21 Haziran 2010, Pazartesi 21:51:49

KTHY'NİN TÜM UÇUŞLARI DURDURULDU

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü flaş bir kararla Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY)'nın uçuşlarını askıya aldı.
  • bak arkadaşım !! senin yüzünden buradaki diğer kıbrıs'lı kardeşlerimiz'de farklı tanınıyor. ben 3 sene kıbrıs'ta yaşadım hıyanet içinde olanıda gördüm , türkiye için kanını akıtacak adamıda. şimdi ben senin dedelerinle , ninelerinle de konuştum ve neyin ne olduğunu öğrendim. dedem kıbrıs gazisi ve ondanda öğrendim bi çok şeyi.kıbrıs bize atalarımızın armağanıdır. kıbrıs sizin olduğu kadar bizimdirde.elbetteki atalarımızın bize bıraktığı toprakları koruyacağız. kılıçla alınan bir vatan ancak kanla geri verilir. gene olsun gene kanımızı dökeriz bu böyle bilinsin.hiç ümitlenme biz ayakta olduğumuz sürece oradayız ve kıbrıs halkının yanındayız ancak sen ve senin gibilerin asla olmadık , olmayacağız. bunu aklına kazısan iyi edersin.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • o rum yanlısı arkadaş ben kıbrıslı ninelerden çok dinledim neler olduğunu senin nenen rumların yaptıklarından memnunsa o sizin sorununuz doğru kıbrıs bize Atatürk'ün vasiyetidir o yüzden hala ordayız ama yine ATATÜRK'ÜN bi sözü aklıma geldi yazılanları görünce toprağun üstünde şerefsizce yaşıcağıma toprağın altında şerefle yatarım da ha iyi demiş.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bu yorumu bir rum un yaptigini dusunuyorum aksi hepimizi cok uzer ve yaralar. artik kabul edin.. zor bu isler, olmuyor iste THY olmadan olmuyor..
  • Tarihimizi hepsinizden cok daha iyi bildigime emin olabilin. Bizi bir zamanlar savunmus olmaniz bugun yaptiklarinizi hakli cikarmaz. Zaten o zamanlarda babanizin hayrina gelmediniz simdi de ayni sebepten dolayi gitmiyorsunuz. Vay keske hic gelmeseydin toptan yok olsaymisik dedirttiniz insana sonunda. Gel de bir nenemden dinle bakayim siz gelmeden once hayat nasilmis benim kibrisimda! Simdi elini ceksende cok mu Kibrisli var ki zaten hepsi TC`li. Elinizi ceksenizde yine zarari size.
  • kıbrıs'lı efendi !!! sen kıbrıslısın ama tarihinide bilmiyosun..ayık ol biraz ayık.. senin nine'ni rum soysuzlarının elinden kurtaran türk askeri'dir türk..senin vatanını , kanını koruyan türk askeridir.. eğer sen bugün vatanında rahatça yaşayabiliyosan sebebi türk askeridir türk.. akıllı olun azcık..sizden elimizi ayağımızı çektiğimiz anda bitersiniz ama farkında değilsiniz.. böyle yapmaya devam edin görücem sizin geleceğinizi..
  • Tüm TC vatandaşları KKTC li vatnadaşların yanındadır. Her türlü kavganızda size destek vermeye hazırız. Yanlış düşünüyorsunuz. Bizler kardeşiz. Unutmayın. Sevgiler
  • Turkiyeliler nedense hep onlara minnettar olmamizi bekler ama kirk senedir onlarin somurgesi altinda oldugumuza hep goz yumarlar. Sanki ambargolari koyan Turkiye degilmis gibi. Sanki dunyaya olan tum kapilarimizi onlar kapatmamis gibi. Turkiye babasinin hayrina vermez o paralari Kibrisdan cikari olmasa bizi somuremeseler yada bizim jeopolitik durumumuz onemli olmasa sanki yardim edecek. Mahfettiniz ulkemizi daha ne isdersiniz anlamadik zaten. Gelin bakalim kac tane Kibrisli Turkce konusan insan var canim ulkemde. Hepsi TC`li. Alin isdediginiz gibi batirin somurun kalan 3-5 kibrisli da goc ettik sayenizde.
  • Şu anda en kolay iş kthy'nin durumunu düzeltmek 700 çalışan 45 düşürülür... Gereksiz yerdeki ofisler kapatılır.. Kiralık uçaklar elden çıkarılır.. Diğer havayollarına slot verilmez ve böylece %70 lik zarar %4-5 lere düşer... Şimdi zor olan içinde bulunulan durumdan çıkabilmek...
Uzun süredir mali bunalım içerisinde olan Kıbrıs Türk Hava Yolları'nı kurtarmak için uzun süredir çalışmalar  yürütülüyordu.

Bu akşam satlerinde KTHY'nin Pegasus Havayolları ile yüzde 50 - 50 ortaklık yaptığı haberini duyurmuştuk.

Haberin üzerinden çok geçmeden Ankara'dan sürpriz bir haber geldi. Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü daha önceden mali durumlarını düzeltmeleri için uyarıda bulundukları KTHY'nin tüm uçuşlarını durdurark, uçuş ruhsatını 3 ay süre ile askıya aldı.

AirportHaber gelişmeleri aktarmaya devam edecek.

AirportHaber ÖZEL
KTHY'NİN TÜM UÇUŞLARI DURDURULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Misafir ~ 14 yıl önce
bak arkadaşım !! senin yüzünden buradaki diğer kıbrıs'lı kardeşlerimiz'de farklı tanınıyor. ben 3 sene kıbrıs'ta yaşadım hıyanet içinde olanıda gördüm , türkiye için kanını akıtacak adamıda. şimdi ben senin dedelerinle , ninelerinle de konuştum ve neyin ne olduğunu öğrendim. dedem kıbrıs gazisi ve ondanda öğrendim bi çok şeyi.kıbrıs bize atalarımızın armağanıdır. kıbrıs sizin olduğu kadar bizimdirde.elbetteki atalarımızın bize bıraktığı toprakları koruyacağız. kılıçla alınan bir vatan ancak kanla geri verilir. gene olsun gene kanımızı dökeriz bu böyle bilinsin.hiç ümitlenme biz ayakta olduğumuz sürece oradayız ve kıbrıs halkının yanındayız ancak sen ve senin gibilerin asla olmadık , olmayacağız. bunu aklına kazısan iyi edersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o rum yanlısı arkadaş ben kıbrıslı ninelerden çok dinledim neler olduğunu senin nenen rumların yaptıklarından memnunsa o sizin sorununuz doğru kıbrıs bize Atatürk'ün vasiyetidir o yüzden hala ordayız ama yine ATATÜRK'ÜN bi sözü aklıma geldi yazılanları görünce toprağun üstünde şerefsizce yaşıcağıma toprağın altında şerefle yatarım da ha iyi demiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yorumu bir rum un yaptigini dusunuyorum aksi hepimizi cok uzer ve yaralar. artik kabul edin.. zor bu isler, olmuyor iste THY olmadan olmuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarihimizi hepsinizden cok daha iyi bildigime emin olabilin. Bizi bir zamanlar savunmus olmaniz bugun yaptiklarinizi hakli cikarmaz. Zaten o zamanlarda babanizin hayrina gelmediniz simdi de ayni sebepten dolayi gitmiyorsunuz. Vay keske hic gelmeseydin toptan yok olsaymisik dedirttiniz insana sonunda. Gel de bir nenemden dinle bakayim siz gelmeden once hayat nasilmis benim kibrisimda! Simdi elini ceksende cok mu Kibrisli var ki zaten hepsi TC`li. Elinizi ceksenizde yine zarari size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kıbrıs'lı efendi !!! sen kıbrıslısın ama tarihinide bilmiyosun..ayık ol biraz ayık.. senin nine'ni rum soysuzlarının elinden kurtaran türk askeri'dir türk..senin vatanını , kanını koruyan türk askeridir.. eğer sen bugün vatanında rahatça yaşayabiliyosan sebebi türk askeridir türk.. akıllı olun azcık..sizden elimizi ayağımızı çektiğimiz anda bitersiniz ama farkında değilsiniz.. böyle yapmaya devam edin görücem sizin geleceğinizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm TC vatandaşları KKTC li vatnadaşların yanındadır. Her türlü kavganızda size destek vermeye hazırız. Yanlış düşünüyorsunuz. Bizler kardeşiz. Unutmayın. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turkiyeliler nedense hep onlara minnettar olmamizi bekler ama kirk senedir onlarin somurgesi altinda oldugumuza hep goz yumarlar. Sanki ambargolari koyan Turkiye degilmis gibi. Sanki dunyaya olan tum kapilarimizi onlar kapatmamis gibi. Turkiye babasinin hayrina vermez o paralari Kibrisdan cikari olmasa bizi somuremeseler yada bizim jeopolitik durumumuz onemli olmasa sanki yardim edecek. Mahfettiniz ulkemizi daha ne isdersiniz anlamadik zaten. Gelin bakalim kac tane Kibrisli Turkce konusan insan var canim ulkemde. Hepsi TC`li. Alin isdediginiz gibi batirin somurun kalan 3-5 kibrisli da goc ettik sayenizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu anda en kolay iş kthy'nin durumunu düzeltmek 700 çalışan 45 düşürülür... Gereksiz yerdeki ofisler kapatılır.. Kiralık uçaklar elden çıkarılır.. Diğer havayollarına slot verilmez ve böylece %70 lik zarar %4-5 lere düşer... Şimdi zor olan içinde bulunulan durumdan çıkabilmek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000