20 Ağustos 2010, Cuma 16:47:12

KTHY'NİN UÇAKLARI YENİ SAHİBİNİ BULDU

Kıbrıs Türk Hava Yolları filosunda uzun süre hizmet veren iki Boeing 737-800, bundan sonra Türkiye'den bir havayolu için göklerdeki yerini alacak.
  • Nedense sendika kalkıp şuraya bir yorum bile yazmıyor. Hatasını anladı diyeceğim ama nerdeee ? Siz bu kafayla daha çok şirketler batırırsınız sayın sendikacılar.
  • Hala anlaşılmadı galiba. KTHY'i çalışanlar, sendika aç gözlü politikacılar avantacı acentalar batırdı. Şimdi Atlasjet'e tasviye ettiriyorlar.
  • KTHY nı bitiren sendikadır. Zeki ziya ile başlayan felaket dönemi Ahmet derya ile devam etmiş ve sendika tarafından şirket kapatılmıştır.
  • KTHY DE NE UÇAK KALDI NEDE KAPTAN ZATEN BUNDAN SONRA ŞİRKET YENİDEN KURULACAK OLSA KİMSE DE GELİP BURDA UÇMAZ.ŞİMDİ KTHY PERSONELİ İÇİN TEK YOL KALDI ODA ŞİRKETİN KANINI EMEN AHMET DERYA VE HAVA-SEN İ YARGI ÖNÜNE ÇIKARTIP SANIK SANDALYESİNE OTURTMAK.KÜPLERİ DOLU BU ADAMLAR LEFKOŞADA DAHA NE KADAR ELLERİ KOLLARI SALLANARAK DOLAŞACAKLAR.İRSEN KÜÇÜK HÜKÜMETİ DE HAVA-SEN DEKİ YOLSUZLUKLARI BİRAN EVVEL KKTC HALKINA GÖSTERMELİ...
  • Birşeyler yazıyorsun ama bilmeden. 400 ler hala filoda VEDE 800 lerden biri filoya katıldı bile.
  • ben bu uçaklarla çok uçtum özellikle mzz sapır sapır dökülüyor
  • KTHY ekonomik krize girmiş, batmış, sendikanın istekleri yıpratmış, personel şirketi batırmış..... bunların tamamen yalan olduğu apaçıktır. KTHY'nin kasıtlı olarak Siyasiler tarafından kapatılarak KIBRIS pazarı başka şirketlere sunulmuştur. Ancak bunu söyleyemeyen sayın KKTC bakanları Ersan Saner ve Tatar'ın halka cici görünme senaryoları maalesef aslı astarı olmayan show dur. onlarda belki bu oyuna alet oldular kendi çaplarında koltuklarının sallanmasını önlemek için halka binbir türlü vaadler vermeye hala devam ediyorlar. Gönül isterdi ki KKTC'nin başına dirayetli bakanlar atansın ama maalesef malzeme bu.....
  • KTHY'nin Atlas jet ile yeni bir şirket kurulması yönünde hiçbir zaman ortaklık anlaşması yapılmadı. sayın airport yetkilileri belli bir süreden beridir KTHY ile atlas jet konusunda yayınlanan haberlerde bu yalnışı lütfen düzeltin. ya da böle bir ortaklık anlaşması var diyenler çıkarsın göstersin bu anlaşmayı. KTHY yönetim kurulunun bu konuda açıklaması var. "Atlasjet ile herhangi bir istişaarede bulunulmamıştır" diye. Siyasi emellere kurban giden KTHY için basına halkı yatıştırıcı açıklamalarda bulunan KKTC hükümeti de bu yalanlardan artık vazgeçmelidir.
  • 10 yaşındaki uçaklarla gençleşiliyorsa bunlardaki uçaklar bastonlu fakat halay da çekebiliyorlar :) ruhu genç olmalı ... :)
  • Sendika şimdi mutluluk içinde bu uçaklarda seyahat eder. Nede olsa kendi batırdıkları irketin uçakları.

Yaşadığı ekonomik ve yönetimsel kriz sonrası Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından uçuşları durdurulan ve akibeti merakla beklenen Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın uçakları yere indirilmişti.

21 Haziran’da uçuş ruhsatı askıya alınan şirketin Atlasjet ile yeni bir şirket kurulması için ortaklık anlaşmıştı. Sözleşme süresi sona eren uçaklar, kiralayıcı şirkete iade edilirken Saga Havayolları, iki adet uçağı kaptı.

KTHY filosundaki TC-MZZ ve TC-MSO kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçakların leasing şirketi Sojizt’e iade edilmesi beklenirken Saga Havayolları uçakları kendi filosuna kattı.

Biri Ocak diğeri Şubat 2000’de ilk uçuşunu yapan iki adet Boeing 737-800 tipi uçaklar bundan sonra SAGA Havayoları adına uçuş yapacak.

Saga Havayolları, böylelikle hem 10 yaşında iki yeni uçak alarak filo yaşını gençleştirdi hem de daha önce gönderdiği Boeing 737-400 tipi uçakların yerine yeni nesil Boeing 737-800’lerle filosunu modern hale getirmiş oldu.

©AirportHaber.com ÖZEL

KTHY'NİN UÇAKLARI YENİ SAHİBİNİ BULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Nedense sendika kalkıp şuraya bir yorum bile yazmıyor. Hatasını anladı diyeceğim ama nerdeee ? Siz bu kafayla daha çok şirketler batırırsınız sayın sendikacılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hala anlaşılmadı galiba. KTHY'i çalışanlar, sendika aç gözlü politikacılar avantacı acentalar batırdı. Şimdi Atlasjet'e tasviye ettiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY nı bitiren sendikadır. Zeki ziya ile başlayan felaket dönemi Ahmet derya ile devam etmiş ve sendika tarafından şirket kapatılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY DE NE UÇAK KALDI NEDE KAPTAN ZATEN BUNDAN SONRA ŞİRKET YENİDEN KURULACAK OLSA KİMSE DE GELİP BURDA UÇMAZ.ŞİMDİ KTHY PERSONELİ İÇİN TEK YOL KALDI ODA ŞİRKETİN KANINI EMEN AHMET DERYA VE HAVA-SEN İ YARGI ÖNÜNE ÇIKARTIP SANIK SANDALYESİNE OTURTMAK.KÜPLERİ DOLU BU ADAMLAR LEFKOŞADA DAHA NE KADAR ELLERİ KOLLARI SALLANARAK DOLAŞACAKLAR.İRSEN KÜÇÜK HÜKÜMETİ DE HAVA-SEN DEKİ YOLSUZLUKLARI BİRAN EVVEL KKTC HALKINA GÖSTERMELİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birşeyler yazıyorsun ama bilmeden. 400 ler hala filoda VEDE 800 lerden biri filoya katıldı bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben bu uçaklarla çok uçtum özellikle mzz sapır sapır dökülüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY ekonomik krize girmiş, batmış, sendikanın istekleri yıpratmış, personel şirketi batırmış..... bunların tamamen yalan olduğu apaçıktır. KTHY'nin kasıtlı olarak Siyasiler tarafından kapatılarak KIBRIS pazarı başka şirketlere sunulmuştur. Ancak bunu söyleyemeyen sayın KKTC bakanları Ersan Saner ve Tatar'ın halka cici görünme senaryoları maalesef aslı astarı olmayan show dur. onlarda belki bu oyuna alet oldular kendi çaplarında koltuklarının sallanmasını önlemek için halka binbir türlü vaadler vermeye hala devam ediyorlar. Gönül isterdi ki KKTC'nin başına dirayetli bakanlar atansın ama maalesef malzeme bu.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY'nin Atlas jet ile yeni bir şirket kurulması yönünde hiçbir zaman ortaklık anlaşması yapılmadı. sayın airport yetkilileri belli bir süreden beridir KTHY ile atlas jet konusunda yayınlanan haberlerde bu yalnışı lütfen düzeltin. ya da böle bir ortaklık anlaşması var diyenler çıkarsın göstersin bu anlaşmayı. KTHY yönetim kurulunun bu konuda açıklaması var. "Atlasjet ile herhangi bir istişaarede bulunulmamıştır" diye. Siyasi emellere kurban giden KTHY için basına halkı yatıştırıcı açıklamalarda bulunan KKTC hükümeti de bu yalanlardan artık vazgeçmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
10 yaşındaki uçaklarla gençleşiliyorsa bunlardaki uçaklar bastonlu fakat halay da çekebiliyorlar :) ruhu genç olmalı ... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sendika şimdi mutluluk içinde bu uçaklarda seyahat eder. Nede olsa kendi batırdıkları irketin uçakları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000