20 Ağustos 2010, Cuma 11:44:45

KTHY'DE THY SESLERİ

Maliye Bakanı Ersin Tatar ile Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, THY’ye giderek KTHY’nin geleceğini görüştü. Tatar, THY’den “duruma el koymasını” istedi. Havadis Gazetesi'nde yer alan bu haberi Başbakan Küçük de doğruladı.
  • Ne maaşı ödüyorlar anlamadım ? Şirket kapalı. 3 - 5 kişi çalışıyor. Yoksa sendikacıların mı maaşı ödeniyor sadece ? Sendika çok yoruldu. Grev falan yaptılar ya. Maaşı hakettiler tabi. Aldıkları her kuruş haramdır. Bilginiz olsun. Önce TC yi seveceksin. TC olmasa nereden maaş alacaksınız sendikacılar ?
  • YIL: 2005 THY den kendileri ayrıldılar. Sandılar ki kendi kanatlarıya uçabilirler ? Hükümet ısrarla ayrılmayın demesine rağmen Kıbrıslılar inadına ayrılmayı istediler. Havacılığı kolay sandılar... YIL: 2010 KTHY bitti her an iflasını verebilir. Maaşlar zaten parça parça geç ödeniyor. Şimdik acaba ne yüzle bizlerden medet umuyorlar ? SİZ KIBRISLILARIN MEDET UMACAĞI VE ÇALACAĞI TEK KAPISI VAR: SENDİKALAR ! ! ! Şirketi bu aşamaya getiren ve batıran Sendikalar şimdik sizleri kurtarsın ve hatta maaşlarınızı ödesin. Onlar sayesinde kopardıkça kopardınız, bitti....................................
  • Palazlıktan kurtulup kartal olduğunuzda THY'yi ekarte ettiniz, şimdi ne diye THY'ye geri dönmeye çalışıyorsunuz? Pes, vallahi pes...
  • Birileri şu Sendikacıların Türkiyeye geleceği tarihi bildirirse Türkiye düşmanlarını havalimanında bir güzel ağırlardık :) Karakollarımız 1. sınıftır.
  • maaşlar ödendi diye açıklama yapmışsınız.birileri size yalan söylüyor.hesaplar boş.para falan almadık. biri bakanı uyarsın.saygılar
  • türkiye maaşlarını hacze kaptırdılar galiba hesaplar boş. şu yönetim kurulu üyelerinin ve ortakların hesaplarını da durdursunlarda ancak akıllanır bunlar. siyaset yapan arkadaslar saçma seyler bunlar.köy köye il ile benzemez.kuzey de güneye.
  • Kıbrısı bu hale getiren sendikalardır. Şımarık sendikalar. Sürekli hep bana diyen sendikalar. Şirketlerin kanını emen sendikalar. Türkiye düşmanı sendikalar. Türkiyeli düşmanı sendikalar. KTHY nı batırdınız. Sırada kim var acaba ? KTHY için TC Konsolosluğu önünde utanmadan gösteri yaptınız değil mi ? Türkiyeyi istemiyoruz dediniz değil mi ? Bir gün bunun hesabını sorarlar ve çok ağır ödersiniz.
  • sürekli kthy yi suçlama kıbrısı suçlama hep birileri suçlanıyor ben tc li bir kthy personeli olarak geleceğimi görememe kaygısı duyarken sizin buradaki yorumlarınızı aklım almıyor.evet birileri suçlu ama artık yeter bişeler yapılması gerek ve umarım buda thynin kthy yi tamamen alması olur birazda iyimser düşünün lütfen ve kthy personelinin yüksek maaşlarla çalıştığını iddea etmekten vazgeçin.türkiyeden yorum yapan arkadaşlar ben de bir tc li olarak burda çalışşma izniyle bulunuyorum burda maaaşlar tc ye göre yüksek olabilir ama emin olun türkiyede yaşamak kolay ama burda yaşam pahalı burda yaşamayan bunu anlayamaz.
  • Bırakın bu ayakları Turkiye Cumhuriyeti Devletini Tüketenler sömürenler ortada birde utanmadan Kıbrıs Türküne Dil uzatırzınız Almanyadan yapamadığınızı şimdi KKTC ve KTHY uzerinden yaptınız sözüm ona KKTC ye yardım ediyorsunuz Yapılan yardım ve kaynakların kimlere ödediğini ve Kalkınma Bankası kredilerinin kimlere kullandırıldığını açıklayın AKP yönetimi 140 milyon USD Kime ödendi 15 milyon usd kime ödeni
  • DÜNYADA NÜFÜS ARTIYOR, İŞ YOK. AMMA BİZİM KIPRIZLILAR HALA DAHA EKMEK ELDEN , SU GÖLDEN DÜŞÜNÜRLER. TEMBELLİĞE DEVAM . RUMUNAN BİRLEŞTİKLERİNDE NE OLACAK ? SANKİ RUM GENDİLERİNİ BAŞ KÖŞEYE GOYACAK. 10 SENE , 20 SENE SONRA GÖRÜRÜK.

KTHY konusunda yeni planlar söz konusu. Maliye Bakanı Ersin Tatar, Türkiye basınına yaptığı açıklamada, KTHY için hükümetin yeni bir plan arayışı içerisinde olduğunu açıkladı. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiye göre ise bu planın adı THY

THY UÇURSUN...

Bakan Tatar, Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner ile birlikte THY yönetimiyle görüşerek, “KTHY’yi siz uçurun” şeklinde teklif götürdü, bunun yanında işten durdurulan personelin geri alınmasını talep etti. Bu teklif sonrası Atlasjet ile yapılan anlaşmanın ne şekilde formüle edileceği ise henüz bilinmiyor

Atlasjet’e devredilen Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) konusunda hükümet, yeni planlar üzerinde çalışıyor.

Maliye Bakanı Ersin Tatar ile Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, Türk Hava Yolları (THY) yetkilileriyle görüştü.

Tatar, Türkiye’nin köklü gazetelerinden Milliyet’i de ziyaret ederek, “KTHY için başka planlar söz konusu” dedi.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, Tatar ile Saner, THY’nin duruma el koymasını talep ederek, THY’nin KTHY’yi uçurmasını ve işten durdurulan personelin geri alınmasını talep etti.

THY yetkililerinin de bu konuyu kendi aralarında görüşeceği ve birkaç gün içinde gerekli cevabı Tatar ile Saner’e ileteceği belirtildi.

KTHY’nin durumu değişebilir

Ekonomik dar boğazdan çıkılamaması sonucu Atlasjet’e devredilen KTHY konusunda hükümetin yeni girişim başlattığı ifade ediliyor.
Güvenilir kaynaklar, Maliye Bakanı Ersin Tatar’ın THY’den yardım talep ettiğini doğrularken, THY’nin 100 milyon dolar borcu bulunan KTHY konusunda henüz net tavır belirlemediğini belirtti.

BAŞBAKAN DOĞRULADI

KKTC Başbakanı İrsen Küçük, Havadis Gazetesi’nin dün duyurduğu “KTHY’yi THY Uçuracak” başlıklı haberi doğruladı. Küçük, bu konudaki çalışmanın son aşamada olduğunu belirtti.

"Hedef KTHY'yi geri kazandırma"

Başbakan Küçük, KTHY'yi ülke ve topluma geri kazandırma yönünde THY ile yaptıkları yeni bir çalışma olduğunu ve bunun son aşamaya geldiğini de açıkladı. Küçük, "Toplumun istediği bir noktaya geleceğiz. THY dünya çapında bir havayolu. Böyle bir güvenceyle hareket etmek büyük bir imkan" dedi.

KTHY'DE THY SESLERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne maaşı ödüyorlar anlamadım ? Şirket kapalı. 3 - 5 kişi çalışıyor. Yoksa sendikacıların mı maaşı ödeniyor sadece ? Sendika çok yoruldu. Grev falan yaptılar ya. Maaşı hakettiler tabi. Aldıkları her kuruş haramdır. Bilginiz olsun. Önce TC yi seveceksin. TC olmasa nereden maaş alacaksınız sendikacılar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YIL: 2005 THY den kendileri ayrıldılar. Sandılar ki kendi kanatlarıya uçabilirler ? Hükümet ısrarla ayrılmayın demesine rağmen Kıbrıslılar inadına ayrılmayı istediler. Havacılığı kolay sandılar... YIL: 2010 KTHY bitti her an iflasını verebilir. Maaşlar zaten parça parça geç ödeniyor. Şimdik acaba ne yüzle bizlerden medet umuyorlar ? SİZ KIBRISLILARIN MEDET UMACAĞI VE ÇALACAĞI TEK KAPISI VAR: SENDİKALAR ! ! ! Şirketi bu aşamaya getiren ve batıran Sendikalar şimdik sizleri kurtarsın ve hatta maaşlarınızı ödesin. Onlar sayesinde kopardıkça kopardınız, bitti....................................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Palazlıktan kurtulup kartal olduğunuzda THY'yi ekarte ettiniz, şimdi ne diye THY'ye geri dönmeye çalışıyorsunuz? Pes, vallahi pes...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birileri şu Sendikacıların Türkiyeye geleceği tarihi bildirirse Türkiye düşmanlarını havalimanında bir güzel ağırlardık :) Karakollarımız 1. sınıftır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
maaşlar ödendi diye açıklama yapmışsınız.birileri size yalan söylüyor.hesaplar boş.para falan almadık. biri bakanı uyarsın.saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
türkiye maaşlarını hacze kaptırdılar galiba hesaplar boş. şu yönetim kurulu üyelerinin ve ortakların hesaplarını da durdursunlarda ancak akıllanır bunlar. siyaset yapan arkadaslar saçma seyler bunlar.köy köye il ile benzemez.kuzey de güneye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrısı bu hale getiren sendikalardır. Şımarık sendikalar. Sürekli hep bana diyen sendikalar. Şirketlerin kanını emen sendikalar. Türkiye düşmanı sendikalar. Türkiyeli düşmanı sendikalar. KTHY nı batırdınız. Sırada kim var acaba ? KTHY için TC Konsolosluğu önünde utanmadan gösteri yaptınız değil mi ? Türkiyeyi istemiyoruz dediniz değil mi ? Bir gün bunun hesabını sorarlar ve çok ağır ödersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sürekli kthy yi suçlama kıbrısı suçlama hep birileri suçlanıyor ben tc li bir kthy personeli olarak geleceğimi görememe kaygısı duyarken sizin buradaki yorumlarınızı aklım almıyor.evet birileri suçlu ama artık yeter bişeler yapılması gerek ve umarım buda thynin kthy yi tamamen alması olur birazda iyimser düşünün lütfen ve kthy personelinin yüksek maaşlarla çalıştığını iddea etmekten vazgeçin.türkiyeden yorum yapan arkadaşlar ben de bir tc li olarak burda çalışşma izniyle bulunuyorum burda maaaşlar tc ye göre yüksek olabilir ama emin olun türkiyede yaşamak kolay ama burda yaşam pahalı burda yaşamayan bunu anlayamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bırakın bu ayakları Turkiye Cumhuriyeti Devletini Tüketenler sömürenler ortada birde utanmadan Kıbrıs Türküne Dil uzatırzınız Almanyadan yapamadığınızı şimdi KKTC ve KTHY uzerinden yaptınız sözüm ona KKTC ye yardım ediyorsunuz Yapılan yardım ve kaynakların kimlere ödediğini ve Kalkınma Bankası kredilerinin kimlere kullandırıldığını açıklayın AKP yönetimi 140 milyon USD Kime ödendi 15 milyon usd kime ödeni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DÜNYADA NÜFÜS ARTIYOR, İŞ YOK. AMMA BİZİM KIPRIZLILAR HALA DAHA EKMEK ELDEN , SU GÖLDEN DÜŞÜNÜRLER. TEMBELLİĞE DEVAM . RUMUNAN BİRLEŞTİKLERİNDE NE OLACAK ? SANKİ RUM GENDİLERİNİ BAŞ KÖŞEYE GOYACAK. 10 SENE , 20 SENE SONRA GÖRÜRÜK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000