200 LR ile menzile girer ama mevcut 777-300 ER filoyu bozmaya gerek yok. asyanin hintlisini ben istanbula indiririm ordan amerikaya ucururum, neden frankfurt yada munih havaalanina transfer parasi kazandirayim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sark kurnazi ~ 11 yıl önce
Alman kendini kurnaz saniyor:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ~ 11 yıl önce
lufthansa thy ile ortak olursa kendi bunyesinde veya ortak kurulmasi planlanan sirkette thy deki torpillilere torpil yapacak mi acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekokanada ~ 11 yıl önce
ben lufthansa ile kanadaya ucmak istemiyorum, insallah thy kanada seferlerini artirir ve fiyatlarini dusururde bende avrupa havayollarindan kurtulurum direk thy ile giderek. Bu sefer KLM ile geldim, amsterdam uzeri, amsterdam istanbul ucagi eski bir boeing 737, ucakta birtane bile koltuk arkalarinda olan, kucuk ekranlar yoktu, birak onu, guvenlik ile bilgileri, hostestler eski yontemler ile, arka arkaya kugu gibi dizilerek, emniyet kemeri nasil takilir, acilden nasil cikis yapilir, elleriyle yapiyorlardi. gelde uc bunlar ile. Italiasida ayni, lufthansidasida ayni, britishide ayni, bir tek swissin iyiydi istanbul ucagi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6saatlik rötar ~ 11 yıl önce
allah sana thy ile ucupda rötar veya iptal yasatmasin kardes. o zaman o güvenlik bilgilerinin tv üzeri yayinlanip veya yayinlanmadigini kafana o kadar takmazsin. klm, british ve lufthansa´da bir iptal oldugu zaman senin haklarin sana verilir. thy´de ise birak haklarini almak insan yerine bile konmazsin. yoksa neden istanbul´da bir rötar veya iptal olayinda her zaman kavga cikiyor? böyle bir durumu avrupa´da yasamama ragmen hic görmedim duymadim.
XXXXX ~ 11 yıl önce
Akıllı adam en çok para kazanan Kuzey Amerika uçuşlarını bize bırakın diyor. Direk Türkiye'den uçmak varken neden Almanya üzerinden uçsun Türkler? Transit bile olsa, kapılarda aşağılanması da cabası. Alman bizi aptal mı sandı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
farkli bir sey ~ 11 yıl önce
adam THY nin ucmadigi yerleri katediyor neden lafi baska bir tarafindan anliyorsunuz aynisekilde onlarda uzak dogu ve asyada yoklar
A300 ~ 11 yıl önce
kendi ülkelerinde insan hakları var kimseyi köle gibi çalıştırıp torpille işe alamıyorlar bu nedenlere öyle gelişi güzel bir büyüme durumları yok eee ellerinde THY gibi çalışanlarını robot gören torpille adam alan devletin paraları ile uçak alan eşsiz bir nimet var tabiki THY başarılı diyip hemen bundan pay almaya çalışırlar. Eskiden Almanya'ya işçi gönderirdik artık gerek yok Almanya aynı şekilde ucuza hak hukuk olmadan çalıştırılacak yeni Türkleri THY sayesinde bulmuş. Kölelik bedava.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sozcu ~ 11 yıl önce
Bu uygulamayi hollanda da yapiyor. Sen once yolladigin adamlara bak sonra bunlari yapiyorlar diye elestir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agzina saglik ~ 11 yıl önce
herkes "agzi olan konusuyor misali" birseyler söylüyor ama almanyanin neden bu uygulumaya bas vurdugunu konusmuyor.
50/50 ~ 11 yıl önce
Eger bir ortaklik olacaksa kesinlikle bir hattan tamamen cekilme olmamalidir. Tabiki mumkunse. Bir gun onlar birgun THY ucsun derim. Yolcu THY ucaklarini gormeli derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000