15 Ocak 2010, Cuma 17:31:21

KULEDEKİ YAZILIM GÜNCELLEMESİ UÇUŞLARI VURDU

Indra Gandhi Havalimanı'ndaki yazılım güncellemesi, uçuşları vurdu.
  • windows xp tabanlı yazılımlar 3.1 versiyonundan 3.2 versiyonuna çıkıyor ve win7 desteği geliyor. ayrıca mssql tabanlı veritabanı arşivi oluşturuluyor. bütün bu işlemler ve yedek alma süreci mümkün olan en kısa sürede tamamlanmış olup hindistan ulaştırma bakanlığı tarafımızca bilgilendirilmiştir.
  • Indra gandhi yapacan dimi caahaaaalll ;)
  • yazılımı ben yazıyodum hint çe bilmediğim için şaşırdım birazcık

Yeni Delhi Indira Gandhi Havalimanı'nda hava trafik kontrol yazılım programında yaşanan problem nedeniyle dün uçuşlarda iptal ve rötarlar yaşandı.

Edinilen bilgilere göre olay, hava trafik kontrol kulesindeki navigasyon sisteminin güncellenmesi sırasında oluştu. Dün yapılan yazılım güncellemesi Türk Hava Yolları'nın da Delhi s eferlerini etkiledi.

Türk Hava Yolları'nın bugün, TK1070 sefer sayılı Airbus 330 tipi uçakla gerçekleştireceği İstanbul-Yeni Delhi uçuşunun da Yeni Delhi'deki hava trafiğinin tam oturmaması nedeniyle 4.30 saat rötarlı olarak uçacağı öğrenildi.

KULEDEKİ YAZILIM GÜNCELLEMESİ UÇUŞLARI VURDU

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
windows xp tabanlı yazılımlar 3.1 versiyonundan 3.2 versiyonuna çıkıyor ve win7 desteği geliyor. ayrıca mssql tabanlı veritabanı arşivi oluşturuluyor. bütün bu işlemler ve yedek alma süreci mümkün olan en kısa sürede tamamlanmış olup hindistan ulaştırma bakanlığı tarafımızca bilgilendirilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Indra gandhi yapacan dimi caahaaaalll ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazılımı ben yazıyodum hint çe bilmediğim için şaşırdım birazcık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000